18

се

преди 13 години

Цветанов а филмите който ти представяше в нета трябва ли да бъде допусстимо да ги гледаме а за едни може а за други не... айде бегаи...

17

jiko

преди 13 години

darjavata ni stana za smiah. Nisto ne stava ot nas balgarite, mojem samo da se pluem edin drug i da lijem zadnika na toz deto e otgore.-Sto edinstvenno BG kazan v ada ne se pazi ot diavol?-Stoto balgarite sami se darpat nadolu, ako niakoi reche da izleze!

16

Анонимен

преди 13 години

Нормално е от това да се възползва и политическата опозиция, защото по този начин трябва да обясни своето присъствие в парламента, добави Цветанов. мдаааааа интересноо А вие Гн Цвъцков освен с 6 те апартамента с какво дихте обяснили присъствието си в правителството ?

15

Калин

преди 13 години

закон за клеватата .. сересета .. отново повдигат въпроса за следенето и ограничаването .. на права в интернет пространството.. Комунизъм е !!Р.Петкофф искаше да прави същото.. и го правеше .. макар и да усмириха ..Комунизъм е!!

14

СеСеСеРЕ (СеРеСе)

преди 13 години

# Т Не е въпроса дали ГЕРБ лапат или не, въпросът е че народът е все по-гладен и по-гладен!

13

ГЕРБ-ер

преди 13 години

Eeee 5,добре че си ти да ни просветлиш, иначе все трева щяхме да пасем!

12

Острова на свободата

преди 13 години

Едно време в най-мракобесните комунистически години за един виц против Тато вкарваха в затвора и те хвърляха на прасетата в Белене.Като гледам как я карат ГЕРБ, скоро може да задминат учителите си от БКП !

11

Castor

преди 13 години

ЦЦ - титан на мисълта, както винаги!

10

Анонимен

преди 13 години

"Той беше категоричен, че правителството е мишена на организираната престъпност." М, да, явно правителството се самоубива, щом се цели в себе си. Поредното гениално прозрение на Цвъко.ПП - и една молба до Днес.бг - махнете му на тоя грозния калмук снимката от статията, че ще сънувам пак таласъми.

9

Гражданин за EРБ

преди 13 години

Цветанов: "Недопустимо е записи на премиера да ги слушаме в интернет"Чиба мръсно корумпирано краставо куче...Съд и линч за *** като теб, ощетяващи данъкоплатците дори когато спите.Вие не сте като предишните управлявали 20 години - ВИЕ СБРАХТЕ ЦЯЛАТА ПРОСТАЩИНА НА ПРЕХОДА в едно управление!!!Аферим ви *** такива!!!

8

T

преди 13 години

Срещу цялот правителство се води ужесточена компроматна война. На мен това ми е достатъчен показател, че се бърка в канчето на червено-турската опозиция. Цецо имал 5 апартамента, я вижте Доган колко има само от цанков камък? 30 жилищни блока. *** май и тва му не е достатъчно. Пак ще гласувам за ГЕРБ. Може да лапат, но поне е пъти по-малко от всички досега...

7

KOCTA MOCTA

преди 13 години

xaxaxa :D ".... се целяло дестабилизацията на кабинета."Нормално е от това да се възползва и политическата опозиция, защото по този начин трябва да обясни своето присъствие в парламента,

6

Анонимен

преди 13 години

CECO TUK VECHE CERVENITE SA NAELI HORA DOBRO UTRO

5

СКАНДАЛНО

преди 13 години

Абе вие герберите не се ли срамувате, че избрахте такива ***? Задавам си и аз риторичен въпрос как ще се срамувате, като сте по-*** и от тях.

4

-

преди 13 години

то е недопустимо и да си такъв селски пръч, ама виж как добре ти се получава ...

3

Българин

преди 13 години

Явно има какво да крие !!!Борисов е ПРЕСТЪПНИК !!!

2

Азъ

преди 13 години

Ей,да не му подарят таблет и почна с теориите за конспирации в интернет.*** се учи бърже момчето!

1

СеСеСеРЕ (СеРеСе)

преди 13 години

Недопустимо е в една европейска държава, която иска да стане член на Шенгенското пространство, в интернет да се слушат записи на премиера, заяви във Варна МВР шефът Цветан Цветанов.***Извод:Време е интернета да бъде забранен!