149

ti

преди 14 години

Tazi Cacheva prilicha na ....se i to golemo i tova neshto e v upravlenieto na darzhavata ami neka tezi deto sa glasuvali za nea da sa zhivi i zdravi

148

Jino

преди 14 години

До всички тапунгери дето обясняват как така полицая нямал право да ги спре. Гости или Негости на хотела след като полиция им казва, че нямат право да влязат значи нямат право. Помислете защо винаги когато дадена важна клечка гостува някъде или е отседнала някъде всичко се блокира и достъп се отказва на всеки без пропуск и т.н. Защото ако няма охрана и Цецка току виж са е гръмнали... Сещате ли се бре МАЛАУМНИЦИ....То ако така всеки можеше да си влиза при Цецка или Бойко или пак Първанов... - кво?

147

Жо

преди 14 години

До 145: Трябва да си много наивен, за да вярваш, че Путин и Медведев са влязли в случайна кръчма и там са седяли случайни хора. Подопечните им журналисти са имали PR задача. До 144 жожо: Не знам кой закон цитираш- би ли ми посочил.

146

Д1

преди 14 години

ГЕРБ вече ги е страх от народната любов !

145

Анонимен

преди 14 години

Ама нищо подобно няма да стане това да не е времето на станишев

144

Веско Маринов

преди 14 години

Е как какво ? На нашите полицейски коли трябва да пише `Подарете цвете или каквото ви се намери`.А емблемата ще е танцуващи български полицаи.

143

ideq

преди 14 години

..treba da pishe ..badjanaci i priqteli ot selo..

142

Анонимен

преди 14 години

Монстескьо е казал, че народът има право на съпротива срещу тиранията. Когато се нарушават вашите права имате право да се защитите. Полицията трябва да е в служба на гражданите, а не гражданите да са в служба на полицията. Не сте длъжни да изпълнявате полицейско разпореждане, при условие, че разпореждането е очевидно правонарушение. в частност-никой няма право да ви спира от вашия хотел-и затова подобно полицейско разпореждане е незаконно! и още нещо-народът има право да се защити от произвола

141

Желев

преди 14 години

До 108 Слушай,уважаеми.В белите държави не бият дори животните,а ти какви ги говориш.Може да си полицах,но това не ти дава право да въртиш палката както си искаш.И хората ще започнат да ви уважават,когато станете наистина техни защитници ,когато започнем да четем,че е разбита банда и не се споменава,че има намесен полицай.Съжалявам.Нищо лично.

140

Гражданка

преди 14 години

Сега, според закона, хайде на бас, че ще има едни извинения, едно чудо ... че иначе ще плащаме на мамалигарите докато ни просветне.

139

Ф

преди 14 години

В Америка има закони, полицайте ги знаят и повечето ги спазват. Не са разпасани милиционери като нашите. И затова повечето хора ги уважават. BTW - На всяка полицейска кола пише "To protect and serve". На нашите опели какво трябва да пише? Дайте идея ;)

138

Анонимен

преди 14 години

ти кой от анонимните си ?

137

Анонимен

преди 14 години

Голям минус за цецка и за туризма

136

Алекса

преди 14 години

О да, защото в Румъния , не че са кой знае каква стока, но полицаите им са на светлинни години пред нашите неграмотни мунчовци.

135

Анонимен

преди 14 години

Само ти мислиш така и си сигурен

134

Анонимен

преди 14 години

Нашите полицаи, като футболистите ни, са царе на симулациите. Румънците твърдят, че са нападнати безпричинно от полицая, а той сам си е скъсал пагоните. Да ти кажа, по съм склонен да вярвам на румънците. Просто знам що за стока са полицаите ни.

133

Алекс

преди 14 години

Явна проява на дисреспект към българската полиция от страна на румънците най-вероятно породена от наблюденията над работата им. Едва ли биха си позволили да постъпят така в Румъния?

132

Анонимен

преди 14 години

алоо държавност има там където се спазват законите. Държавните органи нямат право да спират гост от достъпа до хотел.

131

Анонимен

преди 14 години

Амиии, не че съм ходил, ама гледам във Франция как им се подчиняват.

130

Анонимен

преди 14 години

Гост не гост нямаш право да им късаш пагоните