10

Анонимен

преди 13 години

Цветанов трябва да обясни на обществото истината за изтеклите в Интернет разработки срещу шефа на митниците. Вярно ли е, че разработка Шимпанзе с регистрационен индекс 72-1335/12.05.2010 г. е водена конкретно срещу Ваньо Танов и по кои състави на НК? Срещу кого е водена разработка Менажерия с регистрационен индекс 48-1247/02.02.2010 г.?

9

Пич

преди 13 години

Изобщо не ме интересуват дребните прегрешения на Борисов, Танов и т.н. НА всички ни беше ясно, че Борисов си е малко шемет още като го избирахме. Пука ми на мен за някакъв ***, който бил назначен на работа на Терминал 2. Това да му е проблема на Борисов. Аз правя евала за двете присъди на Лупи и Мургина, доживях да видя тези *** да излизат като посрани от съдебната зала, преди излизаха с широки усмивки. ЕВАЛА на Борисов и за бандата за отвличания, ЕВАЛА на Борисов и за бандата с убийства

8

Анонимен

преди 13 години

4Хихихихи! Индулгенция ли търсиш пак при предишните:)Нали бяха лошите бре!?Май съвсем се объркахте! "Новият морал" пак не се състоя!

7

Revolver

преди 13 години

Добави ме като още един, който ти има зъб!!!

6

ха

преди 13 години

Все пак тва,че в разговорите има вмешателство не означава,че не са се провели такива разговори.А Танов не е отричал,че разговорите не са се провели.Сега го слагат на топа на устата.Понеже знае,че разговорите са истински и не е сигурен,че някоя експертиза ще го докаже клинчи.Щото ако заяви на висок глас,че СРС то е манипулирано и се окаже,че не е носи наказателна отоворност за лъжесвидетелстване.За тва сега приказва с половин уста Танов.*** сам си е виновен без вина.Ми да си хвърли оставката.

5

Анонимен

преди 13 години

Как ще си говори с ЦвЦв, като той го слуша :)))

4

koko

преди 13 години

а предишните не назначаваха ли?

3

Анонимен

преди 13 години

Давай бай Танасе! Изпитаната марка "Предишните"! Хихихихихи! Само така!

2

Bai Tanas

преди 13 години

DA NE SUM VIDEL NEKOI DA KAGE 4E I PREDI6NITE BILI NAZNA4AVALI POZNATI.PREDI6NIYTE SI TRUGNAHA VECHE,SLAVA BOGU.SEGA GLEDAME TEZI,NOVIQ MORAL.

1

toto

преди 13 години

Не им ли омръзнаха тия СРС -та ? Няма ли по важни неща !