79

Всичко върви по план

преди 14 години

В България вече започна етническа война....

78

Всичко върви по план

преди 14 години

Бойко влезе в капана на Доган....

77

ПРИЗИВ ?!

преди 14 години

АЛооооооооо ... Ти, с призива ... заминавай си в твоята държава, ти и всичките като тебе, че да спрете да ни се буркате и да правите рамирици тука от кусур години ! Как не могат да жи саберат на едно място всичките и да ви пуснат една бомба .. На вас и на *** !

76

/////

преди 14 години

Тъпчовците турци мислят, че са важни за Турция. Изобщо не и дреме на Турция за една шепа народ и едно парче бедна земя. Но на Турция и дреме за ЕС и за НАТО, така че както им се иска на някои кърджалийски *** да ни нападне Т-я няма да стане, защото това значи да забравят ЕС. А те не искат това и ако стане нещо, са готови да ви пожертват. Ще ви оставят да ви изколим та стойте и гледайте. Турция има къде къде по- други приоритети от вас и за нея не струвате и пукната пара.

75

натовец

преди 14 години

Добре де, кажи ти тогава според теб какво може да стане използвайки възможно най-лошия сценарии? Аз просто не се паникьосвам от свински грип, турски паметници и други медийни номера за рейтинг.

74

Анонимен

преди 14 години

Рекси само ако знаеш какъв грях си навлякъл безумецо...

73

До 74

преди 14 години

така е - ядоха бой! Но България не е Гърция, не е Франция! най-малкото сме Германия!!!!!!!!!! И сме на Балканският полуостров, а не в Средна или западна Европа! А по традиция споровете тук се решават чрез юмруци и хладно оръжие!!!!!!!!!!!!!!!!!

72

?

преди 14 години

стига с тези вицове може да е втора по численост в нато но не и по сила

71

До 43

преди 14 години

на път сме, не се притеснявай!!!!! а докато чакаш, тема за размисъл: КАКВИ СА ВАШИТЕ ГЕРОИ ОТ ГАРА БУНОВО???СЪЩИТЕ НА КОИТО ИЗДИГНАХТЕ ЧЕШМИ В РОДНИТЕ ИМ МЕСТА???? НЕ БЯХА ЛИ ТЕ ТЕЗИ, КОИТО ВЗРИВЯВАХА БОМБИ ДО ЖЕНИ И ДЕЦА?????? КОЙ Е ТЕРОРИСТА ТУК - ШМАЙЗЕР ***? В КЮРДИСТАН ИЗТРЕПАХТЕ СТОТИЦИ ХИЛЯДИ! И ЗАЩО? ИСКАХА НЕЗАВИСИМОСТ КАКВО ТРЯБВА ДА НАПРАВИ БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА В НАШИЯ СЛУЧАЙ СПОРЕД ТЕБ? ДА ВИ СЕ НАДУПИМ??????

70

?

преди 14 години

Аз те призовавам покажи се кой си мишко долна лично ще дойда да ти помогна след това едва ли ще се сетиш отново за идеята да правиш паметници

69

натовец

преди 14 години

Турците в България без помощта на втората по сила армия в нато след щатската (тоест турската) не са фактор, който може да промени нещо трайно. Във Франция палеха, но и бой ядоха. Не беше края на света.

68

Анонимен

преди 14 години

И 43 и 60 плачат наистина за ризи с дълги ръкави.

67

До 69

преди 14 години

МЕЖДУ 2 НАТОВСКИ ДЪРЖАВИ НЕ РАЗБИРА СЕ! НО Я МИ КАЖИ - КОГА ТУРЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ СА СЕ СМЯТАЛИ ЗА БЪЛГАРИ????? ИЛИ КОГА ТУРЦИТЕ В ТУРЦИЯ СА ГИ СМЯТАЛИ ЗА ТУРЦИ??????????? ФРАНЦИЯ СЪЩО Е НАТОВСКА ДЪРЖАВА, КАКТО И ГЪРЦИЯ - НО ТОВА НЕ ПОПРЕЧИ НА РАЗНИ ФАНАТИЗИРАНИ КОПЕЛ-ДАЦИ ДА ЗАПАЛЯТ СТОЛИЦИТЕ ИМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

66

Анонимен

преди 14 години

Дано инициативни хора намерят 43 за да го "посъветват" както си трябва

65

до 60

преди 14 години

СТЯГАЙ СИ БАГАЖА БАТКА, НА СУТРИНТА ТЕЗИ С КАЧУЛКИТЕ СА ПРИ ТЕБЕ!!!!!! АКО ИМАШЕ МАЛКО МОЗЪК В КОФАТА ДЕТО НОСИШ НА РАМЕНЕТЕ СИ, ЩЕШЕ ДА СИ НАЯСНО, ЧЕ В МРЕЖАТА НЯМА СКРИТО ПОКРИТО И ТАКИВА ПРИЗИВИ ЩЕШЕ ДА СИ ГИЗАВРЕШ ДРУГАДЕ - ПО БЕЗБОЛЕЗНЕНО ЩЕ Е, ОТКОЛКОТО ДА ТИ ЗАВРАТ НЯКОЯ СТОП ПАЛКА!!!!!!!!

64

натовец

преди 14 години

не може да започне война между две натовски държави бе

63

Мостич

преди 14 години

Внимавай към какво призоваваш,че нали знаеш нета не е анонимен.Бърдук скапан,като не ти харесва държавата има начин, границите са отворени пътувай на юг и без това не смятате БГ за своя родина така,че прав ти път.

62

Анонимен

преди 14 години

Политиката не е за просто скроени хора! Представете си, че целта с този паметник е била точно такава: вдигат го! Знаят, че е незаконен! Вдигат врява до небето с тази измислена партия! Занят, че ще бъде съборен! А НА СУТРИНТА ДОГИ ДОГИ СЕ ИЗПРАВЯ И СОЧИ С ПРЪСТ: ВИЖДАТЕ ЛИ КАКВО СТОРИХА С ПАМЕТТА НА ДЕДИТЕ НИ?????! ЮРУУУУШ! ТАКА СА СЕ ЗАПОЧВАЛИ ВОЙНИ - ЗАРАДИ ТЪРСЕНЕ НА ПОВОД! А ПРИЧИНИТЕ СА НЕЩО ДРУГО!!!!!!!! СТРАШНОТО Е, ЧЕ НАХАЛСТВОТО НА ЧЕНГЕТАТА ОТ ДПС Е СТАНАЛО ПОТРЕСАВАЩО!!!!!!!!!

61

дедо либен

преди 14 години

Някой дали знае защо туркините са хубави?Ами защото са потурчени българки!!!А тия фесчета където пишат тук защо не ходят в азиатската част на Турция и после да им видим *** отверстия!!!

60

шайзе

преди 14 години

тоя па , болен компруматор с шизофрения.... дайте ризката с дългите ръкави....те и тея братя какви са..?! същата работа *** компруматори.... правят се на някакви мюсолмани и се подиграват с бедните хора....