52

Бай Пешо

преди 14 години

Всеки си има право на мнение млади човече , ама Бай ти Пешо е живялв това време дето не можеше да се прогресира , ако нямаш работническо-селски произход.Явно наследниците на хората които и преди 40 години даваха определение кой какъв са още живи и продължават да го правят.

51

1111

преди 14 години

Ох, какъв кеф... Бойко се подхлъзна... Аха, да падне... Ще дойде и този момент... Ха ха ха...

50

Анонимен

преди 14 години

Радо, бан ли имам или се скапа сървъра на блога? Ладо

49

До 27

преди 14 години

Няма нищо достойно в това да изхвърлиш гащите,които преди това си наакал.А този случай само показва как ни управляват.В 13ч-оставката е приета,в 13и20 ч -Оставката не и е приета.И днес пак -оставката и е приета.Смешна държава ,смешни управници,*** избиратели

48

последователен

преди 14 години

Браво, Бойко!Нямаше да си ти , ако днес поддържаше вчерашното си мнение! Кой ти е ПР не знам, но му завиждам за заплатата! Нищо не прави и пари взема! пп Ало, социолозите! Още ли е висок рейтинга на правителството?

47

2128

преди 14 години

Ne se trevojete i na novata shte i nameriat maistora ! Na tazi i podlojeha dinena kora, na drugata shtr bade bananova...Problema ne e v kompepentnostta..!

46

Анонимен

преди 14 години

"Корупцията и организираната престъпност остават ендемични в България. Българското правителство трябва да спре с имитацията на промени и да започне истинска антикорупционна реформа", пише TI за България.Кристалина ще ръчка по кризите, а вие тука ще си гниете без работа, здравно осигуряване, слушайки чалга ..

45

Сладкаря

преди 14 години

коня *** бучки захар сега ХАХАХАХАХХА

44

коко

преди 14 години

Кон ли каза

43

Анонимен

преди 14 години

време е експертите от дпс,бсп,ндсв да поемат нещата в свои ръце,и да си ги поставят в бездънните джобове.за няколко месеца така изгладняха че воят им се чу чак в европа.

42

valsodar

преди 14 години

Бойко да се радва, че на една всяка негова лъжа не му се удължава носа, че досега да е почнал да го влачи по земята! :)))

41

1111

преди 14 години

Признайте си РЕЗИЛА, гербери... Не ви ли е срам??? Ха ха...

40

близък

преди 14 години

не клеветете Желева тя щесе върне на бял кон запомнете го!!!

39

Пламен

преди 14 години

Не съм съгласен, че е очернена от своите. Ако се беше подготвила добре, тази Антония Първанова /няма да използвам думичката, която смятам, че и приляга/ само щеше да остане с пръст в уста или където другаде иска. Истината е, че в ЕК не искат човек на този или онзи, а да можеш да работиш.

38

68993

преди 14 години

Червени кратуни (Ванче, и ти в това число мамина куха кратуна), и Паси потвърди кой стои зад този резил. За нечулите - червените кхмери са в дъното на това според него. За нищо друго не ставате. Ниастина за нищо друго!

37

коко

преди 14 години

Аз не съм комунист и никога няма да бъда!Аз съм просто е*ач

36

AZ22

преди 14 години

Ура! Чалгарката си отива!

35

Анонимен

преди 14 години

"Корупцията и организираната престъпност остават ендемични в България. Българското правителство трябва да спре с имитацията на промени и да започне истинска антикорупционна реформа", пише TI за България.Е това е важно, а новата бабичка на Гойко не ви бръсне за слива

34

БДС

преди 14 години

Добро утро! Въобще не е трябвало да бъде назначавана. Но по-добре да си признаят грешката, защото вече цяла Европа знае. Подаването и приемането на оставката е добра практика. Дано продължат тези неща при явни гафове на управляващите.

33

коко

преди 14 години

Не е грозна беКато я гледам на снимката ми се иска да и го подам между зъбките!!!