76

Анонимен

преди 4 месеца

Кво стана с най-продължителната контраатака в историята на Галактиката ?

75

Дойде Видьовден

преди 4 месеца

изгорени живи хора в Одеса, заканата на Порошенко руснаците да се крият в подземията докато ги бомбардират, забраната на руския език, конституционното определяне на рускоезичното население за хора втора категория, изпращането на армията да ги преследва и т.н. и това бяха украински граждани преди години, подложени на терор от собственото си правителство

74

Анонимен

преди 4 месеца

Крим върнаха ли ?

73

Майка Русия

преди 4 месеца

Идвайте братушки! Освободете ни от робията на ФАЩ. Корпоративния западен камшик плющи безпощадно по гърба ни вече 30 години. Нищо не ни остана. В управлението са полуграмотни лакеи и слугинаж като Кирчо Петков тъпира и Ицето Иванов грантояда. Положението е много зле. Единствено Майка Русия може да ни помогне както винаги го е правила.

72

Анонимен

преди 4 месеца

Абе кво стана с великите националистически батальони ?

71

Анонимен русофил

преди 4 месеца

Обичам да лъскам пред портрета на путин.

70

Майка Русия

преди 4 месеца

Ще се събудим рано една сутрин, още преди изгрев, но ще видим, че слънцето вече е изгряло. Ядреното слънце! Секунди по-късно ще ни помете вълната! В последния си миг живот ще съжалим че сме дръзнали да застанем срещу майката! МАЙКА РУСИЯ!

69

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 68. Хъхъхъхъ гръчиш ли се бе писател ?

68

Анонимен

преди 4 месеца

Че жертви има има но те несравнимо по малки от тези на бандеровците само по мобилизацията може да се ориентираш

67

Анонимен

преди 4 месеца

Maйкaa ти Русия, а баща ти С.Корея, Ким, безроднико!

66

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 66. Мое седи дет си иска. Мое и двете да са му майки. Мое са едно цяло.

65

Анонимен

преди 4 месеца

До Майка Русия Какво търсиш в майка България тогава, отивай си в матушката :)))

64

асдаа

преди 4 месеца

То цяла Окрайна отече в канала, те за Адеевка се притесняват... Няма да е само Адеевка. Слава Росиии!

63

Междувременно

преди 4 месеца

Цените в ЕС бият рекорди, икономиката му е в рецесия, индустрията му е в упадък. Индексът на бизнес активността в производството и услугите в еврозоната падна до най-ниското си ниво по-ниско от времето на т. нар. пандемия, а икономическият растеж на същата се е свил почти пет пъти от 2022 г. насам. А най-силните икономики в ЕС Германия и Франция вече са с отрицателен БВП растеж. Според информация на статистическата служба на Европейския съюз безработицата в еврозоната през септември е нараснала до 6,5%

62

Когато загурмят

преди 4 месеца

Когато загърмят Сарматите, в главите на евроатлантичетата в Брюксел ще зазвучи тихо и протяжно Одата на Радостта. Със затворени очи и с усмивка ще посрещнат те този сюблимен миг на спокойствие. Но секунда по-късно ще осъзнаят, че любимият им Европейски химн всъщност е тяхната лебедова песен, ще отворят очи и ще видят слънцата. ЯДРЕНИТЕ СЛЪНЦА!

61

Анонимен русофил

преди 4 месеца

Наричам западняците кравари , защото ние , копейките , освен да ни пасат и доят за друго не ставаме.

60

Майка Русия

преди 4 месеца

Срещу Майка Русия се бият цялото НАТО плюс ФАЩ. 40 държави хвърлят ракета след ракета, тянк след танк! Но Майка Русия удържа, търпи. И мина година минаха две и парите се свършиха. Печатат още! Обаче няма производство, в Южна Корея дори снарядите се свършиха! А Майка Русия чака спокойно, достолепно! И малко по малко надига мечешката ***. Още малко и тази *** ще се стовари! А в НАТО ще се чуе писък! Нацистки писък!

59

Анонимен

преди 4 месеца

Верно е това, че янките се правят на мастъри в третия свят, но стигне ли се до конфликт в Европа се правят на ударени, изключвам слабите сърбета разбира се, но Путин още от втория ден на инвазията си в Украйна се притесни и взе да вади ядрените ракети по улиците на Москва :)))

58

Урок по история

преди 4 месеца

Наполеон влиза в Русия с армия от 700,000 души която надминава милион заедно с поддържащия персонал. Реално той впряга силите на цяла Европа срещу Русия. В армията му има много Поляци други народи. Излизат само 30,000 души. Хитлер, започва операция Барбароса с 3 милиона и 900 хиляди души армия срещу СССР. Русия губи близо 30 милиона души в следствие на ВСВ но все пак успява да отблъсне нацистите. Така че колкото трябва ще загубят, но Русия ще пребъде.

57

Анонимен

преди 4 месеца

ДЪРТИЯ ПЪН БИЛ "ДОБРЕ" СЪС ПАМЕТТА БЕ. ЗАКЛЮЧЕНИЯТА НА ДОКТОРИТЕ НЕ БИЛИ ВЕРНИ. ВИКАМ ТЕЗИ ДОКТОРИ ДЕТО "ГРЕШАТ" ДА ДОЙДАТ ДА ПОПРЕГЛЕДАТ И НАШИТЕ УКРОФИЛИ.