66

Анонимен

преди 13 години

герб не са лобисти и корумпирани, изобщо.

65

Анонимен

преди 13 години

Аз все още го псувам и сменям канала !И ще продължа да го правя защото нито Доган, нито Батко и Братко ще върнат откраднатото, нито ЕС ще ни даде загубените субсидии заради кражбите по тяхно време.Тройната шайка ще остане в историята като най корумпираното и престъпно правителство на прехода.

64

ХА ХА ХА

преди 13 години

Ха...ха...ха... Станишев! Ха...ха...ха...

63

Откровен

преди 13 години

БСП - Бандитска Структура на Престъпниците !!!

62

sssss

преди 13 години

gerb e nomer edno

61

Велински

преди 13 години

Вас 4ервеното знаме роди ви,вас не ще ви уплаши низостта и подлоста,вие сте на всеки километър ,и така до края на една лъжа !!!! Мръсни,4ервени кърлежи !!!!!!!

60

Склери

преди 13 години

А бе, кой беше този Станишев?

59

ПИТОН 357

преди 13 години

Станишев, ти не заслужаваш и да те псуват, ти заслужаваш тотално забвение.

58

Анонимен

преди 13 години

Не че харесвам комунистите, доганите и "царете" , но сегашнитеизровиха дъното. Такава липса на мозъчна дейност - ако ги турятна апарата, ще покаже права и гладка линия. Кефят им се 20 - 25 %от имащите право на глас - това са най-необразованата и злобнамаса. И те най-здраво ще го отнесат.

57

Анонимен

преди 13 години

Сергей Тъпоъгълник!Незнам какъв епитет да използвам за да опиша това човешко недоразумение Сергей Станишев

56

Кублай хан

преди 13 години

Ако Станишев осъзнае колко е жалък, още днес ще напусне лидерския пост. До гуша е в ла*ната от далаверите на Триадата.

55

атомен физик

преди 13 години

Всъщност Станишев е прав! (аз не съм привърженик на БСП)

54

бай Петко

преди 13 години

Никога не съм чувал накой да псува този мил човек.. и аз да го *** !

53

Чингиз хан

преди 13 години

Серго е дебилен уникат, или по- скоро уникален ***. Хората го гонят през вратата, той влиза през прозореца. Много упорит ***, но БСП си го заслужава. Направиха го премиер, за да може такива като Р.Овч. и Румен Петков да правят каквото си поискат. Всъщност истинският началник на Серж беше Доган и това му изяде главата.

52

КОСМО-нафт

преди 13 години

Да бе,*** на Мерцедес!Бил се качил на ФолЦваген... непозната марка! Фолксвагена е друго нещо.А на мен доходите ми паднаха,Дянков ми яде от салама!Пък Боко нека да ви хортува със сладки приказки: "Това ще направиме,оня ще хваниме..." Простакът се радва на ***!

51

1234

преди 13 години

"кучето си лае кервана си върви". Вече 20 год. все едни и същи са на власт, само лъжат , мажат и крадат за наша сметка. Едните плюят другите, на нас ни писва , днес вярваме на едни и гласуваме за тях , после виждаме , че и те лъжат и крадат - гласуваме за други -" те ще оправят България " и резултата е на лице - Ограбена родина и шепа олигарси , които ни манипулират.

50

Анонимен

преди 13 години

Станишев ви разработи здраво и сега на Боко му е супер лесно да ви работи. Толкова харесвате да блеете и да лапате мухи, че не усещате как ставате все по-бедни и по-***. 2011 ще бъде много специална за вас. Не просто ще блеете, както си можете, а и ще квичите направо.

49

Илиян

преди 13 години

ми щом гасят телевизорите и те псуват хората значи си противен и неискат да те гледат, кво се натискаш и се правиш на интересен ?! Да не сме ви сърбали попарата на комунистическо-турската мафия разбирам, ами то....... или си *** или прекалено нагъл за да усещаш колко си смешен и жалък в очите на що годе нормалните хора

48

дима

преди 13 години

Стига със този Станишев при него да не беше по хубаво сега плюе герб защото отърва големия кокък.

47

реалист

преди 13 години

ТИ СТАНИШКО ГЕРБ НЕ МОЖЕШ ГИ СПРЯ .ТЕ САМИ ЩЕ СЕ СПРАТ .КАКВАТО СЕКИРА СА НИ ПОДГОТВИЛИ ДА СИ ДОПЛАЩАМЕ В БОЛНИЦИТЕ И ТО ПО ТЕХЕН ЦЕНОРАЗПИС И РЕД ДРУГИ ИЗНЕНАДКИ. АМА ВСЕ МИ СЕ СТРУВА ЧЕ С ТАЗИ СЕКИРА ЩЕ СИ РЕЗНАТ КЛОНА НА КОЙТО СТОЯТ.