35

Анонимен

преди 11 години

България10 НОЕМВРИ, 23 г ПО-КЪСНО: Глад, Стрес и Смърт за 95% в България, във фалирала Гърция 772 лв мин пенсия, 6000 - махvarna-sport 10.11.2012 10:2610 ноември, 23 години след падането на гнилия комунизъм в България цари Глад, Стрес и Смърт за 95% от българите. Във фалирала Гърция 772 лв е минимална пенсия (386 евро) и българи мият фалиралите *** на гърците. Можете ли да си представите гърци да гледат възрастни българи срещу заплащане? И тези 772 лв саслед поредното орязване. И се пулете как орязват - до 1000 евро пенсия не се бутат, от 1000 до 1500 евро се намаляват с 5%, от 1500 до 2000 намалението е 10%, от 2 до 3 хиляди евро - 15% и пенсия над 3000 евро се намалява с 20%. Сече ли ви пипето какво става във фалирала Гърция - пенсия 3000 евро, това са 6000 лв на месец. Ето затова българи мият гъзовете на гръцките пенсионери, а нашите чакат от Геноцида на България Бойко Борисов - 145 лв на месец.И още много странно за заплащането в Гърция. Стара мома, чийто родители са били държавни служители получава 720 евро наследствена пенсия. Стара мома, чийто родители не са били държавни служители не получава нищо.Минималната заплата на млад човек във фалирала Гърция е 510 евро, ако си до 25 г и 586 евро ако си над 25 г. И още и още.Снимка ФейсбукТова е истинския живот в България. Това са единствените мигове щастие за младите българи. Останалото е робско бачкане за империята Европейски съюз. За всеки здраво мислещ човек, който не е държавен служител Държавата без значение името и в рамките на ЕС се превръща най-големия враг, защото те цеди на всяка крачка. В България изстискването е най-жестоко защото ни управляват мутри. Бъдещето на България не е добро независимо кой ще е на власт. Добрата новина е, че остават още 237 дни до падането от власт на Геноцида Бойко Борисов.

34

v chujbina

преди 11 години

V skandinavieto maichinstvoto e edna godina. U BG e 2. Vsichki iskat pari ama nema. Prochetet 31 i idete da si iskate parite ot tqh. Tam sa parite na vashite roditeli.

33

ионела

преди 11 години

Не разбрах за кой пазар на труда говори Младенов-та той не функционира нормално от години,години.Да,в развитите страни тези плащания са с по-малък срок,но хайде да не се сравняваме,защото е много глупаво да го правим,всички знаем,че база за сравнение няма!Що се отнася до инфлацията министъра отново не в час,или така му е изгодно може би,защото тя е много повече от 10%-мога да му изпратя касови бележки от последните 4 години,нека експертите му пресметнат колко е,че аз май не умея да смятам!!!!!

32

Анонимен

преди 11 години

До кога ще търпим тези нещастници ????

31

никола

преди 11 години

Не го обиждайте и не му се сърдете, ТОЙ ТОЛКОВА МОЖЕ,един анонимник от Враца който си мисли че е хванал Господ за шлифера,лошото на това управление че ПОЧТИ ВСИЧКИ СА КАТО НЕГО, намерени на кръстовища и кръгови движения, доста кадри на МВР и ковачницата на кадри Симеоново,и всички с *** манталитет- мислят си че всичко зависи от тях и свършва с тях,още малко.

30

Фалконе

преди 11 години

*** гад е и тоя. *** и слуга,какво ли зависи от него,нареждат му и той изпълнява. Иначе пред камерите се прави на по-различен.Скапаняци.

29

Anonimen

преди 11 години

За морала на една държава и нейното правителство се съди по отношението им към:1.Малките деца.2.Хората в неравностойно положение.3.Тежко болните.4.Пенсионерите...

28

Анонимен

преди 11 години

НИТО ДЕН ПОВЕЧЕ ВЛАСТ ЗА ГРОБ!НЕЩАСТНИЦИ.

27

Анонимен

преди 11 години

малко ви остана има няма една година, как само в България НЯМА

26

АШИМ

преди 11 години

Тотю да се уволни веднага!!!

25

Баа

преди 11 години

левият ми вмирисан налъм ми подсказва че този хубостник ще си ходи без фанфари

24

Анонимен

преди 11 години

Нито ГЛАС повече за ПРЕСТЪПНИЦИTE OT ГEРБ

23

Анонимен

преди 11 години

Да живеят пенсионерите а майките и бебетата да го ду*ат.Пък после застарявала нацията!Такава нация където поставя старците пред младите заслужава само едно-да изчезне от лицето на Земята!Колкото по-скоро,толкова по-добре за всички!

22

gtf

преди 11 години

Това е пример за министър, който трябва да е в затвора. геноцид, национално предателство, анти-държаван дейсност..по всички точки без проблеми нормален съд би го признал за виновен с доживотна. За съжаление той не е единствения ...

21

Анонимен

преди 11 години

ТИЯ ЗАГУБИХА ГЛАСОВЕТЕ НА :ПОЛИЦАИТЕ, ВОЕННИТЕ, МАЙКИТЕ, СПЕСТОВНИТЕ ХОРА, ПУШАЧИТЕ, ПАРКИРАЩИТЕ В СИНЯТА ЗОНА, ЕКОЛОЗИТЕ.

20

Анонимен

преди 11 години

ТОВА СА ВИ ГЕРБЕРАСКИТЕ МЕНИСТРИ И ПРЕСТЪПНОТО УПРАВЛЕНИЕ- СРАМ МЕ ДАЖЕ ДА ГО ЧЕТА ! ПЛЮНКА ОТ МЕН !

19

Анонимен

преди 11 години

Много съм горд, че въпреки тежката икономическа криза успяхме да запазим това дълго майчинство >>>Нагли ***! Много добре знаят от статистиката, че се раждат годишно по 5000 бебета по-малко откак са на власт. И докато за първата и втората им година може да се търси някакво оправдание, то за третата и вече почти преполовената четвърта, че продължават да са по-малко вината е тяхна! Дори социалните за ***, които те увеличиха, не помага да се компенсира даже с ***! Гробари!

18

nqkoi_si

преди 11 години

Тотьо, ти наг*лец долен, майчинството трябваше да е обвързано с минималната заплата, дори със средната, защото тази помощ е основен доход и издръжка за едно семейство и в частност майката. Много добре знаете, че трябва да се ограничи изплащането на майчинство, което лесно става със праг на право за кандидатстване за майчинство. Примерно казвате, нека до 3то или 4то дете да поемем майчинството, а който иска повече деца, нека и да работи за да ги издържа. Вие обичате ***, мразите българите!

17

-------

преди 11 години

А защо плащанията се бавят по три месеца,защо да давам пари на държавата като тя ги бави когато ми трябват и след като ми ги преведът с огромно закъснение аз ги връщам на лихвари и разни кредитни карти за да е гладно детето ми

16

Анонимен

преди 11 години

кога ТОЯ *** на снимката 6те се сети, 4е помощ при раждане трябва да бъдат обвързани с стандарта на гледаното дете ... и 4е не може да слага под об6т знаменател една българка, която се убива от ба4кане и стрес заради едното си дете ... и една *** с 5 4авета, пуснати по контеинерите ?ТОТИООООО ... има ли мозък там горе ТОТИОООО ало Земята вика Марс ????