16

Анонимен

преди 9 години

Сърбите вече щяха да са пратили цялата армия да спаси града заедно с цивилните граждани. Българинът сега мисли: "идеални условия за крадене!"

15

Социялно слаб

преди 9 години

Абе по-добре държавата да е социялна и да дава пари на бедните и социялно слабите отколкото да харчи за асфалт, народа асфалт не яде. А природни бедствия, порои и жертви винаги ще има, защо да се харчат пари за асфалтиране когато има милиони бедни нуждаещи се от социални помощи.

14

Алов

преди 9 години

Стига ни сте занимавали с глупости.Пишете нещо за Пеевски.

13

Никола

преди 9 години

НИКОГА повече няма да вляза в ла*йняната Ви медия.

12

Никола

преди 9 години

Нямате срама, долни гнусни политиканчета тролски! Хората бедстват, плачат и се молят, вие сипвате. Гнус ме е от вас, гнус. Лека им пръст на хората.

11

Анонимен

преди 9 години

Как може да е затруднен достъпът до квартала, спасителни хеликоптери няма ли? Или те са прекалено "***" машини за Путинска България?

10

Анонимен

преди 9 години

Миналата година се палеха, сега се давят. Няма оправия в тая клета Варна.

9

Аз

преди 9 години

До АнонименАко не си изхвърляхме *** по улиците и фасовете в шахтите, можеше и по-малко да е наводнението. Обаче нали *** не го е.е и му е все тая за евентуални последици! Родом съм от този квартал и направо настръхвам като гледам снимките - не мога да повярвам на очите си какво се случва там. Нека помогнем на хората!

8

Анонимен

преди 9 години

Логично е това да се случи във Варна, градът на руската мафия и на мутрите от *** и ГЕРБ. Жалко за обикновените хора.

7

Анонимен

преди 9 години

КОЙ, КОЙ, КОЙ ?КОЙ трябваше да се погрижи да почисти отводнителните шахти ?КОЙ, КОЙ, КОЙ, не е ли мутренската *** Портних.

6

Анонимен

преди 9 години

ОСТАВКАза некадърния наместник на Мутрата !

5

QWERT

преди 9 години

Скоро ходих във Варна и да ви кажа(на тези които не са)-това не е град!Било е някога,но не и сега!Направо се чудя кой ходи на море там...Лошото е,че не е само Варна, цяла България!Тук е ДИВ ОРИЕНТ!Жалко за хората.Да умреше от наводнени улици в град,обявен за МОРСКА СТОЛИЦА НА ДЪРЖАВА ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ-Е НЯМА ТАКАВА НЕЛЕПИЦА!!!

4

Анонимен

преди 9 години

Пак ли Орешарски и Станшев са ви виновни бе, долни геберастки ***. Заради вас миналата година хората се палеха, сега се давят. Нещаастници некадърни !

3

Анонимен

преди 9 години

Герберастката *** Портних да подава оставка !

2

varg

преди 9 години

Миналата година бях в Аспарухово.Съвсем различно е сега.Поне 20 градуса разлика в темепратурите.

1

Анонимен

преди 9 години

Съболезнования за роднините на жертвите. Докога тази държава и общините ще нехаят за канализациите? Във абсолютно всеки един град има запушени и задръстени шахти, които при едни по-сериозни валежи потапят целия град. Това дали го има в други европейски градове? Днес ми се наложи да излезна в моя град и ме "хвана" дъжда - главните улици бяха наводнени, а шахтите - задръстени. Иначе кметовете "усвояват" - ама по джобовите.. 21 век сме, а канализациите ни са като 18-ти