85

Спонги

преди 14 години

Ако мощите са на св.Йоан Предтеча добре, ако не са пак добре. Боя се, че мирянитя са малкйо, вярващите също. Какво ви засяга като не вярвяте в Господа. Оставете църковните дела за вярващите. Това се отнася и за проф. Димитров, защото един диносник няма как да е добър християнин.

84

Калин

преди 14 години

Валерия Фол е дъщеря на Александър Фол :) и двамата не са специалисти по ранно християнство и средновековие... а пък валерия фол а ко води разкопки някъде .. ще драсна. .. кой ги бута, че дрънкат!ваклинова, пък от чиста злоба и суета. като нацупена лелка се сърди, че не са я включили. тази години. или самата тя пък не е пожелала.. била е другаде и прочие.

83

sidi

преди 14 години

Човешко е да се греши,но умния човек си признава и се поправя.Извинението е присъщо на силните ,като характер,хора. Така,че можe би искаме много от Б.Димитров.

82

преди 14 години

Кога ще изритаме това червено прасе от държавните постове, които заема? До кога ще се занимаваме с простотиите му? С данъците ни трябва да плащаме заплати на достойни хора, а не на подобни заядливци за да ни занимават с глупостите си.

81

Андрешко

преди 14 години

Смехурко, не ми отговори на въпроса за баща си!....

80

Amenhotep

преди 14 години

А Божо да плюе по хората, част от които допреди 1 година беше и той е много долно нещо.

79

Анонимен

преди 14 години

ш**ан не била някаква обидна дума другар господин и ш**ан матрял, да ви го нашибам щом не е обидна дума, абе хрантуте се от народния хляб дето децата го гледат с премрежени очички, а родителите им не получават с месеци заплата или са на улицата без работа ш**аланковци такива

78

:)

преди 14 години

Оставка!

77

Amenhotep

преди 14 години

Колко траколози познаваш и колко от тях са мутри? А антиките ги изнасят Иманярите, а не учените, разберете го най-накрая това нещо. Археолозите не могат да се справят с иманярите защото полицията нехае, а за разлика от археолозите, които са вооръжени само с фенерче и лопата, иманярите имат пушки.

76

Amenhotep

преди 14 години

Ти май настояаш да продължаваш да се излагаш. Добре ... понеже не искаш да питаш гугъл ... Дъщерята на Валерия и Александър Фол се казва Александра и е пианистка, до колкото знам не живее в България. А ти си смешен.

75

Андрешко

преди 14 години

Драги ми Смехурко,Пчвам наистина да се забавлявам!...Я попитай Гугъл кой е баща ти ?

74

Р-5

преди 14 години

Прав е !На някаква кабинетна пасмина ли да се извини !Дето според някои , кучето на Мадарския конник било породисто !Какви ли не глупости четох по този въпрос от тикви зелени .От зелена тиква -семе не ща!

73

Калин

преди 14 години

може да имал предвид траколозите мутри.. и съм склонен да го подкрепя!малко тракийски антики са изнесени!

72

Андрешко

преди 14 години

***,казва се Валерия също!Знай своя род!...

71

Джони Уокър

преди 14 години

Нищо не разбирате.Всеки втори компетентен, всеки трети импотентен.Айде да си лягате вече, казах по леглата.

70

Amenhotep

преди 14 години

Попитай Гугъл ако не ми вярваш ... в интерес на истината ще е по-добре и следващият път, преди да се опитваш да задаваш *** въпроси, пак да се допиташ до Гугъл. Не е срамно човек да не знае. Срамно е когато човек не знае, ама се прави на много знаещ.

69

Гошо Тъпото

преди 14 години

Прав е Божо,аман от дървени.....философи и пишман....анализатори.Приеметеистината,която винаги е......относителна,но в този случай е в полза на България.

68

Иво

преди 14 години

Прав си, но датирането ще даде период плюс минус. А дали точно мощите от този период са на съответния светец, не може да се докаже. Виж ако се знаят наследниците, може да се опита да се събере ДНК материал и да се докаже еднозначно, но няма.

67

Калин

преди 14 години

Анализ.. казаха още в началото, че ще се прави!безспорно обаче мощите са на свят човек!А Валерия Фол не би следвало да дава оценки .. за арехологически открития!Не се знае да е водила разкопки някъде!Тя може да е прихванала занаята на баща си да оценява иманярски открития .. и съмнителни колекции, но те не касят християнските символи. .. и ранното средновековие!То пък човек да не направи откритие .. пишман да стане!

66

Циганин

преди 14 години

Най после един да си признае че е така . Евала му на човека а вие се сърдите . Като сте си такива кой ви е виновен. И на Бойко ще му изядете главата .