105

Анонимен

преди 11 години

И аз гледах тв по канала на Диков и какво видях , как полицията задържа един от протестиращите , защото мяташе камъни и счупи някакъв прозорец... Дойде Волен и го освободиха бил от младежката организация на АтакаЕ няма да се оправим

104

Pepa

преди 11 години

До 118Нещо бъркаш.България се събуди.Не съм комунистка,гласувах за ГЕРБ,но..загубих доверие в тях.Вярно,няма алтернатива на този етап,но и тези НЕ СТАВАТ.Да си отиват!

103

Анонимен

преди 11 години

Една отговорна политическа партия, ако беше такава ГЕРБ и имаше кадърни хора в нея, щяха да разберат ,че това е логично следствие от тяхното управление. няма никакво основание да обвинява другите преди тях. Досега трябваше да им потърсят отговорност и толкова ли са ***, че де не разберат, че неможе да се увеличават лавинообразно разходите на семействата , а запрати и пенси да стоят на едно място. И ето какво стана разходите надхвърлиха доходите и то най- елементарни разходи.

102

Анонимен

преди 11 години

Значи при официално около 53% "незаети", тоест безработни, ве знам въобще на какво се надява правителството на ГЕРБ. На чудо ли или на Христовото пришествие или на Апокалипсиса.

101

Попов

преди 11 години

Не се протестира срещу ЕРП тата.Протестира се срещу целия 23 годишен престъпен "преход".Протестира се срещу всички престъпни партии и тахната "майка".Аз протестирам срещу цялата свинщина в , която живеем.Пожелавам на младите да направят това , което ние не можах ме преди 24 години.

100

Какво чакат ?

преди 11 години

Поздрави за хората от Варна , София и другите големи градове !Какво и защо чакат тези от малките градове и селата ?Аз живея в малък град. Признавам, мърлячи сме, простаци сме, селяци сме.

99

до 111

преди 11 години

О да, страхливци сме, понеже не желаем да живеем в Чалгария и Мутратия, където изпростяването се толерира отвсякъде, а собствените възможности не означават нищо пред шуробаджанащината и игрите.

98

Гост

преди 11 години

Всички да си носят отговорноста. Не само директори министри и .т.н. и техните замесници ... и тези на доло

97

ОБЛОГ

преди 11 години

Тука един блок залагаме КОГА ЩЕ ОБЯВИ ОСТАВКА ТИКВУЧА?ЯДЕМЕ ДЮНЕРИ, А ПЪРЖОЛКИТЕ ДАВАМЕ НА КУЧЕТАТА!

96

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен Те нямат господари за разлика от теб!

95

Анонимен

преди 11 години

Браво на варненци.Хората протестират не само заради тока но и заради ниските пенсии ,ниските заплати и безработицата в България.Много млади хора заради безработицата при герб напуснаха България и заминаха за чужбина.Сега сме много по зле от преди.Благодарение на мухобойко и сие.За съжаление герберите това не могат да го проумеят в главата и за това че защитават великия си вожд бойко тиквеника

94

Анонимен

преди 11 години

sled 3 dni vsi4ko shte utixne i shte spre vsqko 4udo za 3 dni

93

1

преди 11 години

Атака на власт...времето настъпи

92

Анонимен

преди 11 години

До Митко Палаузов Другарю Палаузов, надявам се,че за това смело изказване ще получиш двойна надница от ГЕРБ и ще се нахраниш добре,защото много от хората на улицата са хронично гладни и безработни. Затова протестират.

91

Анонимен

преди 11 години

Погледах малко по телевизията. Като гледам физиономиите на тези по улицата, ясно е какви са господарите им. Не искам да имам нищо общо с тях.

90

Анонимен

преди 11 години

Сега има една особена работа. На власт трябва да е човек или хора, разбиращи от управление. Те трябва по принцип и на практика да управляват икономиката на държавата и да създават условие за просперитета и. Но обаче погледнато в цялост те винаги са подчинени на глобалните управляващи. А глобалните управляващи няма да позволят на Суля или Пуля да управляват ресурсите. Всичко си е наред един вид. Само на власт да не е някой абсолютен ***. Иначе робството си е робство.

89

Салим

преди 11 години

БравоооДнес Дянков, а утре и Борисов си заминава и идват Сергей и Местан.ГЕРБ са минало , а бъдещето е за ДПС и БСП

88

darcas

преди 11 години

Защо националните медии не предават протестите директно? Защо само Дарик и Канал 3 са единствените медии в България, които съобщават какво се случва в реално време?

87

Българин

преди 11 години

хора не правителството ви дава заплата да ревете, че е малка бизнеса дава малки заплати а другите ги подкрепят. Разбирате ли ... държавните заплати са си добре ... :)

86

Емигрант

преди 11 години

Късно се сетихте, ние вече избягахме на запад, България се опразни, няма закъде вече да искате промяна, най-свестните българи отдавна избягаха от този ужас, наречен корумпирана безчовечна България.