20

Анонимен

преди 11 години

"МИНИСТРИТЕ НА ПРЕХОДА "----КАЛИНКИ ОТ ----СЕЛСКИ ГРАДИНКИ ,ПО КРЪСТОВИЩА РАСНАЛИ И БЕЗ АКЪЛ ----ОСТАНАЛИ!

19

19,

преди 11 години

Абе то и био- храните са по- скъпи, ама след 20 години *** ще ядат само ГМО, а нормалните хора - нормални храни. НЕ на шистовия газ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

18

Анонимен

преди 11 години

Какво значи собствен добив след като герб харизаха проучвания и добив отдавна!

17

Анонимен

преди 11 години

ЦЕНАТА НА ГАЗА ОТ 1 ЯНУАРИ Е С 22% НАДОЛУ ЗА БУЛГАРГАЗ. ТЯ ОТ СВОЯ СТРАНА , ГО ПРОДАВА НА ТОПЛОФИКАЦИИТЕ, КОИТО ПРОИЗВЕЖДАТ ТОК. ЗНАЧИ ТОКЪТ КАТО СЕБЕСТОЙНОСТ Е С 22% НАДОЛУ, А ПЕЧЕЛБАТА НА ТЕЦОВЕТЕ-22% НАГОРЕ. ПОСЛЕ ПАРНОТО, КОЕТО Е ОХЛАДИТЕЛНАТА СИСТЕМА НА ПРОИЗВОДСТВОТО НА ТОКА, НИЕ ГО ПЛАЩАМЕ СКЪПО И ПРЕСКЪПО, А БИ ТРЯБВАЛО ТЕЦА ДА НИ ПЛАЩА,ЗАТОВА, ЧЕ ИЗПОЛЗВА НАШИТЕ ТРЪБИ ЗА ОХЛАЖДАНЕТО. СЛЕД ТОВА ТОКЪТ НИ ГО ПРОДАВАТ С 15% НАГОРЕ ОТ 1 ЮЛИ. ЗНАЧИ:КОВАЧКИ-45% НАГОРЕ, ЗА НАС 5% ЗА ПАРНОТО

16

Анонимен

преди 11 години

До Smurf, какви 400, какви 600 долара! В САЩ цента на газта благодарение на шистовата революция е малко над 100 долара!!!! Ако това стане в България и Източна Европа, това би означавало фалит за Газпром!!!!

15

Анонимен

преди 11 години

Само в Бе-геТОТО!Предишното правителство ,беше --КРАТУНЕНО ,това правителство ---ТИКВЕНО,очаква се следващото ,да е от ---ДИНИ ....и т. н. ---още 23г.преход!*** станаха ---Роми, издигат се ,а българите станахме ----*** ,все овече потъваме надолу,копаем "ФЪФ"дупката ...!

14

Анонимен

преди 11 години

Бедните американци и британци са принудени да ползват гадният шистов газ, но богатите българи могат да си позволят да плащат 4 пъти по висока цена на Газпром! Когато става дума обаче за атомната бомба АЕЦ Белене, там природозащитниците запяват съвсем друга песен!

13

Анонимен

преди 11 години

В БЪЛГАРИЯ ОТ 40 ГОДИНИ ИМА ЕДНО ПРЕКРАСНО ПРЕДПРИЯТИЕ- ПРОУЧВАНЕ И ДОБИВ НА НЕФТ И ГАЗ. ТОЛКОВА ДОБРИ СПЕЦИАЛИСТИ И ДО ДЕН ДНЕШЕН РАБОТЯТ ТАМ, А ПРЕДИ 1989 ГОДИНА БЯХА НАЙ- ТЪРСЕНИТЕ ПО СВЕТА. ЗАЩО ТЕ НЕ РАЗРАБОТВАТ, А ВСЕ ЧУЖДЕНЦИ ?

12

Smurf

преди 11 години

Нещо не разбирам, нали когато Борисов се пъчеше и оправдаваше каза че Овчаров е сключил договор и цената е 600 долара. после с неистови усилия я бил намалили с 20% е как така стана 400 долара.

11

Анонимен

преди 11 години

хаха ама вие нали го продадохте на франсетата за 30 милиона евро ??Какво значение има за потребителя от каде си купува газта ??Махнете правилните монополи и всичко ще се оправи .... ама не ви стиска.

10

химик

преди 11 години

НИЩО НЕ Е ПРЕЕКСПОНИРАНО!!!!Във водата за фракинг се добавят СИЛНО ОТРОВНИТЕ толуен и бензен!!!! Тези разстворители не трябва да попадат в подпочвените води!!! Да не говорим, че самия метан влиза във водите!!!КРАЙНО ВРЕМЕ Е ХОРАТА ДА ЗНАЯТ ИСТИНАТА!!!

9

да бе да

преди 11 години

И на никой не му прави впечатление, че "собствения" добив ще го правят частни компании, които даже не са български?

8

Анонимен

преди 11 години

Шистовият газ крие огромни рискове за Газпром! Потребителите в САЩ плащат 75% по ниска цена на газта от българските потребители! Ако това стане и в България, как Газпром и техните еничари в българия ще доят българският народ?

7

Лелее

преди 11 години

Няма никакви доказателства за вредно въздействие?!?!?! Как да има като очите и ушите ти са залепени с Шевро-долари!!!! Щатите се управляват от корпорации, не от правителството, а на корпорациите не им пука за околната среда...

6

Анонимен

преди 11 години

Да те преекспонират ***.фите, Добрев! Чистата вода и природа нямат цена!

5

Канадец

преди 11 години

Търси министърче търси, а ние намерихме едни златни заежи тука и в момента заминава за Канада ще продам червената си лада.

4

Анонимен

преди 11 години

"....ПРЕЕКСПОНИРАНИ...."!Какво ме грее ...?

3

нервна

преди 11 години

Енергийната стратегия на България предвижда битовата газификация да достигне 30 процента през 2020 г.Тиквеното правителство може да получи Нобелова награда за фантастика.За такива предвиждания народът е казал: Чакай от умрял писмо...

2

Анонимен

преди 11 години

Само в Бе-геТОТО!И децата в Бг ,станаха министри ....!ДЕЧКО!

1

IYI

преди 11 години

прееспонирана ти е главата овча предателска , другарю министър ...........................