55

Анонимен

преди 12 години

vednaga go izpratete na le4enie v amerika! kak moze taka - zatvor za tolkova bolen ziganin, a posle go izstreliaite za reabilitazia s katunite mu za INDIA.

54

Анонимен

преди 12 години

Някой да е влязъл в затвора досега?ще му дадат условна както на останалите.Никакви избори докато системата не падне.Да се разпусне парламента,да се изгонят всичките *** мафиоти в основата на всички партии.Долу мафията

53

Анонимен

преди 12 години

А когато безчинстваше беше здрав аааааааааааааа!

52

Он клиник

преди 12 години

А няма ли да се лекува от хемороиди като Маргина?

51

Аз гяурът

преди 12 години

Вече се увеличават оборотите на машината за защита на ГНУСНИЯ МАНГАЛОИД !!! За съжаление в това участват българи-предатели !

50

Анонимен

преди 12 години

Повдигнато било обвинение за закана за убийство!? Това някаква шега лие е? Как само за закана? А защо не за реално извършени убийство, за оглавяване на организирана престъпна група занимаваща се със всички видове престъпления известни на човечесвтото, за етнически геноцид насочен срещу българите и за още 100 неща по леките от които са 10 години неплащане на данъци и уронване престижа на държавата ни по време на неофициалните визити в Европа на царица костадинка?

49

...

преди 12 години

*** *** ...

48

вода не е плащал

преди 12 години

а здравна осигуровка има ли, или той сега подсъдим, т.е. пак на държавна издръжка?

47

мда

преди 12 години

Чета коментарите и ви се чудя.Наистина полицаите трябваше да скочат и да убияот бой протестиращите в Катуница.Тогава друга песен щяхте да пеете.Те хората оставиха народа да си излее гнева е не сте ли доволни.Ми много правилно действа МВР.

46

Анонимен

преди 12 години

*** се е насрал от страх щом отказва изследвания:)))

45

Анонимен

преди 12 години

А оная *** Слави Трифонов вчера беше поканил другата *** - Манголюба Бенатова в *** си шоу, за да обясни колко е онеправдана и как е останала неразбрана...

44

До утре

преди 12 години

До утре в другия *** спектакъл. Който се повтаря и повтаря.

43

123

преди 12 години

ГЕРБ НИ ЗАМАЗВАТ ОЧИТЕ НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ. КАКВИ 6 ГОДИНИ ЗАТВОР ЗА ТОЗИ ГО ГРОЗЯЛИ ТА ТОЙ Е ЗА СМЪРТНА ПРИСЪДА. А КАКВО ЩЕ КАЖАТ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗАПЛАХИ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА НА *** С БРАДВИТЕ И НОЖОВЕТЕ? ТЕ ЗАЩО НЕ СА В ЗАТВОРА

42

....до 19

преди 12 години

Цяла БГ ли трябваше да се вдигне ,за да се окошари един ,който е престъпник ,от 22 г.,че и преди .....и то ром ....?За мен е подигравка с народа на БГ и срам за управници ,прокуратура и съд!Да му се дадът и 30 г., които си е заслужил ---затвор!

41

мим

преди 12 години

на ей тъй се разболяват,сега по здравословни причини ще го пуснат и той болен ще си живее 100г.,а момчетата от катуница ще останат неотмъстени.

40

куха лейка

преди 12 години

Този жив няма да излезе от ареста. Диагнозата най-вероятно ще е инфаркт. Знае прекалено много неща *** и ако реши да си отвори устата ще стане страшно за някои влиятелни хора - прокурори, политици и пр., които 20 год. му осигуряваха чадър.

39

ПризракаОтОтвъдното

преди 12 години

Аз съм призрака на тези дето си убил "цар" Киро. И ще ти кажа "Буууууу".Още ли не получи инфаркт? Тогава пак ще ти го кажа "Буууу,Буууууу,Буууууу".Умирай. Бууу, Буууу.ПП : Не е гавра с паметта на българите за чиято смърт е виновен.

38

Погнусен

преди 12 години

Вчера някой се чудеше кога ще извадят и този кьорфишек. Днес било.

37

123

преди 12 години

По-леко обвинение не можаха ли да измислят??? Закана за убийство добре, а за суъчастие (подбудителство) в умишлено убийство няма ли да го обвинят???

36

Анонимен

преди 12 години

От няколко дни никой не го е виждал. А дали вече не е "получил инфаркт" и не се преселил на едно друго място...Много знае бай ***. Едва ли ще го оставят да се разприказва.