26

Анонимен

преди 11 години

Na tozi protest shte ima samo farmacefti i lekari,zashtoto niama koi da im kopuva lekarstvata kato sa zdravi horata.

25

Анонимен

преди 11 години

ОПОЗИЦИЯТА ----ПОДКРЕПЯ ,ИЛИ НЕ-ПОДКРЕПЯ ---НАЧИНАНИЕТО С/У БОЙКО ?

24

fr

преди 11 години

Bez Boyko mojem,bez cigari mojem.Bez jeni nemojem.Vse nqkoy trqbva da ni pere,da napravi salatata i da ni nahrani

23

2

преди 11 години

От това което виждам......и пушачи и непушачи казват едно и също,че никой не иска да се пуши в заведенията......Това ,че шепа рестораньори излезли да вдигат шум,кво значи? Че цялата държава трябва да им играе по свирката и милиони хора в държавата,които не пушат трябва да се тровят като седнат в заведението заради шепа мухльовци ???

22

Митко

преди 11 години

Да ме извиняват всички пушачи и ресторантъори но пушенето трябва да е забранено на закрити места. Живея в Лондон във нито един бар ресторант сладкарница та дори и на гарите и каквото и да е друго заведение или закрито пространство е забранено пушенето и хората нямат проблем с това който иска да пуши става и излиза отвън на въздух където има поставени пепелници и си пуши на спокоиствие.

21

не син

преди 11 години

Тук всеки *** е недоволен и стачкува ! Дори с идиотизми като този с детето държащо написана глупост !

20

темида

преди 11 години

Вие мислите ли въобще?!Толкова прости и жестоки хора към децата си няма в целия свят като българите-ЗАВИСИМИ ОТ ЦИГАРИТЕ! Егоисти самовлюбени ,които си мислят,че цигарите ги успокояват!Както пушачите не ги интересува за останалите,така и нас не ни интересува за загубите на бизнеса!ВАШИТЕ ПАРИ НЕ СА ПО-ЦЕННИ ОТ ЗДРАВЕТО НА НАЦИЯТА НИ!

19

Анонимен

преди 11 години

ФЪФ --Бг МОЖЕМ БЕЗ ОЩЕ ДОСТА НЕЩА ----БЕЗ ***,ПОЛИТИЦИ ,КОРУМПИРАНИ УПРАВНИЦИ И ДЪРЖ.ИНСТИТУЦИИ ,,БЕЗ ПРЕСТЪПНИЦИ ,КАТО ГАЛЕВИТЕ ,Р.ОВЧЪ.,Р.ПЕТКОВ,ДОГАН,СТАНИШЕВ,СИМЕОН-ДВЕ,ПЪРВАНОВ ,МАСЛАРОВА,МУРГИНА,ОГНЯН ДОНЕВ,ЛУБО ***.А,-------СЪС СПЕЦИАЛНОТО УЧАСТИЕ ,НА -----И.Й.КОСТОВ !

18

//

преди 11 години

ХАхааххаХАХааххахаАХахахаа Наркоманииииииииииииииииииии , скапани

17

Striker

преди 11 години

Собствениците на ресторанти ДГД! И без това преди не плащаха 80% от дължимите данъци, чрез неиздаване на касов бон, така че сега както казах - ДГД!

16

..

преди 11 години

Без обсерватория, без заведения, без лекарства, без цигари, без пари, без хляб, без правото на нормален живот, без образование, без адекватно медицинско обслужване, без самочуватвие ....но си имаме футбол по телевизията и строим магистрали ....БЛАГОДАРЯ ВИ!

15

Анонимен

преди 11 години

Пуша,но мога да изтрая 30-40 мин като седнем с някой авер да пием кафе ,без да пуша......Ако толкова ми се допуши ше изляза от вън...къв е проблема??Дрехите ми се омирисваха преди..........от дима очите те заболяват като стоиш по продължително време

14

Анонимен

преди 11 години

Терминът "здравен фашист" го чувам за първи път, искрено се посмях.Иначе за мен е отблъскващо че са накарали детето да държи табелка в подкрепа на цигарите, при положение че именно здравето на децата е най-важното.

13

Анонимен

преди 11 години

СЛЕД ИЗПУШВАНЕ НА 5 ЦИГАРИ НИКОЙ НЕ ВЪРШИ УБИЙСТВО,САМО СЕБЕ СИ СЪСИПВА,СЛЕД 5 ВОДКИ..В БЪЛГАРИЯ СЕ ВЪРЩАТ 90% ОН ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА...СКАПАНА ДЪРЖАВА...ДА АМА АКО РАКИЯТА Е СКЪПА,АДВОКАТИ,СЪДИИ И ПРОКУРОРИ И ЧЕНГЕТА ЩЕ ОСТАНАТ БЕЗ РАБОТА!!!!

12

Анонимен

преди 11 години

Хората нямат пари и затуй не ходят в заведенията, а не заради забраната за пушене.На заведение се отива да хапнеш, пийнеш и побъбриш с приятели, а не да се напушиш!

11

непушач

преди 11 години

Едно от малкото хубави неща, които направиха ГЕРБ, много съм доволен, че не се пуши в заведенията и ресторантите

10

пушач

преди 11 години

Пуша но искам никъде да не се пуши.......ние все на опаки?!!??!В нито една нормална държава не е разрешено пушенето

9

Анонимен

преди 11 години

НИКАКВИ ЦИГАРИ В ЗАВЕДЕНИЯТА ---!ОПОЗИЦИЯТА ,ПОДКРАПЯ ЛИ ТОВА ОТВРЪЩЕНИЕ ----ТЮТЮНА ?

8

Анонимен

преди 11 години

Да използват деца, за да пропагандират за тютюнопушене е меко казано - ИЗВЕРГЩИНА

7

Анонимен

преди 11 години

Богохулство!