92

Анонимен

преди 13 години

ама няма такъв мазен фейс като на тоя мужик гаден! скапан ***!

91

Анонимен

преди 13 години

КАКВО ОБЩО ИМА ДАРЕНИЕТО И ОБЕЗЩЕТЕНИЕТО!АЗ МОЖЕ ДА ДАРЯ 5 лв НО ДА НАНЕСА ЩЕТА ЗА 500000 ТУК ИМАМЕ УБИТ МЛАДЕЖ И ЕДИН ЖИВ ТРУП !КОЙ МОЖЕ ДА ЖИВЕЕ ГОДИНИ С ТОВА БЕЗНАДЕЖДНО СЪСТОЯНИЕ НА ДЕТЕТО СИ!ИЗПРАЩАШ КРАСИВО ДЕТЕ НА МОРЕ,ПИЯНА *** Я ОСАКАТЯВА И ГЛЕДАШ ТРУП ГОДИНИ НАПРЕД И СЪРЦЕТО ТИ СЕ КЪСА КАТО ВИДИШ СЪУЧЕНИЦИТЕ И ДА ЗАВЪРШВАТ,ДА СЕ ЖЕНЯТ,ДА РАЖДАТ ДЕЦА !ПОМИСЛЕТЕ !КОЛКО СА СИЛНИ ТЕЗИ ХОРА!КАКВА МЪКА Е ВСЕКИ БОЖИ ДЕН !ЗА РАЗХОДИ ДА НЕ ГОВОРИМ!

90

Анонимен

преди 13 години

81 - Дааааа! На простака дори мъдрец не мое да отговори! Значи всички в безпомонщо състояние не могат да водят дела:) Значи даренията погасяват правото на гражданският иска! Я ми кажи ако ми блъснат колата и някой дари пари за поправката и, то застрахователното дружество няма да покрие щетите ми:)))))) Боже колко *** народ има в тази държава:))))))

89

до 88

преди 13 години

Покер мания бате! Питай Горсов как стават нещата.

88

Анонимен

преди 13 години

ми да ДЖЕНЕРАЛИ и другаря гУШЕРОВ...в мутренската държава е така,,,помислете си кои са собствениците на застрахователните дружества?!?как да стане мутра да пласща,те просто обърнаха нещата и от рекета и кражбите Костов им сложи белите якички и ги легализира,,,

87

Nobody

преди 13 години

@КанцелариятаНе, някакъв кара пиян, прави катастрофа, убива един човек, осъждат го, верно, не лежи в затвора, но си плаща всичко, което му е присъдено като обезщетение, след което народът събира едни пари за лечение в знак на съпричастие, които пари сега мама и тати претендират да им бъдат върнати, нищо, че никога не са били техни.

86

аз

преди 13 години

Излиза че Горсови са искали два пъти да им се осребри една и съща фактура - един път от дарителите, и втори път от застрахователите.. Дарителската сметка надхвърля похарчените пари... отделно разполагат и с обезщетение от Ставийски...Семеен бизнес ли са захванали, що ли?

85

Митко

преди 13 години

Според магистратите лечението и престоят на момичето в Израел са платени с пари от дарения.....Аз го разбирам,че ХОРАТА са платили за лечението,т.е. сме спестили на застрахователя някаква сума...Ами браво,другия път пак дарявайте,така ли излиза???????Това момиче остава инвалид за цял живот,какво ще стане когато парите свършат???

84

Анонимен

преди 13 години

Да му бъде отнето както Българското така и всякакви гражданства на *** Ставински! Да бъде осъден доживот за шофиране в нетрезво състояние и тежки телесни повреди! А застрахователите вместо да се крият и да се чудят как да вдигат застраховките да си плащат. защото ние за това им даваме пари, а не за да лапат и да се крият! *** долна мафиотска смрад! Ако бяхме в нормална държава щяха да си платят като поп над 1 млн Евра, ама его е, в Абсурдистан мафията процъфтява и някой *** ще изпие пари

83

продължение от 78

преди 13 години

+това много силно се съмнявам стависки да иска да му се изплатят

82

Канцеларията

преди 13 години

Значи някакъв кара пиян, прави катастрофа, в която убива един човек, а друг изгубва 3 години от живота си, по болници и виновния получава условна присъда а потърпевшия му плаща разходите по делото, за кето дело сам си е виновен.

81

Един Българин

преди 13 години

Какво е наред в нашият Абсурдистан за да е наред и съдебната система ?!?.... Сигурно вече и на слепите е ясно че именно смехотворната ни съдебна система е на принципа на кабеларките.... "ПЕЙ ПРЕВ-Ю" май беше Дами и Господа... а тоест ПОРЪЧАЙ СИ.... ПЛАТИ СИ... и ще гледаш това за което си си заплатил разбира се !!!.... Така че нищо ново под нашенското слънце... ! А какво да кажеш и за бащата на пострадалата Мануела който проиграл значителна сума от тези пари за хазартни изпълнения а?!?... :(...!

80

Анонимен

преди 13 години

Който има догор с "Дженерали" да го разтрогне.Никой да не се застрахова в тази компания.Нека да ФАЛИРА.

79

Рони О'Съливан

преди 13 години

Бягайте колкото си може по-далеч от тази държава, че тука си е еб*ло майката....

78

@50

преди 13 години

чакай сега, това дело няма нищо общо с делото срещу стависки. това е дело на горсова срещу ДЖЕНЕРАЛИ, по един или друг начин, това е струвало 12 120 на дженерали и 8660 на стависки, съответно тя като загубила трявба плати разноските. ако го беше загубило дженерали пак трявбаше даплати разноските, тогава какъв е проблема?и защо толкова сензационно и популистко се преставят нещата?

77

Анонимен

преди 13 години

Еми специално за него, като съдът се тутка да го накаже, няма ли кой да го гръмне в тъмното. То просто е вредно за цялото общество да гледа тази гавра с момичето и правосъдието. Как, питам, съдът тук си е изпълнил ролята да внушава, че лошите дела се наказват, а гражданите - защитени?

76

Анонимен

преди 13 години

Абе хора, с риск да ме оплюете...мислите ли че Ставийски който е дарил за лечението на Мануела десетки хиляди лева, ще си иска сега 8 смешни бона???Не знам, аз на нищо вече не се учудвам, но все пак не може да ми мине през главата Максим да иска тези пари да му се изплатят.

75

Анонимен

преди 13 години

Много ми е жал за момичето ! Просто това е по голямо нещастие от това да умреш бързо и безболезнено .... а още повече ми става жал като се сетя за "любящия" татко .... просто такава мъка край няма !

74

Анонимен

преди 13 години

64 - А кой ти е казал, че даренията погасяват правото на иск за щети:)) Божеее, Божеее!

73

123

преди 13 години

Хора, делото е срещу застрахователя, НЕ срещу Ставийски!!!