36

Анонимен

преди 1 месец

ППДБ и само ППДБ, те пак ще управляват. Най доброто управление за 78 години, поне

35

Анонимен

преди 1 месец

Отново ще гласувам за Възраждане.

34

Анонимен

преди 1 месец

Ясно е, че тези проценти са много далеч от истината. Например, 48% от анкетираните 1003 човека казали, че ще гласуват, а това са 481 човека. От тях 24 ще гласуват с "Не подкрепям никого" и процентите са от останалите 457 човека. Реалността е, че гласувалите ще са под 40%, а като махнем и "Не подкрепям никого", едва ли повече от 350 човека от анкетираните наистина ще гласуват. С други думи това е далече от представително проучване.

33

реквием

преди 1 месец

Ако не беше София с тези далавераджи и бандити, страната щеше да е рай, както е писал Иречек за нас преди век и нещо.Излязох вика от София и видях друг народ, честен , тудолюбив, аз незнаех колко хубава е България, скован някъде из София, си мислех , че всички са като онези хора.

32

!!!

преди 1 месец

Аз се срамувам от популацията даваща на ГЕРБ 26 %. Ако бяхме НАРОД щяха да имат 2.6% , ама не сме!

31

рубльов

преди 1 месец

Пак поръчково изследване. Първи ясно ГЕРБ - пачките от чекмеджетата не са свършили още. Втори категорично е ВЪЗРАЖДАНЕ - единствената алтернатива, трети с гласовете от чужбина ДПС. Четвърти шмекерите ПП, но уточнявам, ако не са ДБ които си илат 10-12 процента, ПП не могат да влязат в парламента. БСП и ИТН са ясни от тях полза няма - само лаят. Разумният избор е ВЪЗРАЖДАНЕ, иначе се връщат на власт Бойко и Делян и тази сглобка няма да се разглоби поне 20 години.

30

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 31Управлявщото мнозинство няма сметка от това гласуването да е задължително понеже колкото по-малко гласуват толкова по-лесно се пазаруват изборите.

29

Анонимен

преди 1 месец

Внимание драйвъри,оня младопенсиониращ се кондомарник с гоуфа, който гази наред тротоари, градинки, пешеходни пътеки и кара в насрещното е задрямал на любимото си място, чакайки пенсията на младини и торбата със заплатите, докато камерата снима.

28

Анонимен

преди 1 месец

Ако това е вярно то се затвърдява истината, че в София са най големитеГлупаци не само от чула българия но и от балканите

27

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 23Дори едно проучване да не се плаща то отново може да бъде сгрешено, ако не се подберат хора от различни слоеве на обществото.Ако попиташ в една герберска община служителите за кого ще гласуват те ще ти кажат за Герб за да си запазят работните места.

26

Анонимен

преди 1 месец

Гласуването трябва да е задължително за всеки пълнолетен гражданин на България, живеещ тук. И трябва да има сериозни глоби за негласували! Не си гласувал без основателна причина - ей ти една глобичка от 20 бона, па догодина пак не гласувай, ако искаш.

25

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 24Ако масово не се гласува отново ще има парламент понеже и 1000 да излязат да гласуват те ще изберат партиите които да ни представляват.

24

Анонимен

преди 1 месец

След 1989 най-голямото зло беше СДС и обедняхме 10 пъти. После най-голямото зло стана ГЕРБ и си останахме много бедни. Сега ГЕРБ-СДС е най-голямото зло. Гласувайте, иначе няма да махнем най-голямото зло.

23

Мдаа

преди 1 месец

Верваме

22

Анонимен

преди 1 месец

до 14, тези данни са точно настроенията на всички, на тези които ще гласуват - 27% за ГЕРБ, 15% за ПП-ДБ, 14% за ДПС и Възраждане

21

Анонимен

преди 1 месец

Всяка година сме на избори.

20

Анонимен

преди 1 месец

вижте рапорта на капитан бойко борисов с който той напуска органите на МВР-защото отказва да се деполитизира - тоест да си запази партийната книжка на БКП

19

Анонимен

преди 1 месец

Ако масово не се гласува, резултатът може да е друг. Видяхме, че с гласуване не става. Дайте да пробваме нещо друго.

18

Анонимен

преди 1 месец

Преди 2 дена ни пуснахте друго проучване, което показваше че ПП са 5-ти и се борят с БСП, а Възраждане 2-ри. Явно онова е било платено от Копейкин, а това тук Киро камикадзето. Утре да очакваме ли и това на Нинова?

17

Анонимен

преди 1 месец

До 8:Това не е статистика,а стъкмистика.Ние така не гласуваме,а ни подготвят как ще нагласят резултатите.Примерно...кой нормален ще гласува за Кирчо особено след като се издъни наскоро с катастрофата?Този процент е абсолютно нереален.Ако излезнат повече хора да гласуват няма да им мине номера.Те не могат да подправят всички гласове,а купените ще са капка в морето ако излезнат повече да гласуват.Така че на нас обикновените хора не се сърди и не обиждай.Сърди се на посолствоТО.