122

Ужас

преди 2 месеца

Изобщо няма да се учудя нашите пьрви да пратят - матряло на фронтаЕдин е с санкции по магнитски други ги дьржьт с компроматиПьк и без това бьлгарите не са приоритет за много наши партии

121

Христо Христов

преди 2 месеца

До БАНко говнянко/ Я съм простъ селяндриска ПУТИНискъ - нема как се научим :D

120

Анонимен

преди 2 месеца

Eгати, тези искат да ни вкарат да се жертваме за тяхна угода! Ще гласувам за Възраждане тогава , напук на евроатлантическите войнолюбци !

119

Анонимен

преди 2 месеца

НАТО не успя! Даде свидни жертви. Сега е време за бившия соц лагер воден от продажни алчни предатели да се изправи срещу доскорошните си съюзници. И за чий ***?

118

БГ - експерт

преди 2 месеца

Дано по-скоро китайците нападнат Тайван и САЩ. Великобритания и САЩ , ако бъдат потопени, човечеството ще се развие с невероятни темпове. Ще покорим и космоса и океана. Само да ги няма англо-саксонските сатанисти.

117

да ходят

преди 2 месеца

политиците обиат боя . като ги изгорят ще хленчат . ще вият на гробовете . и докторите да ходят в бой . кеф балтов , кунев , бойчо , пеефски . хахахаха

116

Анонимен

преди 2 месеца

не е ли по добре да излезем по площадите и да се разправим с тия които иската да ни пращат за курбан за американски итереси

115

Младен

преди 2 месеца

Аз срещу майка Русия няма начин да се бия ,разберете продажни ***..та !

114

Анонимен

преди 2 месеца

до 112 Срещу братя няма как да се бия и още повече срещу тези братя които ни освободиха от турските бооооклуци навремето.

113

Анонимен

преди 2 месеца

Още една конспирация стана реалност!

112

Начи

преди 2 месеца

Двама като се карат,третия изяжда шамарите.-Стара българска поговорка

111

Ха

преди 2 месеца

Защо?

110

Анонимен

преди 2 месеца

КАТЕГОРИЧНО АЗ НЯМА ДА СЕ БИЯ СРЕЩУ РУСНАЦИТЕ! Разните там тагаревци и дебари и разни евроориентирани леворезбари - набийте си това в главиците и тръгвайте ВИЕ за фронта!

109

Прави са US-експерти

преди 2 месеца

Има доста матрял от източна Европа който може да се утилизира. Бг унаците да му мислят, имам в предвид пичитателите на АнглоСаксонския ред... :)

108

акъл море...

преди 2 месеца

Краваpитe вярно изглежда са решили да хвърлят всички украинци в месомелачката, като искат за подправка и европейско месо да се пече на пушечен огън. Очаквам великите ни евроатлантически партии, коя от коя по велика, вместо да спрат милионите за помощите за украинците за хотели, първи да приемат краварcката идея и да засилят българи да гинат за чужди интереси.

107

Анонимен

преди 2 месеца

Първи на фронта евроатлантиците! Да покажат колко са верни на фюрера си! Напред, към фронта! До един - хайде, марш,меки китки!

106

Светлин

преди 2 месеца

По-добре не ни давайте оръжие !Ще останете изненадани !Народното събрание ще бъде пометено ,както и вие!

105

Анонимен

преди 2 месеца

САЩ нищо добро никога не е направила за България! Простата истина!

104

БАНко лайнянко

преди 2 месеца

До Христо Христов/ НАУЧИ СЕ ДА ПИШЕШ ПРАВИЛНО БЕЗСРАМНИЖУ ПУТИНСКЪ

103

Анонимен

преди 2 месеца

Ха-ха-ха, изплюха камъчето! Колониална Европа освен че трябва да плаща на САЩ и да превежда във фабриките им за оръжие, да вземе и хора за пушечно месо да прати, че американците не щат да участват в чужди войни. Какво падение на разединения запад!Каква жалка излагация за НАТО и ЕС!Икой ще воюва? ЛГБТ-ейците ли? Ще се бият с токчетата на обувките си и ще веят поли? пСрам и позор за запада! Никога не е бил толкова жалък!