57

factotum

преди 14 години

Бсп оправиха хората в държавата ,сега са неред животните!:)))

56

а,така

преди 14 години

Браво бе,браво на БСП!Аз искам не 3,а 10 години(може и смъртна присъда)за насилието срещу животни,а за всички членове на БСП-изгаряне на кладата!Публично!

55

Анонимен

преди 14 години

90% от българското население представлява това на снимката

54

Гойко Митич

преди 14 години

Много авторитетно използваш 10те думи които знаеш. ***. А това тето си го *** ще ти го намажа на лицето.

53

Анонимен

преди 14 години

бай кольо ти сигурно си мислиш че си много плъзгав ?

52

гледна точка

преди 14 години

разбира се че е различно, ама зависи как ще го запишат в НК! Може да излезе, че и за отровените хребарки ще ни пандизят! А не им завиждам в БЛРС - те там си ги трепят ДИВИТЕ животинки САМО ЗА ЕДИНИЯ КЕФ! Как ще се прилагат тези текстове за ловците, г-н Курумбашев? Каква ще е съдбата на ловните стопанства! Там се отглеждат животни за убиване за КЕФ, а не за прехрана? Много въпросителни!

51

Владо

преди 14 години

Baykolu, напълно те подкрепям. А какво правиме с ловците и с рибарите? Щото не е хубаво да се убиват помиярчета, ама сърнички може, а? А рецидивистите, които работят в месокомбинати? Стана тя вдна - или вегетарианец, или в панделата:)

50

АНИ

преди 14 години

НИЩО НЯМА ДА ГИ ПРАВИМ , НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ЩЕ СТОИМ ДА НИ ХАПЯТ! ТОВА Е РЕЗИЛ НЯМА ПОДОБНА ДЪРЖАВА НЯМА! С ТОЛКОВА *** ДЕПУТАТИ НА ЕДНО МЯСТО! НАПРАВЕТЕ КУЧКАРНИЦИ , ПРИБЕРЕТЕ ТАМ ЖИВОТНИТЕ ПОСЛЕ ГЛАСУВАЙТЕ ПОДОБНИ ЗАКОНИ!! ВСИЧКО В ТАЯ ДЪРЖАВА СЕ ПРАВИ ОТЗАД НАПРЕД!! И ТАМ ТИЯ ЧЕТИРИТЕ ЛАПИ И ТЕ ДА СИ ПРИБЕРАТ КУЧЕТАТА ОТ УЛИЦАТА! В КОЯ ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА Е ТАКА! НЕКА ПОСОЧАТ ЕДНА!

49

Анонимен

преди 14 години

Ти си една ***, егоистична, заслепена, злобна гъска, но ти това си го знаеш нали? :))))))))))))

48

кольо

преди 14 години

а колко години затвор за :1/отглеждащите ОПАСНИ и ЗАБРАНЕНИ ПОРОДИ-РОТВАЙЛЕР,БУЛДОГ И т,н,2/РАЗВЕЖДАЩИ ГОЛЕМИ И АГРЕСИВНИ КУЧЕТА БЕЗ НАМОРДНИК И БЕЗ КАИШКА 3/СОБСТВЕНИЦИ ОСТАВЯЩИ КУЧЕТАТА СИ ДА ИЗВЪРШВАТ ФИЗИОЛ ,НУЖДИ В ДЕТСКИ ПЛОЩАДКИ ...4/ВИЕЩИ КУЧЕТА ОСТАВЕНИ САМИ В БЛОКОВЕТЕ

47

Анонимен

преди 14 години

Винаги ще има страхливи *** като теб. Ти си човешки *** и освен това нямаш никакво ама никакво въображение и си *** като пръчка, та затова не можеш да се поставиш на мястото на по-слабия. Аз съм спокоен, с такива представители като теб човечеството ще изчезне до 50-ина години и планетата ще си почине.

46

до baykоlu

преди 14 години

Жал ми е за теб и за такива като теб! Ти си просто...интелектуално недоразвито, бездушно подобие на Човек. Всичко се връща на тоя свят, нали се сещаш...готви се, очевидно много ще има да теглиш...

45

Анонимен

преди 14 години

Доста екземпляри има на "Позитано" 20, на някои леко ще им се размине....

44

baykolu

преди 14 години

Ти бил ли си на "свинско погребение"? Ако си мислиш, че гледката на прасето, натиснато от пет-шест човека, повалено на земята, обикновено с въже завързано за зурлата е много по приятна гледка, май не си на прав път! Така че, обикновеното, стандартно, традиционно клане на прасе във всяко българско село, попада точно в категорията на деянията, наказуеми, според този закон... Кво да правим?! Всички селяни в затвора ли?!

43

МАГИ

преди 14 години

ТОЧНО ! БРАВО ТАКА Е! НЯМА ЛИ КОЙ ДА ЧУЕ ЧЕ МЯСТОТО НА КУЧЕТАТА НЕ Е ПО УЛИЦИТЕ! УСТАТНИЦАТА МАЯ МАНОЛОВА КЪДЕ ЖИВЕЕ?? ДА НЕ БИ ДА ПАДА ОТ МАРС? ЗНАЧИ ЩЕ УХАПЕ КУЧЕ ДЕТЕТО МИ ЩЕ ЛАЯТ КАКТО И Е , ПО ЦЯЛА НОЩ ПОД ПРОЗОРЦИТЕ НИ И НИЕ ЩЕ МЪЛЧИМ!! АЛО ДЕПУТАТИТЕ МНОГО СТЕ СМОТАНИ, НЯМА ДА ТЪРПИМ КУЧЕТАТА ДА НИ ТОРМОЗЯТ! ЗА ДА НЯМА НАСИЛИЕ СЪБЕРЕТЕ СИ АКЪЛА И ГИ МАХАЙТЕ ОТ УЛИЦАТА ИНАЧЕ .............

42

jasemi

преди 14 години

Големи сладури на снимката ! Айде почвайте с минусите !

41

baykolu

преди 14 години

Ушев, не уцели тоя път!И аз съм против закона!Ти трябваше да си за!Ей, ще ти се кара началника бе! А се вземи в ръце!

40

Анонимен

преди 14 години

Нака приемат такъв закон, но само след като разкарат всички безстопанствани *** от улиците! Каква европейска столица сме с безпризорни кучета на всяко кьоше?! Пак слагаме каруцата преди коня!

39

ОPC

преди 14 години

окей вземи един нож, доведи децата си, почни бавно да кълцаш от свинята, краката опашката резни му корема да почнат да текър карантии, та да видим дали ще ти е приятна гледката, да в крайна сметка животното умира

38

Анонимен

преди 14 години

А бездомните песове в Студентски град, които ако ти си сам, а те на глутница, веднага ще ти се спуснат, тях кво да ги правим?