94

101

преди 12 години

то щот по Неговите пътища няма по-успешно да се избиваме, като го знаем как вълнисто и с калпави материали строи

93

Анонимен

преди 12 години

Кухото в главата с нищо не може да се запълни! Когато Господ те лиши от нещо, то няма спасение и ставаш тежест за нормалните хора! Та така и Борисов!

92

anitta

преди 12 години

ТОЯ Е ПЪЛЕН ***!НЕ РАЗБРА, ЧЕ МАГИСТРАЛИ НЕ СЕ ЯДАТ!

91

Кочо

преди 12 години

Бойко, твоето величие ще засенчи дори Любимия Ръководител - Ким Ир Сен. За нас ти си като слънцето и въздуха за всяко живо същество.

90

Анонимен

преди 12 години

"Какво сте направили - направили, прибирате керемидите на топло и до юни да ви няма", нареди той. Борисов заяви още, че няма да чака проучвания до август и септември

89

0

преди 12 години

Писна ми от тия политици.

88

до наште

преди 12 години

Какъв е проблема,Джаро би казал нека мине отгоре няколко пъти фадромата и гробница няма,какъв е проблема.Важното е да се дават указания ,контрол магистрали ни трябват ей.Археолози- непотребна ***.

87

Анонимен

преди 12 години

Абре не съм му фен ама прав е Борисов. Ай ся заради едни пипкави археолози да се избиваме като кучета по пътищата...........

86

Анонимен

преди 12 години

Лили Павлова пък ще държи чадър:)))) Че тя не трябваше ли да лови снежинки! Резултата от ловенето на снежинки го видяхме:)))) Май не се оказа много пъргава 100-килограмовата слоница! Този продава всичко като за последно за едни пусти комисионни! Даже на инат за шистов газ подписва да унищожава хора и земя!

85

Анонимен

преди 12 години

ЗА хора като теб ,да ,но за българските учени,чиито заплати са колкото на един боклукджия,никога !!!

84

Анонимен

преди 12 години

чорбаджи Бойко, туй най му отива на държането май

83

Анонимен

преди 12 години

В Гърция ако открият археологически находки,променят трасето на пътя,разкриват ги и почват да водят туристи да им обират паричките.Тук премиера иска да затрие културното наследство за да не му пречи на магистралите.По важно е магистралата да е готова,та българите да се изнасят по бързо в Гърция да си оставят парите.

82

Анонимен

преди 12 години

На такава жители ,като на тази държава и трябва точно такова отношение иначе няма напредък.

81

Анонимен

преди 12 години

Накрая в тази държава ще останат само пайнерките и бате Бойко - най-големият радетел на българската кУлтура и образование..

80

пожарникаря

преди 12 години

От събота до днес,винету ни липсваше с простотиите си до днес,но днес вече е решен бедтствения промлем в българия и ето вожда цъфна на медийното пространство и естествено се държи,като *** ни лук ял ни лук мирисал,а бе тато номер 2 но по простотия и арогантност номер 1....

79

Предсрочни избори!

преди 12 години

Веднага!Още ли има някой, който не е наясно, че тези бяха фалшифицирани?!

78

Анонимен

преди 12 години

Що ли не го облекат и него за последно и да му дадат нещо дървено и завинаги.

77

Пешо

преди 12 години

АБЕ ЕЙ!!! НИЕ ТОЛКОВА ЛИ СМЕ *** ЧЕ ЩЕ ТЪРПИМ ГЛУПОСТИТЕ НА ЕДИН *** ЧОВЕК!!!! Е НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!!

76

танкист

преди 12 години

поне да го мязаше на нещо тоя мазен плондер с дебел дирник и *** поглед, праните *** му викали в отбора по караате навремето аз ако ми викат прани *** щях да си навра главата в дирника от срам ама нали си е една проста банканска *** със сбъркани ценности и много комплекси от малък така ще е пази боже за в бъдеще друг педрунгал да си избива комплексите и манията за величие на гърба на народа , ама си го заслужаваме тоя *** щото явно и нащата култура и възпитане е колкото неговата *** народ

75

Анонимен

преди 12 години

Мелемов, новия кмет на Смолян, заяви, че в Европа се подпомага изкуството, но в Африка -не! Този пък ни връща в ерата на ***! Как можа да изплува на повърхността това голямо лай.. ГЕРБ! Мислех, че след тройката няма да видим по-лошо, но пак не познах:))))