58

Анонимен

преди 14 години

Аз съм атеист.Това прави ли ме по-малко българин от тебе?

57

зъбатия

преди 14 години

"България е еднонационална държава, в която не може да се прави каквото и да е деление на верски,етнически или расов признак" - браво на вожда Сидеров,железен е!!!

56

Анонимен

преди 14 години

Децата на някогашните турски поробители с какво са виновни, че дядовците им са били изверги?Все едно аз да пребия тебе, понеже твоя дядо пребил моя.Не приписвай греховете на родителите на децата им.

55

Анонимен

преди 14 години

***, стига с тоя турски, живеем в България. Ако искат да слушат новини на турски, има сателити, кабелна. Тогава, по тая логика, защо няма новини на арменски ? Те да не са по-малко хора от турците ? Или сърбите и македонците, или румънците ? Ние ли сме най-големите демократи ? По-големи от САЩ ? Там по СНН да няма новини на мексикански случайно ? 300 милиона, 1/3 не са американци, ако не и повече - за всички ли да има новини ? Нито за едните, нито за другите. Ако не ти харесва - тръгвай си.

54

Петър Георгиев

преди 14 години

До Нихит Неможе така да расаждавате харесва ли ви или не такива са законите и щом те се спазват от всички държави е Европа и Света ще се спазват и от нас.Неможе по национална телевизия да дават новини на турски .така както ни зарибявате с добродушието си утре ще ревнете за автономия. Ти какво си мислиш, ние патки пасем, нали.

53

Националист

преди 14 години

Защо хора, за които има новини на турски (тъй като не знаят български) имат право да дават своя глас при избирането на парламент, президент, кмет и тн. След като "не знаят" български, как разбират кой за какво се бори, каква му е програмата, каква му е стратегията. Как така хора, които не знаят български, които носят чужди имена, които имат други традиции и обичаи, имат право да да участват в гласуването. Кое в тях и при тях е българско, че да имат тези права.

52

Анонимен

преди 14 години

Никакви права и свободи не се ограничават бе! Не искаме новини по националната държавна българска телевизия на различен от българският език. Това, че имаш право да бъдеш информиран на майчиният си език, че значи, че трябва да става по националната телевизия.

51

БГ

преди 14 години

до Сезгин: Имате права и свободи да се движите на юг.Нали и партийката ви така се казва.В БГ официалният език е БЪЛГАРСКИ.Който не се счита българин да ходи в анадола там и ТРТ ще си гледа на турски(ако разбира кво говорят) хаберлер ще си гледа,а за тези които не разбират турски ще им пускаме вносни сериали- Сакъз и др.

50

misho

преди 14 години

Като искаш да се информираш си пусни турска телевизия! Никой не ти е забранил!

49

Бай Колю

преди 14 години

Уважаеми надзиратели на сайта и радетели за етническа нетърпимост и омраза!Освобождавам ви от присътвието си!Получих бан, за което блгодаря, заради коментар, че чл.12, който така упорито се цитира въобще не е нарушен от наличието на 10 минутно предаване на новини на турски, ако някой се интересува да прочете текста... Много лошо нещо написах, признавам си и съжалявам! Продължавайте със същия плам да подклаждате омраза! Успех ви желая!

48

МАТРОС

преди 14 години

нищожествата които плюват против АТАКА са толкова долни ,че застават ромо до рамо с *** против итерасите на родината засрамете се бре мръсни долни скапани потурковци !!!

47

хатака

преди 14 години

ей я гледай устата му е на като дърта *** .голям отвор значе

46

Нихат

преди 14 години

Стига бе хора, този национализъм до нищо добро няма да доведе. Нека да не се ограничават правата и свободите на хората. Всеки има право да бъде информиран на разбираем за него език. Не всички разбират достатъчно добре български, защото това не им е майчин език а чужд.

45

Петър Георгиев

преди 14 години

До 35 Мисля че си в голяма грешка приятел, значи в Англия като има над 14 и повече малцинства ,ВВС трябва да изъчват новините на съответните езици, така ли?Англичаните казват :Ако искаш да се преобщиш към обществото научи се да разбираш и говориш английск.Ти сега какво ще искараш България по демократична от Англия така ли ей опасни сме значи!

44

Станимир

преди 14 години

БРАВОООО !!! БУЛГАРИЯ !!! ДОЛУ ТУРЧАЛЯТАААА ХАХАХАХХА

43

Анонимен

преди 14 години

Че да гледат новините на Български , като искат турски има сателити.Не може цяла държава да се съобразява с шепа неграмотни идиотизирани диваци който не знаят Български.Да учат Български , иначе какво дирят тука.

42

bg

преди 14 години

Недей да говориш глупости!

41

Анонимен

преди 14 години

еииии наййй сетнеее а дано мина поправките и да ги махат *** от телевизията е това ако стане ще е 1 от малкото хубави неща в тая държава направено от политици

40

500

преди 14 години

500 години геноцид срешу българският народ помниш ли та са че ми говориш за дискриминакия бре *** ***

39

Анонимен

преди 14 години

Крайно време беше.