54

Анонимен

преди 3 месеца

Каквото и да си говорим, папата най-сетне каза, че царят е гол. Не знам дали Украйна губи войната, но определено вече на западния данъкоплатец взе да му писва да налива пари в бездънна каца, а украинците масово да скатават, да крадат парите и да правят опашки пред дилърите на луксозни коли в страната. И в крайна сметка нищо не правят на бойното поле, освен да тупат топката и да реват за още пари. Това няма как да продължи вечно.

53

Анонимен

преди 3 месеца

Вчера 905 рускини се освободиха от 905 boklukd и забогатяха с по 7 000 000 рубли.

52

Анонимен

преди 3 месеца

До Нане 121. То няма кой да вие. Останал е тука един полуумен да драска едносрични глупости.

51

Нане

преди 3 месеца

Вийте краварски слуги... Музика за моите уши.... ===)))

50

Анонимен

преди 3 месеца

До Ди 103-я шмъркел. Той тоз е луд бе не му обръщай внимание. Полвината подобни коментари той ги е нашляпал

49

Ди 103-я шмъркел

преди 3 месеца

То да бият, ама не им се получава! Само от Кремъл зависи кога и къде ще реши да спре. И дали. А зеленото си съсипа държавата, в тубата в украинските села се оплакват, че няма кой вече да оре и сее земята. Жалко за обикновените хора!

48

2

преди 3 месеца

Така ще получат двоен ефект, хем ще намалеят гърлата за хранене, хем активните граждани, които им правят истински проблеми чрез протести ще станат по-малко. Известно е, че най-големи проблеми създава възрастовия диапазон 18-25г - много енергия, малко мозък и повечето са без семейни задължения и още не са опитомени от системата. Това са идеалните универсални войници.

47

Анонимен

преди 3 месеца

Какво има да скача,нямат пари,нямат оръжие ,нямат войници .Прав е Папата това е логичния завършек,но те отчаяно се опитват да въвлекат Европа в тяхната война

46

Нане

преди 3 месеца

Някой, ще напише ли тоя наркуман, колко Народ изтрепа да е още на власт... ===)))

45

до 70

преди 3 месеца

Ами много лесно след като Русия опука Украйна. Лицемерния Запад като папагал ще почне да повтаря, че е бил подведен и и е направил грешка. И ще клекнат за евтините Руски суровини. При сащ нещата ще са по лесни Тръмп ще обвини Байдън, че е подкрепял Украйна от името на американците. Победителя никой не го съди така е било и така ще бъде.

44

1

преди 3 месеца

До 87, Това че САЩ са решили да воюват до последния украинец вече е общоизвестно. Въпросът е, защо Макрон се репчи без никой да му е споменал името или с нещо да го е засегнал?!?! Според мен той се опитва да изпрати хора на активна възраст, за да умрат там. Всеизвестно е, че елитните фамилии искат намаляване на населението, какъв по-сгоден момент да използват войната, като налеят яка пропаганда и изпратят натам по-глупавите младежи?!?!

43

Анонимен

преди 3 месеца

Папата не можел, а Истамбулският ходжа може!

42

Анонимен

преди 3 месеца

Айде включвате мистър папа в онзи сайт миротворец ли беше, миролюбивец ли

41

Анонимен

преди 3 месеца

Трябва само малко да се бъзикне невменяемия демократичен писател и се наема като балканче на баир.

40

Бай Дрън

преди 3 месеца

Тая война ще свърши едва когато бъде призната за война от Русия и едва когато Киев бъде превзет. Тоя път мирни преговори в Турция НЯМА ДА ИМА.

39

Анонимен

преди 3 месеца

Наркомана затри народа на Украйна,това е истината

38

Хаха ха

преди 3 месеца

Папата казал на зеленски да вдигне бялото , а зеленски му отвьрнал , че не се вдига а се шмьрка

37

Бай Дрън

преди 3 месеца

Миналата седмица бе отлична за Руската армия. Зами аха си много Абрамси, Химарсси и Патроити. Пътят към Киев се открива все повече и повече.

36

Анонимен

преди 3 месеца

Да живей СССР !!!

35

Анонимен

преди 3 месеца

Зеленски явно признава само бялото прахче. Сигурно е твърде зает, но ако някой иска да те унищожи, постъпва както Израел в Газа - мятане на бомби безразборно по всички постройки. Или пък щеше да види какво остана от Фалуджа след американските удари там. Този човек няма никаква представа как демократите воюват, а има претенции да им е кукла на конци. Да погледне конкестадорите колко индианци са избили за няколко тона злато.