81

345

преди 10 години

За забрана на БСП !

80

graywatch

преди 10 години

Протестът е от Плиска до МС. 200 макс. :)))

79

ози

преди 10 години

В световен мащаб, ние не сме изключение, протестите започват да приличат ВОСР 1917г., няколко са вариантите за бъдещето на на хората.Или трета световна, или чорабаджиите(наши и световни) да спрат да са толкоз алчни, или нови велики открития свързани с ресурсите!

78

ДЮ ДЮ

преди 10 години

Аз с qur4u сме едно и също лице получаващо раздвоение - ха ха ха........Не разбрахте ли ? Хайде давайте излизайте,трябват само още 3-*** човека за да станем точно 6 милиона на протеста..........

77

qur4u

преди 10 години

до 111. Кви платени групички бре, ***! Телевизор имаш ли??? Пусни канал 3-дават директно! Море от хора!

76

Към идиотите

преди 10 години

Това,което виждаме на снимката/да хвърли българското знаме на земята и да се пльосне върху него/,ако се случи в съседна Турция,на момента му слагат белезниците и прибран на топло в кауша!Как може да се допусне такава простащина!

75

qur4u

преди 10 години

до 106.Като дойде ГЕРБ пак на власт тогава и Делян Пеевски ще обяви гладна стачка. Мисля, че спокойно ще изкара четири години. Без хладилник.

74

калейчо

преди 10 години

..Колко трябва да си де*ил..за да не си подадеш оставката когато гледаш всички тези хиляди по Цариградско...!!??!!...Знаят че сега изпуснат ли кокала...ще видят власт на кукув ден...ТАКА ЧЕ...ПРОТЕСТИ ДО КРАЙ!!!!!..А оня *** Сидеров-да го изкараме начело на протеста до 4 ти км..пък там ще им го предадем...да си го лекуват..!!

73

той

преди 10 години

Комунистическите под... пишат ли пишат,но нали са прости не могат да проумеят,че хората не ги искат и ще ги изгонят,ще ги забранят със закон,като най-продажната партия в Република България и ще ги съдят за геноцид над собствения си народ.Пари раздавали и в Ню Йорк,Вашингтон,Мюнхен,Берлин,Брюксел....Тъй ката между ушите се иска мозък,а не куха кратуна,не могат да проумеят,че това са НАШИТЕ ДЕЦА,прогонени от омразата на комунистите към светлината и любовта.ТЕ СА БЪДЕЩЕТО,НРАВСТВЕНИ ЛИЛИПУТИ.

72

Анонимен

преди 10 години

Който е в "гладна стачка" или се кани да бъде в такава да заповядя у дома, за да го наблюдавам. Едвин Сугарев гладува, но е къщи. Сигурно в кухнята до хладилника.А бе тези за идиьоти ни имат бе.Дали има нормални хора, които им се връзват на простотийте.

71

BornFromAnger

преди 10 години

До АнонименТи на това ли викаш нормални хора бе умник,я питай нормалните по целия свят,да ти кажат какво е да си нормален,---а то е да работиш на едно място,да можеш да обърнеш внимание на детето си,да упражниш контрол върху него ,за да учи и проперира,за да може като стане на 22,като нормалните хора да се отдели,да заживее сам и да се оправя сам,а не като половината българи,още да лежат на мама и на тате на гърба,,,!!!

70

Бойко Борисов

преди 10 години

Интересно хората ми сами ме напуснаха докато Групата на Волен Сидеров я разбих с пари в Парлaмента.Значи работата е сериозна.Народа ме харесва като Дон Корлеоне-Кръстникът и Диктатор но до кога и колко като численност?Това ме вълнува силно....Цецо каза да не се притеснявам...Народа е *** пък и парите окрадени за 4 години от бюджета на Републиката са в нас и на изборите ще си купим гласове.Сега си почивам.Плащам на платените агитки,неходя в парламента,ритам топка и играя карти с Пашата!

69

qur4u

преди 10 години

До ДЮДЮ. И аз видях че са повече. Може би са над 50 000. И ако *** продължават да се правят на улави хората ще се ядосат. Дано да съм лош пророк ама протеста до дни ще ескалира.

68

ДЮ ДЮ

преди 10 години

До qur4uВ момента сме 2 милиона на протеста ! И 4-*** провокатори са ми направили сандвич ! Като се измъкна от тях пак ще ви информирам как върви протеста. Очаквам към 22 часа да станем 3 милиона !

67

tih velikan 681

преди 10 години

Kukite lujat!!!!!!!IMA NAD 30 000 ,nad 50 000 protestirashti....kak kykite gi broyat tezi hora?????

66

Спонги

преди 10 години

Комунистите узурпираха властта с помощта на ДС проектът АТАКА. Другият комунистически проект - ГЕРБ се провали. На българите в чужбина не им се дава право на глас. В Германия, Испания, Англия и Италия има почти 500 000 българи. В Чикаго има българска колония от 200 000 души. В Турция има над 70 секции, а в изброените страни те са по-малко от 10. Дали резултатите днес щяха да са същите, ако нашите емигранти можеха да гласуват. В Берлин са чакали по 5 часа и са успели само 1300 души да гласуват.

65

Кур дю Коленков

преди 10 години

До ЕгонЗащо се пениш бе, ***! ЧЕ ТОЗИ ТЪРТЕЙ ПОРУГАВА БЪЛГАРСКАТА СВЕТИНЯ!

64

falsh

преди 10 години

с протестите успяхме да заблудим и европа, че нещо се променя в страната;но да ходиш на протест и да ти дават по 25-30 лева на вечер, това е повече от подигравка с хората, с гражданите, с обществото, със света; публична тайна е, че хората в софия си говорят, че биха отишли на митинга заради пари и така се демотивират и работещите, 8часа работиш и изкарваш по-малко, решението е стачката, за да си докараш по-добър доход, успяхме да опорочим всички избори,дойде време и с протеста да направимсъщото

63

Анонимен

преди 10 години

Поздравления и кураж, момичета и момчета, продължавайте все така.

62

Анонимен

преди 10 години

дори платените червени лу*пени са малко тази вечер. оставката май ще е факт скоро ))))