87

грешно тълкуване

преди 12 години

АЗ искам да кажа, че тази няма нищо общо с протестите днес!!! ДНЕС ХОРАТА ГО ПРАВЯТ!

86

Анонимен

преди 12 години

Кунева,питай Гоце и СърГея,те сключваха договора.

85

Анонимен

преди 12 години

БРЕИ *** МНОГО Е ОПЪНАЛА КОЖАТА НА ЗУРЛЕТО,ЯВНО ДОСТА СМЕТАНА НАТУРЕ Е МАЗАЛА И ПОЕМАЛА.

84

Анонимен

преди 12 години

то нефтохим ако вкарваше пари в държавата нямаше сега да пишем за тях. май не си чул колко са открали

83

do 90

преди 12 години

Оривай се бе *** комунистически

82

Анонимен

преди 12 години

Тази ако я осъдят да бъде обесена пак ще и е малко. Само зарди Габонската афера през 1994г. тази и великия *** Гиньо Ганев, бащата на Милен Велчев. Георки Пирински и др., пак ще им е малко.

81

Анонимен

преди 12 години

Чета плювните по Кунева и си мисля, как ли би трябвало да прозвучат думите и, за да се харесат на тукашните писачи...?! Тъй като явно, на никой не му харесва това, което тя казва, затова ето как би ви харесало:"Случващото се около "Лукойл" Не е повод да казваме "не" на монополите, ние трябва за винаги да зависим само от една страна, от един вносител, от един доставчик"Нормално е, всъщност да няма яснота какво се случва около "Лукойл"."Не ни трябва истината, не ни интересува какво е предизвикало сега да се намеси законът с цялата строгост, и няма значение че преди 15 дни или месец не са предупредени""Съмненията на хората,свързани с публикуваните преди месеци информации от записани разговори, от които се разбира "че нещата стават на тъмно, че стават под масата" нямат абсолютно никакво значене. След като няколко пъти името на "Лукойл" беше замесено в тези скандали, хората с се съмняват, ама на никой не му пука от това"

80

СПАС

преди 12 години

Е щом евродепутат като Кунева не го вдига пред пожарникар като Бойко Борисов, нацията е силно пълна с олигуфренизъм, аре да не спорим кетапите на кой повече тежат на Кунева или на Бойко.

79

до 74

преди 12 години

*** си ти - Нефтохим дава 4,5% от БВП на България и вкарва 2 миларда годишно от зплати, ДОД и осигуровки. Да не говорим, че от износа на преработени нефтопродукти се дължи 9% от износа. Всичко това сега отива на кино. А после ще квичите защо БГ намалява с по 1,2% всяка година. То скоро няма да има хора да напълнят спортната зала.

78

КауБойко

преди 12 години

Кунева е повод да кажем НЕ на един от хората, който продаде България.

77

БУРГАС ПАДНА

преди 12 години

Кунче кажи едно нещо което да си направила за народа а не за Държавните мафиоти ? a? не се сещаш нали или те заболя главата от далавери

76

Анонимен

преди 12 години

kyneva da si opane liceto i e podpyhnalo

75

Анонимен

преди 12 години

хубаво е че бг се опитва да се отскубни от пипалата на комунистите и руската политика. то не бе газ,ядрено гориво нефт, гориво

74

AHMET

преди 12 години

DO 73..KAJI ZA BANKOVITE SMETKI.SA6TO I NA MAJA I

73

Станислав

преди 12 години

Колкото пъти видя подобни физиономии, се сещам защо в Китай разстрелват за корупция и злоупотреби на властимащи. Не е от жестокост. А защото в историята си Китай не един път се е изправял пред пропастта заради корупция. И са решили, че подобен манталитет трябва да се унищожава. Затова Китай ще владеят света. Стегната, дисциплинирана, държава унищожаваща вредните и опасните за нея с мисленето си елементи. Същото го е разбрал и Левски и затова е писал: "...за таквизи смърт, смърт и пак смърт"

72

Анонимен

преди 12 години

Само и вижте CV-то на този ***. Дори няма една страничка. Това са хора които нямат никакви умения и немогат да правят нищо друго освен да лъжат, манипулират и подлагат. Дори биографията на един студент 5 курс е по-богата.

71

LUKOIL AVIO

преди 12 години

Кой е за КУНЕВА да натисне палеца сега ?!?!

70

СПАС

преди 12 години

На кой да вярваме бре селяни на кой ?на селянина с картофите ли , има ли нормални в тая държава, ми вие сте чисто луди всички , ми че кво направи толкоз златния Бойко което предишен не е направил ей тая държава е пълен коптор и всички вярват на престъпниците че ще я оправят, на 10 човека един работи , всеки пуши и пие контрабандна стока, днеска обещават едно което се случва след 10 години , ми всеки политик с бизнес или хотел , на кой да верваме вие не сте нормални честно....

69

надървен

преди 12 години

Абе тая защо така си е разтворила устата, с перверзна усмивка, с леко присвити очи? Какво очаква да налапа?

68

ББ и Кунева

преди 12 години

Това са поредните марионетки-предатели назначени да обслужват чужди интереси. Ако наистина искаха да накарат Лукойл да изпълнява законите - трбваше да ги глобяват с примерно милион за всеки ден, в който се правят на луди. А това да затвориш най-глямото предприятие в България е престъпление равно с договарянето на затварянето на АЕЦ от Кунева!