106

гацо

преди 12 години

а сега да видим армията на Аню какво ще прави ако се наложи.ще трябва да извикаме и контигентите зад граница за да я окомплектоваме.

105

Анонимен

преди 12 години

Най-накрая читаците си показаха истинското лице.Дано дебелите дами и господа от Европа да го видят.Истинското лице на Турция не е Цариград, а Анадола.На оръжие братя християни и да изчистим читаците - турци, албанци и *** от нашия свят!

104

TR Империя

преди 12 години

Турската армия е голяма и мощна!Естествено че ще помогнат на братята си.Турците са единни хора.

103

до 121 ...

преди 12 години

И какъв е точно този геноция, че не го виждам - да не би понеже си мюсулманин (всички сме българи) да са ти погазени правата? Я кажи къде и кога, че ми е много интересно - никой не ти е збаранил да говорих майчиния си език или да се молиш или да работиш? Къде е геноцида?

102

Анонимен

преди 12 години

а защо да няма "Велика Албания" пък да има "Велика Сърбославия" с БЮРМ вътре???? и не Македония а БЮРМ,и не може би А ЩЕ СЕ ФЕДЕРАЛИЗИРА най-малко тази територия която и врАбците вече разбраха,че си е един сръбски протекторат,а на албанците им омръзна да понасят изолацията заради умопомрачените античко-етнички парапитеци от сръбско-влашко-сърбоманско-всеюгослОвенско-хунзко-пакистанско потекло наследници на 'БОГМАКЕДОН"!!ВРЕМЕ Е ЗА РАДИКАЛНИ ПРОМЕНИ В ПСИХОДРЖАВЧЕТО-БЮРМ!ЦИРЕЙ ОТРОВЕН!

101

do 113

преди 12 години

Сериозен коментар, би било добре медиите ни да си проучват информациятаи да не си позволяват да пишат с лека ръка глупости по такива въпроси....освен ако не им е поръчано нещо такова.

100

до 125 ...

преди 12 години

Както в северен Кипър - и там сигурно са получили шамар, за това и до сега си е окупиран от тях. Освен това Турката армия е доста голяма и мощна - спокойно могат да се заемат с такава война. Дори само да подпомагат албанците с оръжие и това е достатъчно - ще стане кървава баня! А след като толкова години ни оставиха да се колим на Балканите не съм оптимист като теб :(

99

Анонимен

преди 12 години

По принцип тези думи на Ердоган могат да се смятат като бягство от вътрешните проблеми на страната.Защото предстои много сериозен референдум за промяна на конституцията.Наскоро беше направен референдум и конституцията беше променена, но не значително.Сегашният референдум вече трябва тотално да измени турската конституция.Това е изискване на ЕС.Според новата конституция малцинствата в Турция ще имат право на самоопределение.Както съобщиха по тв Haberturk, в момента в Турция гражданите, които декларират че са турци са 15 млн.Тези, които декларират, че са кюрди са повече.Следват араби и други народности.Т.е. след като се позволи да декларираш свободно какъв се чувстваш, автоматически турците стават малцинство в Турция.В момента по закон всички в Турция са турци.Но когато се промени основният закон, това изискване ще отпадне.

98

Анонимен

преди 12 години

А колко е лесно...голямата сибирска мечка само да си отвори устата и Ердоган с претенциите си ще замръзне и ще си ги навре отзад.

97

Владимиров

преди 12 години

до 121 - не се оплаквай, като не ти изнася марш в Турция!

96

Крис

преди 12 години

За тези , които мислят, че хамериканците ще се опънат срещу турците. Това са пълни глупости. Братският хамерикански народ, на който толкова открито служим и лижим задниците ще подкрепи турция във всяка военна интервенция тук на балканите. Може да бъдете сигурни. Идва времето в което всички , които се изправиха срещу Русия и започнаха да лижат хамерикански *** , ще видят истината. Лошото е , че и ние будните хора ще страдаме от това...

95

4ефо

преди 12 години

Националист: Грешка- България за жалост не отглежда "умни кратуни", а чалга ***!За да имат успех тия войници, нали трябва да има кой да ги командва,да мисли стратегии,да преговаря.

94

Анонимен

преди 12 години

Турция не може да води самостоятелно война, първо ще трябва да поискат разрешение от съвета за сигурност, тоест от САЩ, Русия, Китай, Франция и Великобритания и е на 99.99% сигурно, че няма да получат такова, а ако все пак решат да проявят самоинициатива, ще получат доста звучен шамар.

93

4efo

преди 12 години

Говориш ми комунистически тъпотии!В България война на този етап няма да има, освен може би гражданска предизвикана пак от вас комунистите!

92

емир

преди 12 години

А ние поробените турци , помаци и *** в българия, на нас защо не ни се оказва помощ, до кога ще търпим геноцида ,който се упражнява над нас ? Ние искаме да живеем по-демократично и вярваме, че с позволението на Аллах и помощтта на САЩ и ТУрция някой ден ще го постигнем.

91

Анонимен

преди 12 години

в близост до Сочи, са на разположение 2 Атомни подводници, 4 Дизелови подводници, един Тежък атомен крайцери, 3 Разрушители.Това е само част от въоръжението на Русия. да не говоря за Военновъздушни сили или Сухопътни войски.Просто само ще пръднат Руснаците и ще се приключи!

90

Tina

преди 12 години

А! Античните?!...Каква стана сега? Прегръщахте се с Турция, имахте я за верен и добър приятел, който ви помага, а тя ви забива нож в гърба...И пак "лошата" Майка България ще ви помага.Чудя се дали дървените ви антични глави си заслужават...

89

Анонимен

преди 12 години

Смейте се на Волен дето още преди 3 години казваше че Ердоган има проект за Пантюркистка дъга..която започва от Албания и мине през нашите Родопи и се свързва с Турция. Смейте се още, скапани овце ***!

88

Даола

преди 12 години

Ако е вярно - грешен ход на Ердоган. И опасно изявление.

87

националист

преди 12 години

От философстване ще загубим от териториите или суверенитета си неусетно, ей така, докато си "умуваме" и няма да разберем какво се случва. В момента не ги мисля фиромците, въпреки, че Македония до Охрид все е наша ... Ама заради "дървени глави" и преди сме губили територии, изглежда ще губим и сега. Защото днес България не отглежда войници, а умуващи кратуни със съмнителниа сексуална ориентация.