33

...

преди 15 години

МРЪСНО, ГАДНО, ДОЛНО И НАЙ-ВЕЧЕ НАГЛО !!! МАРШ В ТУРЦИЯ ДА СИ УПРАВЛЯВАШ !!!

32

преди 15 години

Гласувайте дори и с невалидна бюлетина, ако не ви харесва никой, но гласувайте, българи!!!!

31

Охранител

преди 15 години

Незнам дали е умен, но знаем че е долен и подъл. Незнам какво е направил за обществото, но знаем, че ходи с охрана като Джордж Буш в Ирак! Незнам дали е защото пари е гепил от турската мафия, или защото е дърпа много конци, но знаем ,че спасение за такива като него няма - може и да го самоубият, може и охрана да му сипе повечко pdnd,. Знаем, че по лоши от него са верните му еничари - Христо Бисера и Данчо Ментата, хем въртят канала за Турция , хем държат ибирка!

30

преди 15 години

*** мръсни

29

от коневръза

преди 15 години

Разкарай се,бе гл.уп.ак!Кво правиш тук,*** сбъркан!?

28

Веско

преди 15 години

30. - 22.05 05:13 - Или го приемате, или се махате.От: BALGARIN RAZBIRA SE ...Министър-премиерът на Австралия Джон Хауард На мюсюлманите, които искат да живеят според законите на ислямския шариат, в сряда беше казано да се махат от Австралия, след като правителството насочи вниманието си към радикалите в опит да предотврати потенциални терористични атаки. Освен това Хауард разгневи някои австралийски мюсюлмани, като каза, че подкрепя идеята шпионските агенции да следят джамиите в страната. Цитат: ИМИГРАНТИТЕ, А НЕ АВСТРАЛИЙЦИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ АДАПТИРАТ. Или го приемате, или се махате. Уморих се тази страна да се притеснява дали не обиждаме някой отделен човек или неговата култура. След терористичните атаки в Бали преживяхме възход в патриотизма на мнозинството австралийци. Тази култура се развива в продължение на два века борби, опити и победи от милиони мъже и жени, които са търсили свободата. Ние говорим предимно АНГЛИЙСКИ, а не испански, ливански, арабски, китайски, японски, руски или който и да било друг език. Затова, ако искате да станете част от нашето общество, учете езика! Повечето австралийци вярват в Бог. Това не е някакъв християнски, десен политически напън, а факт, защото християните мъже и жени въз основа на християнски принципи са основали тази страна и това е ясно документирано. Със сигурност е уместно да го демонстрираме по стените на нашите училища. Ако Бог ви обижда, тогава предлагам да обмислите някоя друга част на света за свой нов дом, защото Бог е част от нашата култура. Ние ще приемем вашите вярвания и няма да питаме защо. Всичко, което искаме, е вие да приемете нашите и да живеете в хармония и мирно съжителство с нас. Това е НАШАТА СТРАНА, НАШАТА ЗЕМЯ и НАШИЯТ СТИЛ НА ЖИВОТ и ние ще ви дадем всяка възможност да се наслаждавате на всичко това. След като обаче приключите с оплакванията, хленченето и боричкането за ЕДНО ЗНАМЕ, ЕДНА КЛЕТВА, нашите християнски вярвания или начина ни на живот, ви насърчавам настоятелно да се възползвате от една друга велика австралийска свобода: ПРАВОТО ДА НАПУСНЕТЕ СТРАНАТА. Ако не сте щастливи тук, ВЪРВЕТЕ СИ. Не сме ви принуждавали да идвате тук. Вие сте помолили да бъдете тук. Затова приемете страната, която ВИЕ сте приели!

27

Kamen

преди 15 години

***.а нещасти.ка на къв се прай? за къв се мисли калъфа грозен

26

преди 15 години

Сус, бре, ***! И ти ли на пророк се праиш? Ха ,ха! Значи Ахмед Емин е бил убит в боянската ти вила от турското разузнаване или руското (все тая), а ти си богоравен ангел? Тия шундарливи лъжи ги разправяй на шалваркинята на бедствията и безаварийното крадене. И изобщо крайно време е да се отпътуваш и ти при него.

25

преди 15 години

Доган се е взел прекалено насериозно. А той е само една служба на конци на ДС-службите.

24

от коневръза

преди 15 години

Кой те пита теб,бе Буратино!?Квото ти кажат,това правиш...:(

23

македонците

преди 15 години

таа измислена територия и сотворена од русите во 1878 г како руски протекторат е населена со три основни етносо атоа македонци турци и власи како и помали етнички групи *** гагаузи татари казалблаши арменци каракачани евреи руси украинци и тн *** како етнос нема таа територия бугария ке се кантонизира на македонски и турски кантони или ке се возобноват држави тракия и македония бугария повеке нема да постои

22

преди 15 години

Причината да мразиме тоя етнос сте точно вие другарю от държавна сигурност Доган

21

Ivo

преди 15 години

15, ти Турция мислиш ли че скоро ще е в ЕС? Или изобщо? Как мислиш че ще вкарат 60млн турци в ЕС и колко гласа за гласуване трябва да им дадат? Ти нали разбираш че ще станат по силни от Германия и Франция едва ли не? ЕС затвори врати, поне за 10г напред

20

Една българка

преди 15 години

Много е далновиден,спор няма.Турците си помагат и подкрепят помежду си и затова Доган все се смее последен-който и да е на власт,ДПС е балансьор.А ние в дребнавостта си се ядем като кучета помежду си.Нито комунизмът оттук си е отивал,нито''османското присъствие''.понеже ние,българите не искаме-нали сме мазохисти.Нито турци,нито евреи или руснаци са ни виновни,че обичаме отзад и по много.

19

преди 15 години

"ДПС стана знак за сигурност, че някои явления преди 20 години няма да се повторят"kakvi qvleniq ,be mrasnik!stiga si plashil tapiq si elektorat!!!TI SI EDINSTVENATA ZAPLAHA!DRUGA NQMA!!!!!!!!!

18

Templier

преди 15 години

В Република България права на пълноценни граждани имат само БЪЛГАРСКИТЕ граждани. Който се смята за ТУРЧИН, АРАБИН, ИНДИЕЦ и т.н. НЕ ТРЯБВА да има права да ГЛАСУВА и да определя съдбата на България, която принадлежи на нейните граждани. В този ред на мисли АХМЕТ ДОГАН няма място в България, той казва на неговите избиратели, че са ТУРЦИ! ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ *** АНАДОЛСКО!

17

преди 15 години

Само едно ще ви кажа: *** ***, ТУРЦИТЕ ПО НОЖ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ДА ЖИВЕЕ МАЙКА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!

16

преди 15 години

поредното потвърждение, че точно ДПС създава изкуствено напрежение сред етносите е това, че всеки ден тоя излиза и говори за възродителният процес. Колкото и да им се ще, такова напрежение няма и няма и да има

15

BvB

преди 15 години

A kakvo stava kogato Tr vlezne v EU ? Asimilacia na malkoto ostanali BG!

14

преди 15 години

3-ri moje da ne si no mai iska6 ;)