34

Анонимен

преди 18 часа

За Киев определено може да помогне Северна Корея. Пхенян има специални бригади които са част от външнотърговския баланс на страната и се намират в много страни, това са много дисциплинирани, организирани и квалифицирани работници които изпълняват главно строителни проекти. И Киев, и Лвов ще възстановят ако се наложи.

33

Анонимен

преди 18 часа

Курската офанзива е един фарс. Украинците дори не са близо до град Курск а се крият по селца и горички.

32

Малко предистория

преди 18 часа

Путин: Другарю Ким, бихте ли изпратили десетина хиляди бойци в Украйна? Ким: Сега бойците ми са заети с прибиране на реколтата, не е удобно. Путин: Значи сами да се бием, а в Украйна има и американски военни. Ким: Американци? Веднага тръгваме! Защо не ми казахте веднага!

31

Тц, тц, тц

преди 18 часа

Тоя тотално изтрещя. Когнитивно му състояние е известно като Ефекта на Дъннинг Крюгер, или иначе казано как глупавите са твърде глупави, за да осъзнаят, че са глупави.

30

Анонимен

преди 18 часа

Путин каза на пресконференцията на БРИКС, че 2 хиляди от ВСУ и чужди наемници са обкръжени в Курск, и Русия пристъпва към тяхното унищожаване, няма да има взимане на пленници или предаване.

29

Анонимен

преди 18 часа

Значи няма да можем да си върнем Крим. Лошо зельони, лошо.

28

Анонимен

преди 18 часа

Хитър ход на Путин мисля!!!-:)

27

Анонимен

преди 18 часа

Този контингент от Северна Корея няма да се бие срещу Украйна! Най-вероятно ще го ползват като последна преграда срещу мобилизираните руснаци,които вече не желаят да воюват и мислят за край на службата! Затова на руския войник трябва да е ясно - отпред е Украйна,а връщане назад няма да има! Дали Кадиров се досеща,че същото чака и неговата Тик-Ток войска?

26

Анонимен

преди 18 часа

Е що така бе Миме ами великата червене да не би да е на привършване?

25

Анонимен

преди 18 часа

Курск е руска територия, какво от това че Русия кани на нея севернокорейците и как точно това влиза в работата на Украйна? Това, че украинските окупатори са в Курск е нарушението тук, а не че Русия е поканила севернокорейците на територията си.

24

Анонимен

преди 18 часа

Къде ги държат тия малки джонки, къде спят , какво ядат. Тая водка не е за вас жълти маймуни, пия водка , пикам саке

23

Анонимен

преди 18 часа

Какво значение има,Русия и лично президента Путин,кого праща в Русия,да се бие срещу Украинските Хохли дръзнали да " завземат" руска територия в Курск?? Никакво ! Това означава че Путин " официално", Не желае да притеснява Руското общество!!-:) Кой има нещо против това???!-:)) И защо???!

22

Хора

преди 18 часа

В ютуб я има пресконференция та,там гледайте истината.

21

Анонимен

преди 18 часа

Е в Курска област имаше към 12 хил урки и тия колхозници не могат да ги изтласкат с 50 хил вече трети месец та и прасчо праща още. Копейки, дали можете да смятате колко жертви дават колхозниците?

20

Itso

преди 18 часа

Това със северно курейците е добра стратегия, тези малки човечета трудно ще бъдат уцелвани.

19

Бидон с деменция

преди 18 часа

мобилизационният потенциал на украйна по американски оценки за 2022 е 6 милиона души. 1,5 милиона избягаха в учжбина, 1 милион се крият, 1, 5 милиона са убити, ранени, оскатени, полудели, 1 милион са в полицията или имат работа, която ги "пази" от фронта. остават 1 милион които зеленски и копоите му събират по кръчмите.

18

Агенция ЕЖК

преди 18 часа

булю булю булю Русия,булю булю Путин, булю булю булю булю С Корея, булю булю Украйна,булю булю евроатлантически ценности...

17

Нотариуса

преди 18 часа

а аз разбрах че бил заложил на българските войски.Кой лъже сега

16

Това е

преди 18 часа

Путин каза,в момента в Курска област са обкражени над 2000 украйнски воени и наемници и руската армия ги унищожава....

15

Бай Ганьо

преди 18 часа

Защо не пишете истината за боевете в Курск , а трябва да чета западна информация , за обкръжена войска на ВСУ северозападнп от Суджа ?