96

Плужаци

преди 11 години

Тия гербери за като Плужаци ... постоянно се опитват да се изплъзнат ... но като гледам Цоци как е пребледнял наполедък, няма и помен от ведрата му мазна усмивка и червените бузки.. явно има какво да се разкрива а?

95

Диди

преди 11 години

Социализмът не е политическа система; той е икономическа система различна от капитализма.Най-общо, социалистите споделят възгледа, че капитализмът несправедливо концентрира власт и богатства в малък дял от обществото, който контролира капитала чрез експлоатация труда на наемния работник, създава неравенство в обществото, не предоставя на всички равни възможности за увеличаване на собствения потенциал и не употребява технологиите и ресурсите в максималния им потенциал и в интерес на народа.

94

Анонимен

преди 11 години

Всички лъжат, ама особено цветята и протежетата им калинки.....

93

Анонимен

преди 11 години

Та-нов - Абе този номер дето ми го даде ми казва, че е грешен... Буда- Абе тове не е номер, това е ЕГН.....

92

Вал

преди 11 години

Всичко се подслушва и аз съм убеден в това. Никой не казва за какво се харчат над 100 МИЛИОНА лева годишно за СРС. Колко са осъдени на база използвани СРС? Броят се на пръстите на едната ръка. СРС се използват с национална сигурност? НЕ. Доказа го атентата в Бургас Логичният отговор, е че СРС се използват за всичко друго но не и в полза на ДЪРЖАВАТА съответно съдебната система. Извинете но за 4 гони са похарчени близо 500 МИЛИОНА лева за СРС. Полза?

91

Пепо

преди 11 години

До къде ли може да стигне наглостта на Герб? И сега си миришат, но те пък го и разравят да засмърди. Не е важно какво плямпа Цеко, важно е какво ще излезе от разследването на Цацаров.

90

До днм

преди 11 години

ние кво ше ядем си е наша работа,ама ти внимавай с на латиносите ***,че на тях не само горните глави са им големи .Ай и добър апетит.

89

Дони

преди 11 години

Бил подслушван и Доган. Мале, Герб са разбрали голямата тайна за унищожаването на България и им е харесало. Започнали са вече изпитаните схеми. Доган се е ядосал и решил да свитне Бойко. Чак сега разбрахме!

88

анонимен

преди 11 години

ДОЛНО МИЛИЦИОНЕРСКО ***

87

Анонимен

преди 11 години

Абе Демократичната Тиква,къде ги събра цял отбордоказани комунисти,наследници на партизани,партийни и комсомолски секретари и един бюлюк такива ***?

86

Коко

преди 11 години

Браво на Станишев! Затяга примката около престъпните вратове на Герб! Ние пък тайно се надявахме, че Цеко на една пресконференция ще направи пълни самопризнания. Хайде Цацаров, ти си! Цецко ще те спъне ли или най-накрая ще има справедливост?

85

Краси

преди 11 години

Колко ли силно могат да викат от организираната престъпна групировка Герб? Какво ли още ще излезе за тях? Излизат на светло и данни за огромни парични злоупотреби между Цецко и Бойче. До един са всичките крадливи в тази партия.

84

Соня

преди 11 години

За Цветанов, Борисов и цялата им партия всичко незаконно е законно. Приема се с охота. А и как се забогатява, ако знаете от далавери, изнудване, подкупване.....Милионери станаха! Без грам свян и срам отново ламтят за властта. Но по-добре си бяхме преди тях. Такава *** никога не е била в парламента. Време да излезе от него в раирани костюми.

83

Неве

преди 11 години

Не, Цветанов, вие с некадърното си, корумпирано и крадливо управление зададохте тона на отношението към вас! Не сме и очаквали да направите самопризнания. Сега ще се помолим да има справедливост, да не окажете натиск и да не репресирате прокуратурата, че най-накрая да ви осъдят! Време е истината да излезе на яве! А тя е повече от ясна, че сте престъпници!

82

Анонимен

преди 11 години

ДО 92Глупак ,...през 1984г.,бяхме добре ,....нещо си СБЪРКУЕЛ!----Кога си роден?

81

хадес

преди 11 години

До Анонимен87НЕ НА БОЙКО ЩЕ МУ СЕ СРИНЕ РЕЙТИНГАРЕЙТИНГА УЖАСЕН ИЗБЯГА ОТ БОЙКО

80

НИКОГА ГЕРБ!

преди 11 години

2009 г. повярвах на Герб,че ще се справят с организираната престъпност,монополите и ще повишат доходите на работещите Българи чрез привличане на външни инвеститори.4 години вече гледам как за нито едно от обещанията им в предизборната платформа не бяха положени даже и минимални усилия4 г. след като Герб дойдоха на власт,смея да твърдя,че никога не сме имали по нагли,крадливи,безскруполни и некомпетентни управляващи.НИКОГА ГЕРБ!

79

Анонимен

преди 11 години

Кога ще се РАЗПУСКА ...БГ-ЧЕРВЕНАТА СЪД.СИСТЕМА ....?

78

куку руку

преди 11 години

така Тикви, ще стенете и пъшкате на 12 ти

77

ДА СЦЕПИМ ТИКВИТЕ

преди 11 години

НА ИЗБОРИТЕ И В ЗАТВОРА