93

Анонимен

преди 11 години

АМИ ТЕ И МОНОПОЛИТЕ СА САМО МАФИЯ ТАМ ДА НЕ СА ВИШИСТИ

92

от извора

преди 11 години

Нямай вяра на комунисти, турци и Кобурги!Народна мъдрост

91

маче

преди 11 години

Какво ще лъжат социалистите ако жената покаже диплома във вторник? Лъгаха ни , че няма да има криза, лъгаха ни за комунизма и т.н. Избиха хиляди българи с народен съд и по лагери, лъгаха ни с куфарчетата с пари и създадоха сегашната олигархия....... несменяемите им номенклатурчици са във всеки парламент.....ДОЛУ БСП..

90

бръмбар

преди 11 години

Боже отдавна слепите прогледаха в тази държава. Прогледаха дотолкова, че разбрах,а че докато вишистите се пънат и побъркват от учене с връзки и позиорство тук може прекрасно да се прогресира и прогресират упорито и тъпо и си вярват. Това заслужаваме прости кат ни учат на акъл и управляват държавата ще сме си една проста държава.

89

EC

преди 11 години

Трансатлантически Договор e планиран за 2015 г 1 - трансатлантическия пазар стандартизира всичко, което е необходимо за свободния пазар обращение (стоки, услуги, инвестиции ...) от едната към другата страна на Атлантическия океан USA 2.трансатлантическия пазар заплашва политическа автономия на местни служители.3.накрая, на трансатлантическия пазар дава. NA мултинационалните компании правото да експлоатира хората и природните ресурси без ограничения

88

Анонимен

преди 11 години

Обаче требва да си се учи! Начи, друго си е да си специалист по униформата на червената армия! Аа? Никой нищо не може да ти каже! Цяла държава може да управляваш! Нали? При това без ден трудов стаж! А тия кво - калинки некви! Ха!

87

нимка

преди 11 години

Опаа пак Калинка!!!

86

Анонимен

преди 11 години

Поредната ГРОБарска КАЛИНКА !Ами КАЛИНЧО, тъй наречения министър на *** ?

85

Анонимен

преди 11 години

Явно Боко нарочно я е назначил тази.Първо като намали тока хората да спрат да протестират -защото тока е намален.А след като всичко се успокои монополите ще мага да осъдят държавата защото решението е взето от не легитимен ръководител на ДЕКЕВР

84

брадваро

преди 11 години

не била *** или ***? :))баш ме бригамм е сви.каджия;)) доказано. факт!

83

Какво от това ?

преди 11 години

С Юлияна бяхме в една група (МЕИ) в Техническият университет - София. След януарската сесия, в трети курс тя престана да идва на лекции. Тя не е завършила МЕИ. Това не означава , че *** човек, напротив. Само за момент сравнете нейния изказ с този на доц. д-р инж. Будев и ще видите как само за четири семестъра в МЕИ минават нивото на доцент в ШМВР-Симеоново. А бе простака си е направо тиква, дори и доцент по разпъване на маркучите да е.

82

Голям смях

преди 11 години

Хора не свикнахте ли вече?Та то Бойко и ГЕРБ все непознати ги намират,откъде да знаят какви са,простете им"ТАЯ Я НАМЕРИХ НА ЕДИН ЗАВОЙ","ТОЯ ГО СРЕЩНАХ В КОРИДОРА НА СВЕТОВНАТА БАНКА".Та и тая женица милата и тя от някое кьоше.

81

Анонимен

преди 11 години

То пък в България едно образование... Особено последните 23 години - не просто е ударило дъното, ами и продължава упорито да се вкопава! Така че по-добре да няма.

80

Анонимен

преди 11 години

А НЯКОЙ КАЗА ЧЕ ОРГАНИЗАТОРИТЕ НА ПРОТЕСТИТЕ БИЛИ ПРОСТИ И НЕУКИ А ТЕ НА НИВОТО НА ЮЛИАНА

79

Анонимен

преди 11 години

Явно ГЕРБ трябва да се прекръсти на КАЛИНКА.

78

donka

преди 11 години

i as sam kvalificirana mn. dubre,zatva sam tuk

77

donka

преди 11 години

imam diploma ot silistra

76

donka

преди 11 години

kvo znachenie ima ot kade e diplomata i ima lipokritie,glavnoto e da sa opravish na hubavo misto,darjavna rabota,polisia,savet,uchilishte ,danachno tam e dalaverata

75

Анонимен

преди 11 години

"Според социалистите това може да означава, че намаляването на цената на тока е незаконно."И те току що се сетиха! Ама съвсем случайно, честна пионерска! И нищо общо с протестите точно докато тя може незаконно да намали тока! Нее! Изобщо не са го планирали предварително! То така самичко си се е случило! Да бе, честна пионерска!

74

Анонимен

преди 11 години

ЯВНО Е ДОБРА В ДРУГИТЕ ОБЛАСТИ