15

преди 15 години

Ама това долу са пак същите коментари от вчера (без анонимни). Не е много интересно да се пускат пак в статия. А относно темата - почти сигурно е, че е фалшифицирано. Иначе трудно би възникнало такова всенародно недоволство. Аз така си го обяснявам.

14

преди 15 години

Песента е гола вода, но може и да има успех на измислицата Евровизия. Добър избор !

13

елена

преди 15 години

Някой може ли да ми отговори на този въпрос?? Защото, за да стигне тази песен до полуфинал, е била одобрена от многочленно жури! Кои са били тези хора? Със сигурност имат претенции, че са имена в бг музиката! Не намерих списък никъде!Добре е да знаят обаче, че обсужвайки нечии интереси, а не тези на България, залагат въпросните си имена! И това е цената! Нека стане ясно кои са, за да знаем кой седи зад това недоразумение "Краси Аврамов представя БГ в Москва". Той нещо си вие човекът, и никой не му пречи. Но кой го избра, кой каза "това парче е супер и този човек е талантлив??? Да застанат пред нас!

12

Пешо

преди 15 години

4 sms-а съм пуснал за Нора, къде потънаха - върнете ми паричките :)След мадарския конник на Гоце сега и тоя измъчен "певец" дето "България отива на конкурс с много трудна песен, която изпълнителят може и да не успее да изпее."Аве ей чичковци - така и така гласите вота - пуснете един айдъл да ги сгрее малко - стига с тия погребални "песни".

11

преди 15 години

Краси не се отказвай песента ти е супер А пък Йорданка кой харесва как пее единствено нея си УСПЕХ КРАСИ

10

Снеж

преди 15 години

Краси, с теб съм и гласувах за теб, защото песента ти е страхотна. Псевдо музикалните специалисти и разни певци и певици за вътрешна употреба да си гледат работата. Бъди над злобата и завистта. Българин си, знаеш как е, за съжаление. Стискам ти палци и ти пожелавам успех в Москва. Дано тази кампания срещу теб не ти повлияе негативно. Успех!

9

stoyan

преди 15 години

ne moje da pee tozi 4akal,samo vii,ina4e pesenta stava za konkurs ama kelfaida..

8

baron kukenzen

преди 15 години

Аврамов може да е "победител" в ...конкурс (!?) ... но никога няма да е "победител" за хората които слушат музика.. кой би го слушал повече от веднъж ...?

7

преди 15 години

Възможно е да бъде създаден фонд за спонсориране - закупуването на тапи за уши за руската публика, която ще трябва да слуша това...

6

Iv

преди 15 години

Amin!

5

Д-р Тончо

преди 15 години

Ако пийне вечерта преди пеенето една ментичка няма да има проблеми мисля.

4

Фенът

преди 15 години

Глей ся, Елена! Ако искаш самата ти да си основоположничка на няк'во скандалче, ок. Само недей да правиш от мухата слон и в случая от нищото - нещо. Малко смешно е да се пита кой е гласувал за песента, след като това са били 55 процента от опиталите с СМС-и. Нека ти кажа - и аз бях един от тях! Едва ли е нужно тука да ти се "изредят" всички дали гласа си за Красимир Аврамов, нали? Колкото до шанс за финал, той е огромен и това най-вероятно ще втората ни песен в топ 10. А като това стана, всички ще обърнете резбата/посоката и бързо-бързо ще признаете класата й. Така че хайде да замълчим малко пред успеха му и да изчакаме Евровизия 2009.

3

преди 15 години

КОРУПЦИЯТА Е НА ВСИЧКИ НИВА В ДЪРЖАВАТА ПОРЕДЕН ПРИЕМ Е ТОВА МУЗИКАЛНО НЕДОРАЗУМЕНИЕ АВРАМОВ СРАМ СРАМ И НИЩО ПОВЕЧЕ ЗА ПЕСЕНТА КОЯТО ЩЕ НИ ПРЕДСТАВЯ !!!!!!!!!

2

преди 15 години

ЕЙ злоба бе много си е хубава песента

1

diane

преди 15 години

Трябва да се променим. Нито държавата ни е скапана. Нито ние сме ***! Нека се променим за добро! и посрещаме победите със силата на волята за по-добро Бъдеще! Каквото повикаме, това ще получим! Аз мисля че Красимир е изключително талантлив и трябва да се гордеем че има българи като него!