44

Vanq

преди 14 години

abe drugoto go opapahte ami do jivotinkite stignahte,tq darjavata umira vie samo za bezdomnite jivotinki mislite!!!

43

manuelche

преди 14 години

Какво ще рече "неагресивни кучета", другари от Четири лапи?! На IQ тест ли ги водят, какво...Естествено, че е най-добре да се умъртвяват. Не може да защитаваме животински живот, а да не предпазим човешкия. Ай сиктир и природозащитници...

42

даниела

преди 14 години

НЕ! Няма да умъртвявате малките животни заради некадърност! Вземете пример от Епропа и спазвайте законите!Ако не,вратата...и други чакат за местата Ви!

41

Анонимен

преди 14 години

до 38- как да се справят като там са останали само некадърници? така е във Връзкарландия!

40

ГУРУ

преди 14 години

За да не се стига до там трябва да вземем нещата в ръце, както аз мисля да направя в моя квартал ! Не смятам че това би било лошо ! Тъкмо обратното ... може би ще спася от доста неприятности някой !

39

Анонимен

преди 14 години

По официални данни в момента всяко четвърто заловено от "Екоравновесие куче се умъртвяваА според Вас колко се залавят?:)

38

ГУРУ

преди 14 години

Мнението ми е, че не трябва да се рискува дори един човешки живот за сметка бездомните кучета ! Ако не можем да се справим по един начин(кастрация), логически стигаме до другото решение(евтаназия)! Проблема хора не може да остане неразрешен ! Остане ли такъв, всеки от вас-защитниците на уличните кучета рискува да бъде потърпевш ! Сами правете преценка ! Никой не е застрахован че няма да го нападне глутница от 20 *** ! Не го пожелавам на никой ... тъкмо обратното !

37

Deyan

преди 14 години

Нека да се разчистят тия кучета, не може да на си изцапаме ръцете малко, но смятам, че е за добре. Ако трябва да избирам между човек ухапан от улично куче или дузи умъртвени кучето - ще подкрепя човешката раса. Никъде из по-развитите страни/столици из Европа не съм видял глутници улични кучета да обикалят свободно из улиците.

36

vanya

преди 14 години

Tezi, na koito im e jal za bezdomnite ku4eta, koito se vyrtqt postoqnno po spirkite i mogat da napadnat vsekigo, da si gi vzemat vku6ti!

35

Гъбарко

преди 14 години

Гадно е, но се налага. Другото решение е да поканим за един час Бриджит Бардо в някоя глутница.

34

Анонимен

преди 14 години

относно за кучетата колкото и да ги обичат някой хора все пак след като са безстопанствени са доста опасни за хората и то не само заради ухапване а заради болестите които пренасят.макар и рядко все още се среща бяс по тях , а за кучешката тения дори и не искам да коментирам колко е опасна за хората тъй като се явяваме междинни гостоприемници и т.н.едва ли можем да ги контролираме по друг начин :(

33

ГУРУ

преди 14 години

Га са бездомни, да фатят гората ! У градот ги нещем ! А тея ни стопани, нито безразлични, дето им подмятат по крайчец хляб на отиване за работу, да се досетят дъл некой ден вместо крайчец хляб, озверели и подивели, тея *** нема да размятат некое дете ! Поздрави из Севера !

32

СВЕТЛИНА

преди 14 години

В центъра на Варна живеят повече кучета отколкото хора ! Отвратителна напсат са ! Настаняват се на по няколко кучета на една улица ! И без това имам много свободно време, та мисля да започна да ги тровя с цианкалий ! Само не знам от къде да се набавя с въпросната отрова ... мамито им ще шибкам !

31

Doc

преди 14 години

В България има 400 новорегистрирани случая на кучешка тения на година, т.е. ехинококови кисти най-често на черния дроб, а във всички останали европейски страни взети заедно те са 300. При това говорим само за диагностицираните. Най-често това са деца, които се заразяват от кучешки екскременти. Много често се налага операция на черния дроб, която е рискована. Стига се до рецидиви и често до смъртни случаи. Децата и хората мисля, че имат приоритет пред кучетата. Не може да има бездомни кучета !

30

Анонимен

преди 14 години

как ще разберат кучето на 5 месеца ли е или на 7, някакъв тест ли ще попълва животното

29

Aleks

преди 14 години

Само не ми е ясно, как в европейските държави са се справили с проблема без да убиват животните а само в България, единствения начин е отнемането на животи. Я *** в европейска държава и убий куче да видиш какво ще ти се случи. Ама не, в България може, защото сме по-големи *** и диваци от бездомните животни. Радвам се че не живея сред такива диваци. *** си в селяндурщината, аборигени такива и се избивайте и се гордейте, че сте *** ***. Българската система си е точно, като за вас

28

СВЕТЛИНА

преди 14 години

Не само тези под 6 месеца, ами всичко що лае и няма каишка ! Колко хора трябва да бъдат нахапани и изядени, че да се осъзнаят "зелените" и "лапите" и "***" че като им режеш репродуктивните органи няма файда ! Евтаназия и тва е !

27

pecho

преди 14 години

Всяка година в България се заколват милиони пилета,прасета и други птици и животни.Следва скоро голямото клане на сладките агънца за ВЕЛИКДЕН. По голя-мата част от перверзните защитници на уличните *** си похапват сладкоот закланото агне , а защитават помиарите от улицата които хапят или плашатнашите деца, жени и майки.

26

сиохфсрдихг

преди 14 години

Мръсни гадове от Четири лапи, да измрете всичките от рак, и бездомни кучета да ви разнасят мършата от казан на казан.

25

Nani

преди 14 години

Ako gi niama glutnicite ku4eta niama da gi ima i tia ot Ekotravnovesie i 4 lapi nali taka? Tolkova mnogo bezdomni pseta niama v nikoia druga EUR stolica i pravi vpe4atlenie na 4ujdencite pose6tava6ti BG. factat 4e tolkova godini ne mojem da se spravim s tozi problem vodi edinstveno do izvoda 4e na niakoi hora im iznasia ot tova ... no triabva pove4e izpatili ot ku4eta da se nadignat i sadiat ob6tinata!