37

Анонимен

преди 1 седмица

Не се предавай. Главчев отива на среща на върха на НАТО за да каже, че ще дава каквото трябва. Е, вярно не е много представителен, защото никой българин не е гласувал за него, но това си е американска подкрепа. не е шега работа. В САЩ управляват БСП. Бесни страшни пенсии. Виж какви успешни контраофанзиви правиш. Няколко стотин милиарда долар още, половин-един милион украинци и още веднъж ще се пробваш. Ако са свършили украинците Главчев ще те подкрепи. Ако няма кой - той. Той така и премиер стан

36

Анонимен

преди 1 седмица

Ясно е къв жъ бъди резултатът от сблъсъкът между двете култури! Кво са случи при срещата на Христофор Колумб с тyзeмците? Руснаците са сибирски индянци. Всъщност индянците са тръгнали от Сибир. Американците смачкаха индянското население в Америка, сега ж додат да си довършат работата.

35

До 21

преди 1 седмица

А ти как наричаш жалките същества, които тръгват юруш за пари и поливане? При това дори не знаят за какво умират, като кучета. Как наричаш родители ли, които изпращат доброволно синовете си, че нямало как да си изплатят кредита? И защо няма в Русия други алтернативи ? У нас малко ли хора изплащат кредите с поколения? Кой е тръгнал на чужда земя да убива , че пари да извади.

34

Анонимен

преди 1 седмица

Bиенето на тролейбуса KpaBapopo6 Е музика за моите уши

33

Бегай

преди 1 седмица

Зелю, Москва не вярва на сълзи!

32

Да

преди 1 седмица

Без Русия всички планове ще отидат в коша, като в Швейцария. Украйна ако иска да запази територия ще трябва да се съобрази с положението в момента.

31

Анонимен

преди 1 седмица

Не разбирам, за какво му е нов план? Стария в Швейцария не свърши ли работа? Той не беше ли подкрепен от много страни? И защо войната не свърши? С какво новият ще постигне разичен резултат?

30

Дори

преди 1 седмица

И Брендо избяха от този наркоман

29

До 21

преди 1 седмица

Защо бе, ти с много високо мнение ли си за руснаците? Не виждаш ли поне от туристите им какви опърпани и жалки селяци са? А 80% въобще не могат да си позволят да дойдат и в България, клоаката на Европа!

28

Анонимен

преди 1 седмица

Путлериста направо направи цялото нато само да си говори, събират се всяка седмица решават си нещо и си ръкопляскат, другата седмица новата песен на нов глас.

27

Анонимен

преди 1 седмица

А 'кво стана с предишните "планове"!? И този ще отиде в кошчето. Този клоун живее в някаква измислена от него действителност!

26

Шоу

преди 1 седмица

Поредната безсмислена среща на васалите на сащ и *** фотосесия. В Швейцария 90% не подписаха меморандума от срещата.

25

Духайте Вятъра

преди 1 седмица

НЮ ЙОРК НИДЕРЛАНДИЯ СВЕТИ НИКОЛАЙ ЧУДОТВОРЕЦ АВИОЛИНИИ с Двата взривени техни самолета дойдоха за Началник на НАТО............................МЮ ЙОРК МИДЕРЛАМДИЯ МИКОЛАЙ ЗЕЛЕНСКИ семитският град МАЗАРЕТ ли чакаш за победата лвовски МОРМОНЕ от държавата на Франка САМО

24

Анонимен

преди 1 седмица

Да се измитат руските окупатори на Луганск и Донецк да се даде специален статут и да се успокоят нещата...да стане ,,както с става с крадене...още по голяма най голямата по територия...свърши тази...

23

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 20. Щом само така се разговаря ти се свивай и си трай. Не си откъм тая позиция.

22

Чичо Чеп

преди 1 седмица

Събрали се мишките и почнали да кроят планове, но се появила котката и ги подгонила!

21

Факт

преди 1 седмица

Без участието на Русия, никакви планове няма да минат. Провала в Швейцария беше голям.

20

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 19. Ама верну ли са таквизи руснацити ? Брейййй....

19

Анонимен

преди 1 седмица

С Русия се разговаря само от позицията на СИЛАТА. Нея те уважават,обожествяват и се прекланят.Само як бой по *** руски кратуни Бой докато побелеят..

18

Анонимен

преди 1 седмица

Руснаците са психопатичен народ, само война им е живота! Ако не направят война 10 години срещу друг, ще почнат гражданска война! Психясали хора, живота и ценностите му за тях нямат смисъл!