58

Анонимен

преди 13 години

Бочко, ахаха ха ха ха...другарки и другари. Та Бочеее, тато пускаше такива лафове един път в годината. Капиш? И то пред тесен кръг от партийци, та после да може да се разнесе и народа да се посмее...аха ха хааа другарки и другари. А ти Бочко всеки ден и то пред всички! Е, не става.

57

Анонимен

преди 13 години

Платените клакьори на ГЕРБ са окупирали всички сайтове с коментарни форуми под статиите! Явно приемат нещата насериозно щом хвърлят толкова усилия за информационно противопоставяне в Интернет! Май ще се стигне до ограничаване на достъпа до Мрежата като цяло! Защо ли? Ами защото в учебниците на спецовете по манипулация пише следно: "Едно събитие не се е случило, ако никой не знае за него!"

56

Анонимен

преди 13 години

Днес 240 лева не взимат дори слепите и глухонемите. *** в чистотата взимат повече... Колко ли си неук за да си с 240 лв заплата...

55

Анонимен

преди 13 години

Господи , толкова ли сме грешни ,че ни наказваш с Борисов ? То скакалци да бяха щяха да излапат по-малко от сегашната пасмина.

54

Спонги

преди 13 години

Не разбрах чия е мечтата. Смело мога да твърдя, че не е на кръга от хора които познавам. Построените Молове също. Тази зала, както каза Тити Папазов е най-голямата недомислица от такъв характер. Няма достъп и каквото и да е събитието ще причини нещастни случаи. ББ да се маха и да ходи на село да се бие в селската кръчма. За друго не става.

53

колев

преди 13 години

ТОЯ СЕ ПОБЪРКАЛ И НЕ СЕ ЧУВА КАКВО ГОВОРИ ВЕЧЕ . ПУЯК СКАПАН ТАКЪВ ХОРАТА УМИРАТ ОТ ГЛАД ТОЙ ЗА ЗАЛА МИ ГОВОРИ

52

trb do 34

преди 13 години

az glasuvah za gerb i tova beshe nai golqmata greshka koqto sum pravil prez jivota mi...nikoga dosega ne sum mislel 4e nqkoga shte iskam da se mahna ot tuk no ve4e iskam..tuk nqma budeshte za nikoi...tova e gor4ivata istina...:S

51

До 31 Иван

преди 13 години

Агентурно име Иван.Подвизава се по разни форуми.Известен с copy/paste коментарите си.Заподозрян за незаконна търговия,контрабанда,внос,износ и всичко забранено от закона.Иван а сега обясни че не е така.Виж колко нлесно е да се пишат глупости по адрес на хората.

50

999

преди 13 години

Боже колко съм силен !!!!!!!!!!!!!Благодаря Бати Бойко,че ми помогна да прогледна!Аз с 240лв заплата .... се чудя кой път да хвана? Пък то май - най-добре да си стоя там!Явно съм много силен - и просто преминавам през някакво изпитание....Питам се с колко ли ще издържа изпита "аджаба"?Само да не завърши с протесно действие край парламента и викове подканващи за твоята оставка!

49

Tony

преди 13 години

Кои сте тези, които само дават минуси като нещо се пише против " Вожда " ? ЗАЩО ЗАЩИТАВАТЕ БИВШ ОХРАНИТЕЛ НА КОМУНИСТ ( в момента е много по-голям комунист от този, когото пазеше), ПОДЗЕМЕН БОС и ЧОВЕК, Носещ прякор ТИКВА ? Толкова ли сте прости, бе ГЕРБЕРИ ? Има надежда за тези, които си признават грешката, че са гласували за него и се кълнат, че повече няма да повторят, но за вас, които още сте СЛЯПИ и СИМПАТИЗИРАТЕ НА ГЕРБ - НЯМА!!!!

48

Нов световен ред

преди 13 години

Боко, тия изпитания ги създават твоите господари от така наречения световен Елит ... В арабския свят точно ТЕ размътиха водата ...А, случилото се в Япония е предупреждение от Господ !Предупреждението е пак към ТЯХ .... Защото се кланят на Сатаната и се поставят над Бог, решавайки кой да живее и кой не ....

47

Анонимен

преди 13 години

На ден откривам по два обекта за първи път, по три обекта за втори път и по четири обекта за трети път, похвали се пожарникарят. А през 2012 мен ще ме откриете от първия път в пандиза.

46

Анонимен

преди 13 години

Много моля, американският посланик да накара марионетката си ББ да спре да говори глупости!

45

Анонимен

преди 13 години

СИК и ВИС не бяха ли мафиотски фирми. Бойко произлезе от тях. КОМУНИСТ + МАФИОТ = ГЕРБЕР

44

Анонимен

преди 13 години

Тъпо е да имитираш Тато, Бойче! И на малия му пръст не можеш да се намажеш!

43

боян

преди 13 години

залата трябва да се казва "Негово Пресветейшество Бойко Борисов"!!!!всяко друго име ще се третира като опасно по преценка на гардовете от НСО и следва разстрел!!!!

42

Анонимен

преди 13 години

БОЙКО ЕДНО ПОДВИЖНО МЪРКАЛО ..С НАЙ-НИСКИЯ КОЕФИЦИЕНТ НА ПОЛЕЗНО ДЕЙСТВИЕ...ФУТБОЛ И ПОСТОЯНЕН ЦИРК

41

Те това е

преди 13 години

Скриха се нещо Гербавите привърженици,но утре пак ще се появят няколкото скъпоплатени писачи тук......А ето каква информация излезе днес във Фейсбук от хора платени от ГРОБ и на които тези дни са спрели парите и наели други,те разочаровани решили да споделят истината......Просто е ужасно,докъде стига тази крадлива хунта.........С наближаването на изборите ГЕРБ си наемат професионални оплювачи, които правят на пух и прах конкуренцията. Най-актуалната оферта в момента е 100 лева за 100 коментара.Повето форумци се възползват от анонимността в интернет и плюят по политици, бизнесмени, търговци или пък конкуренти в нишата, в която работят те самите. Но докато едни от тях го правят от удоволствие да заливат с помия определен човек или компания, то наетите от ГЕРБ, които извличат материална полза от писането по форуми, блогове и социални мрежи.Какво прави професионалният оплювач платен от ГЕРБ ?Най-важното изискване при наемането на професионален оплювач е той да има остър език. Позволено му е да псува, да напада други форумци, да налива акъл или да разказва истории с неверни факти. Така например може да се окаже, че единият кандидат-президент е насилник, другият е крадец, третият е алкохолик и т.н. и т.н.

40

Анонимен

преди 13 години

Друго си е Премиер да ни е някой беден ***-човек от народа

39

Бойко Борисов

преди 13 години

Сега ми е най-виновно цунамито за магистралата. То вярно, че си бях забравил носната кърпичка и кихнах, че стана катаклизма, но и аз съм човек.