96

Сатанист

преди 14 години

Сериозно, християните умишлено ли сами си противоречат или по погрешка? Уж сатанистите не сме се реализирали, а си имаме собствена "Империя на злото". Кое от двете е?По-добре "болен" мозък, отколкото никакъв, а попа и книжлето му да мислят вместо мен.

95

Християнин,човек

преди 14 години

Сатанизъм идеята му е че човек може да прави каквото си исак,егоизма е на 1 място.Сами се досещате ДО КАКВО ВОДИ ТОВА И ДО КАКВО ЩЕ ДОВЕДЕ АКО СЕ РАЗПРОСТРАНЯВА.*** такива,само *** няма да види какво се крие зад вашата идеология.Докато християнството учи на доброта,вашето учи на злоба,утрешние ден когато някой такъв болен сатанист убие детето ви,щото си мислим,че може да прави каквото си иска,да не ревете

94

ZEITGEIST

преди 14 години

Тази възможност е, разбира се, много трудна за обхващане за повечето хора, защото ние сме били обработени от обществото да мислим, че престъпността, корупцията и нечестността е "така е откакто свят светува", и че винаги ще има хора, които ще искат да злоупотребяват, нараняват и да се възползват от останалите. Религията е най-големият поощрител в тази пропаганда, защото манталитета "нас и тях" или "добро и зло" спомагат за тази грешна представа.

93

ММГ

преди 14 години

Сатанистът е мн ***,защото отрича религията,ама вярва в Сатаната.Глупаво момче!Сигурно е от онзи *** които вечер киснат по гробищата.***!

92

ZEITGEIST

преди 14 години

Ние възнамеряваме да възстановим основните нужди и внимание за околната среда, чрез разпространение на най-актуалните разбирания за това кои и кaкво наистина сме ние, съчетано с това как науката, природата и технологиите (а не религия, политика и пари) притежават ключовете за нашето личностно израстване, не само като отделни човешки същества, но и като цивилизация, едновременно физически и духовно. Основните прозрения в това глобално осъзнаване е признаването на Пораждащите и Симбиотични елементи на природния закон и как при приемането на тези разбирания като основа за нашите персонални и социални начала, животът на земята, може и ще процъфти в система, която постоянно расте в положителна насока, където негативните социални последствия, като социално разделение, война, пристрастия, елитизъм и климинални деяния ще бъдат постоянно намаляни, и разбира се евентуално премахнати от многообразието на възможностите на човешкото поведение.

91

tomekki

преди 14 години

@ 50 : Македонски атеист4ove4e, a moje6 li da mi kaje6 xorata ot Staria zavet s kakvo tolko sa pla6tali i kaji mi 1 zabogatql pravoslaven duxovnik ( ne razkolnik) ?

90

Болните мозъци в САЩ

преди 14 години

Дотам ли я докарахме 15годишни пикльовци гордо да се изписват като 'сатанисти' в българските форуми?Болните мозъци веднага ги прилапват с идеята,че са уникални и могат да си правят каквото искат,сатанист това си е синоним на болен мозък,отхвърлен от обществото ***,който чрез сектите се събира с други нереализирали се в обществото.Бягайте към САЩ,империята на злото там има дори и такива цървки

89

Сатанист

преди 14 години

Ами ти като си "Анонимен" , сигурно и човек не си. "Нямай думи" и трай там.

88

Анонимен

преди 14 години

Не съди, за да не бъдеш съден .. нали така беше ?

87

Анонимен

преди 14 години

@ 80 СатанистSamoto ime ti otgovarq 6to za 4ovek si ! Nqmam dumi :((

86

Сатанист

преди 14 години

А бе, не се ли сещаш, че българите като са идвали по тези земи, са били толкова християни, колкото аз съм трамвай? А и след покръстването как 1000 години нищо не са намерили; досега 15 цели скелета са могли да изкопаят.Църковна измишльотина е тая реликва, нищо повече.

85

ZEITGEIST

преди 14 години

Е ТО Е ЯСНО ЧЕ ИМАМЕ И ПРОТИВНИЦИ И ТОВА СТЕ ТОЧНО ХОРАТА КОЙТО НЕ МОГАТ ДА СЕ РАЗДЕЛЯТ С ВЛАСТА И ПАРИТЕ НО ИДВА И ВАШЕТО ВРЕМЕ КАКТО ВИЖДАШ + ПРЕОБЛАДАВАТ

84

Сатанист

преди 14 години

То не, че и Гаутама Буда не е мъртъв, де; но никой не го и отрича. А учениците му са били достатъчно умни да видят, че той им сочи пътя, вместо, като християните, да почнат да му се кланят на пръста.Колкото и "реликви" да изкопаят, фактът си е факт - времето на Църквата безвъзвратно е минало. Да престанат да протакат неизбежното.

83

t-rex

преди 14 години

И представа си нямаш за какво говориш... Това, че си попрочел тук там за Цайтгаист изобщо не ти отваря очите както си мислиш ти. Цайтгаист е просто различен вид манипулация и пропаганда.

82

ZEITGEIST

преди 14 години

ХАХА МОЗЪКА ТИ Е МАРКСИСТКИ ЧЕЛ СЪМ АБСЛТНО ВСИЧКО ДАЖИ ИМА И ТОЧНО ПО ТОЗИ БЪПОС ЕДНА ТЕМА ПРОЕКТА ВЕНУС И КОМУНИЗМА СЕГА ЩЕ ТИ Я КОПНА

81

gtf

преди 14 години

Като гледам колко сте светски и духовно неграмотни ..направо ми става жал за вас. А какво ли поколение ще възпитате ...

80

GB

преди 14 години

Към # 74 Иван Бухов. Бие Водоканалецът Иван Бухов ли сте или е съвпадение на имена? И аз мисля, като Вас! Ако сте старият водоканалец Иван Бухов, поздрави от група "Телемеханика"!

79

Анонимен

преди 14 години

Какво не разбирате толкова.. Мощехранилницата е по-стара от тялото(или частите от тяло) сложени в нея.

78

Anti-Marxist

преди 14 години

62, Zeitgeist е марксистка глобалистична пропаганда. Прикрито е под маската на нещо положително и променящо статуквото, но запитвал ли си се накъде искат да променят света сектантите от Zeitgeist? Чел ли си програмата им за ресурсно-базираната икономика и всички глупости, които казват там?

77

Сатанист

преди 14 години

Не мога да го разбера това вманиачаване по вехти книжа и прогнила леш. Като сте забили глава в миналото, какво се чудите, че настоящето ви е скапано? Я ги вижте на Изток будистите и шинтоистите каква икономика развиват, вместо да се бъхтят по гробищата за тоя, що духа. Това вече са актуални религии, а не въздухарските халюцинации на сбирщина мъртъвци и брадясалите им запопени последователи.