28

Анонимен

преди 13 години

Бойко че е ***, всеки вече знае, но е и мазник и въртиопашка, просташки хитър като бай Тошо, но вече не е Тошовото време!

27

Патриот

преди 13 години

Еййй....ще си потрошите пръстите да плюете Бойко....А в случая друг е клоуна....

26

Анонимен

преди 13 години

ха-ха, такава мегатъпотия скоро не бях гледал - ПРОСТОТИЯ ОНЛАЙН - ама това е нивото на българина и това си заслужава - Клоуни като "професор" Вучков и "генерал" Борисов

25

kulio

преди 13 години

ВОТ понеже те виждам че пишеш глупости , та да те питам къде видя инфлация 25 %?НСИ: Инфлацията за 2009 г. е 0,6%4.4 на сто е инфлацията за 2010 година, според НСИ0.6+4.4 = 5 %

24

edinstveniq

преди 13 години

Евала ,омразния ви Бойко говори разумни неща и си признава грешките ,за разлика от предишното правителство от гадни лицемерни лами ,дето само плячкосваха. Хайде сега ред на нещастниците да лаят ,заради едни СРС-та и да си затварят очите за предишните 20 години на ПЪЛНА АНАРХИЯ !

23

Анонимен

преди 13 години

Долу Герб и БСП

22

марадоната

преди 13 години

Ако някой сложи минус на коментара на "вот" да му изсъхне ръката, с която го е сложил!

21

ВОТ

преди 13 години

НАРОДЕ НАРОДЕ НЕ ВИ ЛИ ОМРЪЗНА ДА ВИ СЕ ПОДИГРАВАТ ОТ ЕФИРА.

20

Анонимен

преди 13 години

ЕИИИИИ ПО *** ТИКВАР НЯМА НИКЪДЕ ПО СВЕТА.СКОРО ЩЕ УСЕТИ НАРОДНИЯ ШУТ ОТЗАД.

19

Анонимен

преди 13 години

Стига го поствахте този чаршаф, бъка от неверни неща.

18

Анонимен

преди 13 години

Защо въобще гледате българска телевизия?

17

Анонимен

преди 13 години

Вучков не му зададе никакъв въпрос за Цв.Цв.,министъра на който му искат оставка и от ляво и дясно.Явно имаха договорка това да е табу."Журналистите правят кариера и изкарват пари по два начина.Като задават удобни въпроси и като не задават неудобни въпроси.Всяко друго поведение води до бедност и провал!

16

господарите

преди 13 години

благодарим за прекрасния материал г-н вучков.

15

ВОТ

преди 13 години

ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА МУ СЕ ВРЪЗВАТЕ НА ГЛУПОСТИТЕ И ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА ГО ВЪЗХВАЛЯВАТЕ.

14

Анонимен

преди 13 години

Скоро не беше се появявала тая тиква. Сега пак се изцепи с умнотиите си.Защо въобще ходят да взимат интервюта от него?

13

до гусина

преди 13 години

да гусин премиер, ако спрем да пушим и пием ментета, от какво ще се издържа вашата партия? от къде пари за цвети? а освен това, като увеличихте и намалихте и увеличихте цените на газа и от там респективно на всичко, не ни остават много пари за маркови манджи и ленгусти и дом периньон. пийнахме с тебе една студена вода, какво да се прави?! до скоро, пред урните!

12

ВОТ

преди 13 години

ОБАЧЕ НА НАРОДА МУ Е ГОЛЯМ КЕФ ДА ИМ СЕ РАДВА НА ТАКИВА КАТО БОЙ ТОШО.ЕЙ ТОЯ БАЙ ТОШО.

11

Джони

преди 13 години

Вучков не му зададе никакъв въпрос за Цв.Цв.,министъра на който му искат оставка и от ляво и дясно.Явно имаха договорка това да е табу.

10

ВОТ

преди 13 години

EТО ТОВА Е БОЙКО И ТОВА НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ.България e в ценови шок,иконимическа стагнация и финансов колапс. И това откакто Борисов дойде на власт. Ето някои сравнения на цените преди Борисов и сега....Бензин преди 1 год. и 4 месеца 1.74 лв. сега 2.34 лв. Хранителните продукти с 50 процента увеличение. Цигарите с 40 процента,услугите между 50 и 60 процента. Ток нагоре,газ 30% нагоре,горива драстично нагоре.Постижения Бойкови:АЕЦ - 1,5 млрд нагореМагистрала Люлин - 60 млн нагоре платени от държавата.Инфлация-25%Фискален резерв - 1,7млрд надолуВъншна задлъжнялост - 800 млн нагореДанък "колиба" вместо данък "лукс":)7% отстъпка плюс главниците и лихвите, дължими от държавата за забавяне и фирмите си получават дължимото от държавата:)Без обезещетения за трайно безработните в предпенсионна възраст30 Дек 2010 2011-01-10 И пенсионерите вече плащат 2,40 потребителска такса Фермерите сами ще плащат за екарисажи и ваксини на животните14 Дек 2010ВСИЧКИ АНТИКРИЗИСТНИ МЕРКИ СЕ ПОРОДИХА В СЛЕДСТВИЕ НА НЕРАЗПЛАЩАНЕТО НА БОРИСОВ И ЛОШОТО МУ УПРАВЛЕНИЕ.Благодарим ти Бойко:Учениците ти благодарят за голямата ваканция!Работещите ти благодарят за пенсионната реформа така те никога няма да станат пенсионери!Пенсионерите ти благодарят за коледните надбавки!Пушачите и шофьорите ти благодарят за новите акцизи на горивата и цигарите!Академиците, докторите, учителите, лекторите, студентите, музикантите, актьорите, те ти благодарят че закри културата, науката, образованието и изкуствата!Бедните ти благодарят за данък барака.ЗАКЛЕВАМ СЕ, ЧЕ ОТ КАКТО СЪМ ДОШЪЛ НА ВЛАСТ НЕ ЗАДЪРЖАМ ДЪРЖАВНИТЕ ПАРИ ПО БАНКИТЕ ЗА ДА ПЕЧЕЛЯТ ТАКИВА КАТО СИ БАНК.

9

Анонимен

преди 13 години

"Ние сме единствената партия, която извади всички кадри на ДПС от властта - глупости на търкалета - в местната власт - общини и кметства все още си стоят мижитурките на ДПС. Този рак е пуснал метастази навсякъде. И те са точно метастази - квалифицирани само за злоупотреби, нагли и алчни кадри на Движението за Пари и Служби. Ако Бойко изчисти наистина ДПС отвсякъде обещавам да гласувам за него.