12

Анонимен

преди 12 години

Браво! Нека ни направи магистралите, пък после да си ловим колелата и юрушшшш...по асвалта:) То пари за гориво се е видело, че няма да има

11

Анонимен

преди 12 години

Боко, боко, да се гордееш с магистралите е все едно *** да се гордее със социална си осигоровка! Ти задно с лидерите Костов, Станишев, Доган и Заря трбва да обяснявате на наличните органи за престъпленията и да се защитавате по обвинение убийство поради неизпълнение професионални задължения и немърливост на всички пенсионери, тежко болни, без перспектива за реално лечение затриването на Републиката.

10

Анонимен

преди 12 години

Какви пръстени какви магистрали, май нещо ти се привижда, Тикво. Досега само "довършихте" една 19 км. никому ненужна такава и то на каква цена направо златна. Да не говорим за останалите ви проекти, например Струма правите участъци които в момента с нищо няма да помогнат за по-лесното придвижване някакви си 15 км след Кресненското дефиле, в което почти всеки ден има инциденти и загинали и пак замазвате очите на хората, как едва ли не всичко ще цъфне и върже. Айде спрете с тъпите ви лъжи!

9

Ангелин

преди 12 години

Еех, сине, сине... голям го вадиш, ама мек!

8

Иван

преди 12 години

Браво БОКО за три години ни направи най бедните в света а сега за две ще станем най богатите.Те това е политок тоя ще надмине и царя, по оправяне.Циркаджия,

7

Анонимен

преди 12 години

Браво! всяка добра новина е добре дошла!и аз не съм голям привърженик на герб, но магистрали си трябват

6

Анонимен

преди 12 години

Строителството на магистралите през първите две години от управлението на Крали Марко се съчета с престъпно занемаряване на останалата пътна мрежа. Това, в крайна сметка, осъди на смърт 6 човека в Симеоновград. Тогава обаче нямаше как да се заемат с ремонта на улицата в Симеоновград, защото един от главните виновници за трагедията го готвеха не за затвора, а за "Дондуков" 2.

5

Робин Худ

преди 12 години

до 2 години Борисов ще изчезне от България за да си харчи натрупаните пари в офшорни/швейцарски банкиаз лично ще му помгна за това

4

999

преди 12 години

Абсолютно е прав човека! След две години по магистралата, по магистралата и пристигаш в нормална страна, където има перспектива за развитието ти.

3

Анонимен

преди 12 години

"До 2 години магистралите променят живота на българина, радва се Борисов "Защо променят живота на българина? Да не би да пускат свободни визи? След 2 години в България няма да е останал жив българин. Кефиш ли се Тикво?

2

коко

преди 12 години

новите магистрали не значат абсолютно нищо след като за сметка на това тотално занемариха останалите пътища! Доказателство е катастрофата при Владая, какво от това че откриха Люлин след като стария път е като след бомбандировка!

1

Анонимен

преди 12 години

"Да няма мушички - ще пръскаме там, да не идват да се хранят"Скив с какви глупости се занимавали сладурите при строителство на магистрала. А редовият гражданин нека да мизерства... Ами като си го е избрал такъв сладур - нека.