85

Ромбоид

преди 13 години

За пореден път ща кажа- да си привърженик на Атака е диагноза! Трябва да си наистина ***, за да подкрепяш семейната партия на Болен. Докато цялото му семейство цица от държавата, група *** и изкуфели старци скачат като обезумели....и за какво? За да може сем.Сидерови да стой на хранилката ли?

84

КараИбрахим

преди 13 години

ХАтака-в батака.

83

Анонимен

преди 13 години

ДПС, АТАКА И РЗС СА ПРОЕКТИ НА ДС(БКП), НЕ ДАВАЙТЕ ДА ВИ МАНИПУЛИРАТ.

82

Анонимен

преди 13 години

Сигурно са им платили за да дестабилизират Атака отвътре. Стар и прастар милиционерски похват.

81

Анонимен

преди 13 години

Браво, всички които имат мозък, ще се разграничат от безмозъчните фашисти

80

До 65

преди 13 години

знаеш ли този на снимката какъв е бил ? *** !Еничарите са набирани силово - отнемане на деца от майките им. Другият начин е бил за пари. Та ти от кои си ? сподели пред аудиторията тук ?

79

хййдейд

преди 13 години

Ани - научи се да пишеш или ако ти треперят ръцете, вземи лекарства. До 69 - Ако винаги гласуваш за тези дето партиите се обръщат с/у тях ще ядеш тройно повече папур от колкото досега. Особено ако гласуваш за такава радикална партия като Атака, ше те е шубе да излезеш от дома си.. Гарантирам ти. Такива граждански войни ще станат, че ти е бедна фантазийката. И в основата няма да са турци с/у българи, а българи с/у българи.

78

Анонимен

преди 13 години

Такива мутри има и от ГЕРБ в парламента ,дето са се занимавали с контрабанди на стоки,има и в СДС има и в ДПС има и в БСП ,в парламента в момента.Най-много са от БСП и ДПС.

77

КараИбрахим

преди 13 години

Като гледам коментарите,Батакистите са назначили дежурни писачи по форумите за да ги превъзнасят.

76

бг турчин

преди 13 години

Лошото е, че в България всички си приличат.Турците и *** тук са също толкоз зли, заядливи, завистливи като лошата част от българите.На мене лично злото, което турци са ми причинявали, българи не са ми причинявали.И доброто, което съм видял от българи, от турци не съм го видял.

75

МАФИЯ

преди 13 години

Алексей Петров прави нов вестник с благословията на ПървановДата: 25-05-2011 12:57Вестник Торнадо фалира, дължи над 350 000 лева на Огнян Донев и Любомир Павлов.В изключителна секретност преминава подготовката по издаването на нов седмичен вестник. Изданието е по инициатива на Алексей Петров и еврейски босове у нас. Официалното лице на бъдещия вестник ще бъде бившия шеф на еврейската общност у нас и настоящ президентски съветник Емил Кало. Кало, който отдавна е известен като приближен на Трактора ще заема длъжноста главен редактор на новото издание. В екипа на вестника ще влиза още и настоящия издател на вестник Галерия Давид Леви, както и друг евреин известен с близките си и приятелски отношения с бащата на Октопода.Партньор на Леви и Кало в новия вестник, щял да бъде още и скандалния съиздател на вестник Торнадо Васил Петев. Наскоро Петев се раздели с доскорошния си партньор Огнян Стефанов и напусна вестник Торнадо. Според запознати Петев отдавна бил човек на Трактора, но до момента успешно прикривал близката си връзка с него. Именно това била причината за раздялата между него и Огнян Стефанов, за когото пък е известно, че изпитва тежка непоносимост към Алексей Петров. Стефанов многократно публично е заявявал, че счита Петров за поръчител на побоя срещу него. Преди близо 3 години Огнян Стефанов бе тежко пребит с чукове от група бандитите на излизане от столичен ресторант, където журналиста бе насреща с с друг известен ъндърграунд герой Евелин Банев - Брендо.Същевревременно през изминалата седмица стана известно, че Стефанов е продал 50% от Торнадо. Според запознати, журналиста подготвял сделката от месеци зад гърба на своя партньор Васил Петев. Въпреки тази сделка обаче, състоянието на изданието на Стефанов било трагично, като към момента той дължи само на печатница София над 350 000 лева, която е собственост на Огнян Донев и Любомир Павлов.Според запознати със свръх секретната подготовка по издаването на новия вестник, миналата седмица на приема по случай националния празник на страната в посолството на Израел, Емил Кало и Алексей Петров въобще избягвали да разговарят пред публика, като умишлено създавали впечатление на непознати. В същото време не е тайна, че дружбата помежду им датира от години, така че, съвместното им участие в подобен проект далеч не е изненада за медийните анализатори.Президентът Георги Първанов пък, бил дал благословията си за новия вестник като дори се ангажирал, че ще съдейства всячески за просперитета на новото издание. Според негови близки пък, именно той бил иделогът на новата медия, която щяла да има за основна цел медийното обезпечаване на президентската формация АБВ за предстоящите избори на есен.Не е тайна, че макар да се разграничават официално Петров и Първанов отдавна следват обща политическа стратегия и имат сходни амбиции и цели.Финансите за новото издание пък щели да дойдат от израелски фирми, които отдавна имали и друга търговска дейност на наша територия.

74

до 66

преди 13 години

Това е едно решение на три предателски ***.

73

Монк

преди 13 години

' Бойко Найденов: Може да завалят искания за забрана и на още партииИнцидентът пред джамията е опит да се използва прокуратурата за политически цели, казва заместникът на главния прокурорПровокираните стълкновения пред софийската джамия са опит прокуратурата да бъде използвана за политически цели, като средство в предизборната борба. Това ни безпокои, каза пред БНТ зам-главният прокурор Бойко Найденов."Трябва да сме много внимателни, когато става дума за забрана на партия, защото същите искания могат да завалят и за други партии. Прокуратурата не е средство за политическа репресия", обясни той по повод искането на партии и организации да бъде обявена извън закона "Атака".Решаващата дума дали една партия да бъде забранена или не, била на съда и на Конститузционния съд. Законът предвижда такава възможност при установяване на противоконституционност", обясни Найденов и не коментира изявленията на колегата си Николай Кокинов. '

72

До Волен Сидеров

преди 13 години

Тоя Валентин Николов от АТАКА, е от Добрич.Казват му Валъо Варакса,понеже имал дискотека негова ,казвала се е Варакс.Та тая *** недна,дето чрез Атака се добра до парламента ,а преди бил в листите на НДСВ ,но не го огряваше,тоя е бил контрабандист на цигари.Волен знае ли го колко тира с цигари вкарал с другаря си Богомил Славков,бившо ченге нелегално в Румъния ,и как са висели по цели нощи на границата,.Тоя бизнесмен и още много като него са в парламента ,от всички партии,такива ни управляват

71

Анонимен

преди 13 години

АКО БЪЛГАРСКИТЕ ПАРТИЙ СЕ ДИСТАНЦИРАТ ОТ СИДЕРОВ ,АТАКА ЩЕ ИМА НАЙ ГОЛЯМО МНОЗИНСТВО ,ЗАПОМНЕТЕ ,МОЖЕ ДА ЗАПОЧНЕМ НАДДАВАНЕ ЧЕ ВОЛЕН Е СЛЕДВАЩИЯ ПРЕЗИДЕНТ

70

Гласувам за АТАКА

преди 13 години

Збогом бсп!Преди гласувах за вас, но след като видях, как партия АТАКА милее за България, всички от родата ще гласуваме за АТАКА и ГЕРБ. Това са новите ценности за измъчена и окрадена България от тройната шайка разбойници - бсп, дпс и ндсв!

69

И аз обръщам

преди 13 години

Напускат я ама аз ще гласувам другия път за АТАКА, защото щом така рипнаха всички ,значи АТАКА е натиснала с пръст правилното място.Значи там някъде нещо се крои срещу този беден народ и всички скочиха ,като побеснели.Народа ще реши,нищо че всички са се втурнали да защитават ония,като медии,партии и други ПРЕДАТЕЛИ!

68

Пеци налъма

преди 13 години

Ех мамини, златни, те станали независими. Лесно се става независим от листата на атака, що още на изборите не участвахте като независими бе мастий. Вън от парламента и други трима да попълнят вакантните места от листата на атака.

67

атомен физик

преди 13 години

Това показва, че въпросните трима са в политиката за лична облага - настана кофти момент и бягат ! Тези изобщо трябва да напуснат политиката - те и народа ще заебат в даден момент ! Това е своеобразно изпитание за политиците !

66

Анонимен

преди 13 години

Едно мъдро решение на тримата български депутати!Браво!