58

ТЕРОРУСКАТАФЕДЕРАЦИЯ

преди 3 месеца

ЩЕ ПОЖЕРТВАМЕ И ПОСЛЕДНИЯ РУСНАК НО ЗАГРАБЕНОТО В УКРАЙНА НЕ ДАВАМЕ!

57

Анонимен

преди 3 месеца

Наркомана в Киев полИдява :D

56

Анонимен

преди 3 месеца

Неолибеpacтите-военнолюбци, да заминават за Украйна. ВЕДНАГА! :)

55

Боби

преди 3 месеца

До Сър Пичук Знаеш какво е Ротация нали? Освен това да колата му е превишила скоростта и на него като на собственик са му изпратили честитка :-) (лично на мен ми се случи преди време в БГ аз "сгазих лука" а баща ми като собственик на колата му дойде честитката :-)

54

Анонимен

преди 3 месеца

ППГБТ на изборите ще имат ли 5%?

53

Зозо

преди 3 месеца

Аре да бре Песоглавец, прати една ракета във Варна - в на Копейката имението :))))))))) Да го видим как ще стане веднага НАТО-вец :))))))))))))))))))))))))))))

52

Z

преди 3 месеца

Глобаляги, и в Укрия ядете бой, и на европейските ще ядете бой, и вашия дядо ако доживее до ноември и той ще загуби ;)

51

Анонимен

преди 3 месеца

Война. Щом се налага . Няма лошо.

50

Анонимен

преди 3 месеца

Русия и ЕС водят война за територията на Украйна . ЕС иска цялата територия а Русия иска справедливо да си я поделят . Запада отдавна трябваше да бъде дисциплиниран . Като си в един свят с други държави не може всичко да е за тебе . Разделяй и владей е принципа а не идеите на Хитлер - Всичко чуждо е за мене . Жизнено пространство . Хубавото е че четвъртия райх ще потъне след тази война . А всеки край е ново начало с подем .

49

селянин

преди 3 месеца

до 41 много ми прилича на испанската гражданска война когато всички ходиха да си изпробват пушкалата и германци и руснаци и англичани

48

Сър Пичук

преди 3 месеца

Помня бе Боби. През това време го засякоха с превишена скорост в Маскве. Явно се е мултиплицирал. Само копейките вярвате на това

47

r3v0lv3r

преди 3 месеца

Това е СВО, а Песков дискредитира руската армия. За такива трябва минимум 15 години затвор!

46

Анонимен

преди 3 месеца

Видяхме учението на НАТО ,как се ,арестува един. пенсионер на 75 г.,е гаси силата и смелите натовци ,смях в залата ))

45

Боби

преди 3 месеца

До Сър Пичук Синчето на Песков(понеже помниш като риба) изкара един срок във Вагнер на РСЗО Ураган. А най-младия представител на семейството скоро трябва да го вземат срочник ако правилно помня.

44

Анонимен

преди 3 месеца

Пак руснаците ще освобождават Европа от нацизма (в случая с лгбт привкус)

43

Анонимен

преди 3 месеца

Или Песков както обикновено е надрънкал глупотевини от рода на "и нашим и вашим" или преводът е нескопосан. Вижте интервюто на Петр Толстой. Той ги сряза с "Плюем на Микрон. Всички пристигнали в Украйна французи, ще се върнат във Франция в ковчези".

42

АзъКанъАзъ7112136860

преди 3 месеца

Крим е това,което по-късно стават Дунавска България,Германия и Пиринейска България(Септимания,Окситания!). След като монголо-хазаро-татаро- иберийските пракомунисти унищожиха Велика и Волжка Българии,дори куполите на Дворецът ни в Крим(трябва да се чете наобратно според Ашкеназката традиция,тоест МИР!) бяха пренесени и употребени за строежа на ,забележете,КРЕМъл,КРИМъл. Крим е изконна земя на Българските Канове. Българите сме АЗ КАН АЗ-и,тоест Ашкенази,сиреч Родът на Канъ Кубратъ ! Вън от Крим!

41

Да

преди 3 месеца

Руски депутат в пряко включване по Френска тв.,каза че всеки френски войник в Украйна ще бъде унищожен, другата страна настана шок и тишина.

40

Пешо

преди 3 месеца

Не беше ли специална военна операция??? Сега война, шефа да не е с деменция???

39

Анонимен

преди 3 месеца

Цялата мощ на запада не можа да пробие защитата на Херсонското направление. Много жалко изглежда Нато-то