35

Христо Христов

преди 4 месеца

Е па лъжат. Щот са си лъжци, а матрялът е про'с'т. Тиквата, нали и той е про'с'т, лично се изтърва да го каже на нашите про'с таци, но те са неспособни да го вденат.

34

Анонимен

преди 4 месеца

Ако може да четете с разбиране, той буквално казва, че доктрината им е за край на света. В такъв случай, най-добре е демократичният свят наистина да предотврати това и да изтрие тая световна язва от картата на света. И да, много от нас ще загинат, но изглежда няма друг начин.

33

За съжаление

преди 4 месеца

Това е реалността..... И в алчността си нашите айдиоти че ни го *** здраво.

32

Анонимен

преди 4 месеца

Да. Мен ме лъжат, че Русия е нападнала Украйна, защото САЩ са ги провокирали.И че Путин не иска да сложи начело на Украйна проруско марионетно тоталитарно правителство, а да спаси украинците от фашизна.И че ако не се помага на Украйна, войната ще свърши- разбира се, но в полза на Русия.

31

Анонимен

преди 4 месеца

Говори истината.. Но на управляващите ни не им се чува, защото ще спрат комисионните от най-бързите и най-тлъсти сделки..оръжейните!!!!

30

Анонимен

преди 4 месеца

Като ги гледам янките колко са объркани от политиците им, мейби Медведа е прав в пиянството си :)))

29

крундел

преди 4 месеца

ето че санкциите не работят, димата още не се е наковал и е нервен, няма финландия от литър...иначе руската пропаганда я знаем - оставете ни да си правим каквото си искаме, защото иначе сте "фашисти" и "русофоби" и затова ще ви унищожим с ядрено оръжие.само дето унищожаваните ще отговорят по същият начин и от унищожителите също нищо няма да остане, това е просто празни приказки за подмокряне на русор0бите...

28

Анонимен

преди 4 месеца

Нали нямаше да нападате Украйна бе ал-ко-хо-лик такъв .На руснак вяра нямайте.Те могат само да пият ,а като се напият почват да се бият.Встреча будет под столом-това е за руснака най важното в живота.

27

Турчин

преди 4 месеца

Как се представят евреите в други държави - западни държави? Те са националисти. Обикновено се представят като националисти. Те са против бежанци и т.нт но точно техни организации за права на Човека толерират тази експанзия на чужда "култура" и права на хора с различни ориентации. Хора!!! Събудете се!

26

Анонимен

преди 4 месеца

Прав е!

25

Анонимен

преди 4 месеца

тоз и той ли се загрижил за европейските граждани

24

Анонимен

преди 4 месеца

В Русия за какво и от кого се харчат ресурсите и средствата..А истинатаКой се осмелява да коментира част от истината има запазено място в колониите най малко..дупка в някой трап..полет през прозорец или стръмни стълби.."убийство" на цялата фамилия от "самоубит' олигарх ..парфюмиран с новичок или неразположение след чайче по кагебейска рецепта ..и так дале и дале

23

Турчин

преди 4 месеца

Не трябва така да се представяш за друг. Евреин пък се прави на руснак. Във всяка държава ги има. В Европа ги има. В Турция ги има. Една известна турска певица казва се Линет се оказа че е служила в израелската армия. Никой не знаеше за връзката й с Израел. Пееше хубави турски песни после се оказа че има двойно гражданство и служила в армията на Израел.

22

____

преди 4 месеца

И е прав.Лалат там някакви ЕС клоуни и натовски кифли видите ли САЩ е велика.И може да гърми навсякъде.Но ако в Америка започнат да падат бомби лудия масур ще изпадне в транс.

21

Анонимен

преди 4 месеца

аха да разбираме ли че руснаците не сте европейци ?

20

Анонимен

преди 4 месеца

До Турчин-Лъже като дрът турчин А???

19

ех Нели.. нели

преди 4 месеца

Добре, че не чакаме на теб да научим нещо, два дни ли то трябваха да го копираш? От толкова го има в други сайтове и то български 1:1. Страхотна журналистика.

18

Турчин

преди 4 месеца

Медведев пък лъже руските граждани. Да си признае че не е Дмитрий а Давид и не е Медведев а Мендел. Този човек е Евреин с ЕВРЕЙСКО име защо си крие произхода? Давид Ааронович Мендел е името му.

17

Анонимен

преди 4 месеца

До Таня Янките не са цвете и те, не се самозалъгвай Танче :)))

16

Да

преди 4 месеца

Истина е