10

Мдаааа

преди 13 години

Крайно времее да си ходят в къщи, я колко имоти има за ремонт!

9

Анонимен

преди 13 години

Това *** не разбра ли, че хората не могат да ги гледат и не ги искат. Ей то бива да си нагъл, бива ама това на нищо не прилича.

8

мусайбе

преди 13 години

СТАНИШЕВ ДА КАЖЕ ЗАЩО ПАРТИЯТА МУ ПРЕСТЪПНА ИЗДИГА АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ ЗА КАНДИДАТ ПРЕЗИДЕНТ

7

213

преди 13 години

БС*П/ДПС = СРАМ И ПОЗОР !

6

Т

преди 13 години

Серго, дори и да свалиш правителството, мислиш ли, че ще станеш пак премиер? И мислиш ли, че прескочиш над 10% и ще имаш по-голяма власт от сега? Или и тогава ще си ги дрънкаш същите!!!!

5

за БЪЛГАРИЯ

преди 13 години

Оставка? за какво , от кого и после на къде???Най ефективно оставката на Цецо мойе да поста съпругата му, г-жа Цецова, която скоро ще ражда....Ако това е принципна жена, на момента да збера куфара черното педераско бельо на Цветан, в един сак да набута онези малки кутиики със жички и в една раница да му сложи такъмите за содо-мазо, ритник и до тук със фъзвъзника на Българската Република.Коя жена която зне че съпругът ий е подслушвал най-доверените хора на Правителството, Приятелите си, политическите и професионални колеги за миг нема да ий мине на ум че и нея самате е подслушвал по схемата (искам да подслушвам лицето А, но искам разрешение за лицето Б, което има чести контакти със слицето А), А/ Кво? А неее,С кого да си говори бременнта г-жа Цветанова. С приятелката на лудата Яна, с друйката на Стнишката или Кобурготската Мария?Не тя си е говорила с Цветелина бо банкови въпроси, с г-жа Танова по митнически наредби с любовницата н Бойко за коя бира е по-добре да купи на Цецко...Госпожа Цветанова, вашият съпруг е подслушвал вас самата. Как живеет с тази реалност? Ка ще идете да раждате, А? Не се ли опасявате че лекарското съсловие ще пренебрегне некаква си Гербала Виртуална преданност и няма да компенсира колегите си от Г Оряховица със съответните записи, и ще изнесе в интервюта детайли от вашата бременност и раждане-а там има какво да интересува идиотчетата, не само см, кг и проплакало ли е бебето. Остава ви да си повикате некоя ***-израйдачка в един от шестте апартамента на Цецо и там да родите. Ама тогажа нема ли да се страхувате че *** като знае какво чедо ще тегли за малката главица, че нема да ви го подмени с друго още по черно от Цецко и с по-гъска и къдрава косица от колкото е плешлака на Цецовата Тиква. Та после вашето дете ромката израждачка да го продаде некаде на педофилите които искат да чукат оригинални деца на министри....За да не Ви хване параноята-изгонете Цецо, Поискайте му оставката като съпуг и министър. И спокой ще идете в която и да е болницата и хората ще ви посрещнат като една от тях, като една майка и едно бебе. Ще се грижат за вас както дългът им на лекари го повелява.Това около Цецовата политическа кариера е финито, ендито, конецито ито ито пребито...Важна сте вие, вашето бебенце и спокойствието с което вие двамата ще сте с открит поглед и вдигнато чело пред семеиството си, роднините си, приятелите си. Будете една смела и мъжка жена. С пожелания да сте добре, да сте силна и да сте щастливи и здрави с бебето. Днес вие можете да направите едно добро дело-да помогнете на Бойко Борисов да свали напрежението от управлението на ГЕРБ. Нещата са кофти. Ето тук е вашето място не като некакво ЕГН, или съпруга на министърът на МВР. Вие сте булгарка и милеете от позиция на общественният ви статут за БЪЛГАРИЯ.Така правят всички подслушвани, незаконно следени, арестувани и бити с бързо отварящи се врати....

4

...

преди 13 години

*** мазника гаден на снимката ...

3

истината

преди 13 години

ТРЪГВАТ ЗА....*** НА ПОЛИТИКАТА И ВЛАСТТА

2

Анонимен

преди 13 години

Червения *** пак се кланя на *** фес.

1

Анонимен

преди 13 години

Айде пак... Серго и Доган = ВНЛ!!!Не е ме страх, че Бойко ке падне, страх ме е те тоя да не се върне!!!