70

Анонимен

преди 10 години

Мафиотите от бопа са пред бунт?Разбираемо е!ХАХАХАХАХАХА!

69

Силвия Лозева

преди 10 години

До анонименЖивея в Пърт, столицата на щата Западна Австралия. Току що завърших докторантура по устойчиво развитие. Радвам се да се запознаем. И успех на всички, които вярват в по-доброто бъдеще!

68

Одисей 1

преди 10 години

А бе вие както и да ги броите до цифрата на пилоните на НДК не можете да ги докарате , а пък до числото на пенсиите там няма и смисъл да се опитвате нито пък на нивото на образованието там мисията ви е нвъзможна

67

Анонимен

преди 10 години

Силвия, от кое село си у нашенско на което казваш Австралия? Кого лъжеш? Ама то си е нормално - долна лъжци сте протестиращи и подкрепящи ги!

66

не могат да влязат

преди 10 години

Протестиращите са много умствено изостанали. Затова не могат да влязат в разговор с правителството!

65

Браво!

преди 10 години

Браво! Тия печелят Първо Място на Световното първенство за най-*** крясъци!

64

Анонимен

преди 10 години

Бяха хиляди, според германските медии даже били 25000. А сега какво стана... стотици. Резил! Слаба е ракията на Джордж Сорос.

63

с пяна на уста

преди 10 години

Най обичам проституиращите протестиращи, когато с пяна на уста изливат тонове помия върху някого. Това много се харесва на ***, които ги гледат по кабеларките. За тях помията е духовната им храна.

62

Силвия Лозева

преди 10 години

Гордея се, че показвате недоволството си, и вярвам че рано или късно гражданската активност ще има резултат. Тя вече има!

61

никакъв шанс

преди 10 години

Протестиращи откажете се, нямате никакъв шанс! С всеки по нататъшен крясък, вие стягате по-плътно редиците на Управляващите и ги мотивирате допълнително! Орешарски има план за следващите четири години, а вие не знаете какво ще се случи с вас утре!

60

silver

преди 10 години

Edinstvenata tcel na protestite e da ne ostaviat Bulgarskoto obshtestvo otnovo da zaspi dalboko za da se sabudi edin den otnovo .... pluvnalo v sobstvenite se la do udaviane....

59

Анонимен

преди 10 години

"Бившият финансов министър Симеон Дянков от кабинета на ГЕРБ е ползвал двореца "Кричим за семейна вила и ремонтирал по свой вкус с над 300 хил. лв. от бюджета имота, който преди година Върховният касационен съд отне от бившия цар Симеон Сакскобургготски"Ало, протестиращите, що не се разходите до бащия кумир-пожарникаря, че той сложи Дянков?

58

Марионетката

преди 10 години

Марионетката Фандъкова е лично отговорна за пролятата кръв по софийските улици! Защото тя позволи на бандите от протестиращи да беснеят и да вилнеят!

57

бъдещите мафиоти

преди 10 години

Протестиращите ненапразно влачат със себе си и малките си деца. По този начин малките им деца се научават как да псуват, да блокират кръстовища, да се бият с полицията, да тероризират мирните граждани. Малките деца на протестите това са бъдещите мафиоти!

56

Одисей 1

преди 10 години

65 естествено , че при Муравей Радев тогава имаше държава , помните ли колко ривахте като ви въведоха касовите апарати

55

поименен списък

преди 10 години

Кои са тези 500 протестиращи? Направете поименен списък!

54

Силвия Лозева

преди 10 години

Подкрепа за всички българи, които протестират от Австралия! Иска ми се да мога да съм с вас!

53

овцемера

преди 10 години

Включен ли е овцемера? Започна ли преброяването на овцете, пардон, на участниците в Лумпениада-2013?

52

Анонимен

преди 10 години

орешара може да е всякакъв но точно при муравей се е занимавал с външния дълг и е спестил милиарди на БГ. Който има желание може да се порови и да разбере. Тук всички са експерти и разбират от политика и футбол, а вече и от външен дълг явно... протестирайте ама не се излагайте да давате акъл на човек врял и кипял във финансите

51

Одисей 1

преди 10 години

60 нищо не су разбрал *** , никой повечене слага Бприсов в сметките си , така е ис огромното множество от протестиращите