24

анонимен

преди 11 години

погледнете пеата днес,отново се качват лошите кредити.във всяка европейска държава оставят и разсроват кредити с плащания след години,защо тук не се случва,нима само банките и лизинговите компани са в криза?протестите трябва да се пренасоат точно в тази насока.

23

Анонимен

преди 11 години

До Колев Пияните снощи ги видяхме да ритат коли на орлов мост.Водача им там нещо не му е чиста работата щом разрешава на непълнолетни да пият и да безчинстват.А водачи трябва да има и те да са млади.

22

Няма да има край !

преди 11 години

Доцент Борисов ( по известен като Будьо-Тиквата) смачка и опростачи държавата. Той тук няма да бъде съден. Трябва да го натоварят на една камионетка и да го предадат на Сретен Йосич. Едва тогава протестите ще спрат.

21

Az

преди 11 години

Ednin bezsmislen i dirijiran ot komunistite protest. I koi ste opravi darjavata kato mahnete vsichki ? Kak ste izgonite monopolite i kakvo ste e posle ? Iska vi se da napravite tova koeto stana v Siriq li ?

20

до 20

преди 11 години

Това не са фирмите, които биха направили нещо за икономиката ни. Това са ***, които ограбиха страната. За истинският бизнес трябват стимули и по-малко държавен рекет. Като казвам рекет, имам предвид такъв, от който се облагодетелстват държавни мутри.

19

maketo

преди 11 години

Я сакам сека сутрин да получавам от дръжавата по канче ракийка както си му е редо в противен случай обявявам ядяща и пияща стачка без краен срок наздраве

18

до 24

преди 11 години

Работниците в тези фирми също ли си купуват къщи и коли на себе си и децата си? А получават ли заплатите си навреме?

17

Анонимен

преди 11 години

Отчаяното положение изисква отчаяни мерки. Не слушайте никого като ви разказва приказки че нещо не било възможно . Претеглете минусите и ползите и каквото ви каже сърцето следвайте го.

16

анонимен

преди 11 години

как ще се вдигнат доходите при положение че фирмите са на ръба на фалита,как ще се вдигнат доходите при положение че няма малък и среден бизнес?не мисля че основния проблем е тока,основен проблем е икономиката на българия.протест трябва да прерастне срещу банки лизингови компание,това е моето мнение.

15

До 20

преди 11 години

Как ще са пред фалит фирмите.Само вижте какви коли карат те и децата им.Почудиха се в кои държави да си купуват къщи.По голяма част от авоарите си вкараха на лихви в банките.Виждате как прескачат то една на друга Златка та от артистка на миска.Ако са пред фалит така ли с лека ръка ще си харчат парите.

14

Анонимен

преди 11 години

Чудно ми е ,че всички работим за мизерни заплати а никой не обелва и дума за тия които ни дават жълти стотинки за труда който полагаме.И да падне цената на тока до критичния минимум пак няма да можем да си плащаме сметките при тия ниски доходи.

13

анонимен

преди 11 години

нима вик не са монополи,нима чуждите и големи хранителни вериги не са монополи,банките най-голямото зло на на всички българи.крайно време е да се вземат мерки срещу банките,обраха на всички хора имотите,направиха ги длъжници за цял живот.лизинговите компаний и бързите кредити,защо за тях никой не казва нищо.нима тока е най-важен,не мисля.от къде ще дойдат доходите след като няма нормално функциониращи фирми.понеже всички фирми са пред фалит,докарани до просешки тояги

12

Анонимен

преди 11 години

До АврамовНе би трябвало да е много сложно. Просто така е изгодно на тези които се правят на "умни ".Аз имам едно предложение. Всички закони да се опростят и напишат на език който човек със среден интелект разбира. Всеки да може да се защитава сам в съда .

11

ГЕЙбер

преди 11 години

НАРОДЕ , народе, ел. ток се калкулира във всички стоки на бита. Ще се вдигнат и другите цени, храната също , дон БУДА , ДОКАРА ДЪРЖАВАТА ДО КАТАСТРОФА

10

Сън сънувате

преди 11 години

Иска ви се. Ще продължат до победата. Ако трябва и Плевнелиев ще си отиде. А вие си тананикайте песничките за приспиване. Не, няма да спите, щеви проглушим ушите.

9

Анонимен

преди 11 години

До до 1 и 3 Не живея в България и не мога да се меся . Само се радвам на мъдростта на народния гений.

8

Петко

преди 11 години

Ми нова система човек да може да има до 1000 минимални заплати :) след като натрупа такъв капитал да неможе да се занимава с нищо :) щото бойко милярдер жена му милярдерка и още крадът каде ше ги носат хубаво направил пари да беше свършил нещо и за държавата одавна трябваше да се разсекрети сичко що е секретно и кой къде се е подписвал да си носи отговорност. Но алчноста е трудно лечима трупа някви числа в банковата сметка и разби държавата а сенадявахме да вкара предишните в затвора.

7

до 1 и 3

преди 11 години

Защо пишеш в 3-то лице за нас. ти не си ли българин? Все едно казваш: "Вие протестрирайте и си оправете държавата, а аз ще си отворя 2 бири и ще ви гледам сеира отстрани!". Заповчдай с НАС , на 2-ти март да изразиш гражданската си позиция.

6

Анонимен

преди 11 години

kraino vreme e partiite da izcheznat s partiinite si boklyci.i da ni derat kojite ,

5

Анонимен

преди 11 години

До Сан4есПомислете . Колко нации са разбрали , макар и интуитивно в на6ия случай , че нито пазарната икономика съществува нито партиите решават проблемите на общественото същество наречащо себе си човек.