45

геро

преди 14 години

докога ще скемтите като кастрирани кучета това го чуваме вече 20г ами направете нещо или ще чакате и боко да виго навре до гърлото

44

Анонимен

преди 14 години

Нищо не разбрах ще вдигат ли тока и откога !Иначе тия врътки са ни ясни ама какво можем да направим плащаме колкото ни кажат .

43

До 37

преди 14 години

Объркал си се нещо пич ! Цените ги определя ДКЕВР .

42

Анонимен

преди 14 години

39 Що си пишеш сам плюсове бе ***

41

Дражко

преди 14 години

Мммммммм......тц,тц,тц....Умно,умно.......

40

Анонимен

преди 14 години

айдеее, трайчо отиде мърцина. така е, като се дърви на дянката...ей, сами ще се изядат герберинките.

39

Анонимен

преди 14 години

много *** тоя Бойко бе.ама как така все случваме на *** политици,не знамабе това го знаем отадвна бе, вземете направете една национализация и преразгледайте сделките, анулирайте ги!днеска го слушам по телевизора и му се смея колко е *** и ***,дори не може да ги барне тея енергоразпределители,те са тема табуубеждавам се,че Бойко е поредия проект на ДС,а ЧЕЗ и ЕВН са парите,които Огнян Дойнов изнесе в Чехия и Австрия

38

Ясен

преди 14 години

Ох Бойко ги заплаши с прекратяване на приватизационните им договори за какво увелечение на тока говорите!Но то вие не сте виновни днес.бг поднася новината не пълна!

37

Анонимен

преди 14 години

Ако това е вярно , тези от НЕК-а ,веднага на бесилото!

36

люборинев

преди 14 години

За кое го поздравяваш бе умчо? За това, че Трайчо Трайков съм го назначил аз, за това, че ще ти вдигнат тока още, че да изкарат НЕК на печалба или за това, че вместо да се постави истинския проблем - т.е. изкупуването на тока от АЕЦ от фирми-посредници за 3 ст. и препродаването му от същите тия фирми на свободния пазар за 5 пъти повече, а на теб тук ти калкулират зелена енергия, розова енергия и всякви там такси и таксички.

35

12121212

преди 14 години

добро утро, освен това слънцето изгрява от изток, денят сменя нощта. Друго какво ще ни обясниш...

34

Анонимен

преди 14 години

Бойко хвърля прах в очите на хората. Всичко това изглежда е прелюдия на бъдещата приватизация на останалото от НЕК - отколешна мечта и цел на ЕРП-тата. Накрая проблемът ще се окаже че е в НЕК и . . . няма НЕК-няма проблем !И тогава всички ще плеснат с ръце и ще се прегърнат , и стадото ще блее възторжено , както при първоначалното разпарчосване на НЕК, до . . . следващата сметка за ел.енергия . . .

33

Nick

преди 14 години

Слушах изказването на Б.Борисов относно далаверите които правят тези дружества с препродажбата на тока и мога да кажа само - БРАВО на Премиера! Трябва да я разгони тази мафия от ***!

32

Просветителя

преди 14 години

до КолтТой човечеца точно това предусеща и затова се притеснява. (:

31

емо

преди 14 години

Евалата пич направи ми деня,нищо че е 6 часа...Параграфа ми е любима книга, но за това не се бях сетил...Със здраве!

30

Анонимен

преди 14 години

досега Бойко каквото е пипнал,цената се увеличаватака,че - Бойко,не пипай тока!че да не ти метна едно паве по тъпата тиква на площада другия път!

29

az

преди 14 години

Ами да пита човека с кроткото име Трайчо и протежето му Семерджиев. Те нали само преди седмици ни обясниха, как поскъпването с 10% е неизбежно. Сега ще станат 20.

28

koko

преди 14 години

Ако това стане, пак ще гласувам за Бате Бойко- стига да не вдигнат цената на тока :))

27

Търновец

преди 14 години

Браво !Поздравявам Бойко Борисов.Ние сме с теб !

26

Анонимен

преди 14 години

БОЙКО,ДАЙ НЕЩО НОВО!ТОВА ГО ЗНАЕ ВСЯКО ХЛАПЕ И СЕ ГОВОРИ ОТ 20 ГОДИНИ.САМО КАТО СРАВНИШ ЦЕНИТЕ В ЧУЖБИНА И НАШИТЕ ЦЕНИ,СТАВА ЯСНО,ЧЕ НАДЦЕНКАТА Е ОГРОМНА.