134

Анонимен

преди 7 месеца

ВКС на РФ вече са в Авдиивка, която се превърна в Бахмут 2.0. Бандеровските крепости се държат още заради сериозната подготовка и логистика още от 2015. Там са и самите бандеровци, В ЗСУ останаха основно насилствено мобилизирани, изпращани на могилизация. Затова и най-ожесточените сражения са в бившите ЛДНР. Фронтът ще се срине заедно с бандеровците, когато Авдеевка падне. Бандеровците не ги вземат в плен, могилизират ги.

133

Анонимен

преди 7 месеца

ОТ СМЪРДЯЩИТЕ МОСКОВСКИ БЛАТА ИДВА САМО МИЗЕРИЯ И НЕЩАСТИЕ

132

Анонимен

преди 7 месеца

Колкото повече напредват през руините кървавите xиeни, толкова повече напредват към третата световна война! Това трябва да е ясно! Никой няма да даде на дивaцитe половината планета!

131

Българка

преди 7 месеца

Господ сили да дава на братския,славянски,украински народ в борбата с вероломния и жесток завоевател!

130

Истинска случка:

преди 7 месеца

Много ми хареса как КИРЧОВЦИТЕ И ПП се изгаври и изплю върху лицата на избирателите си -шиши , Бойко и Кире -вечна дружба

129

киро парапетов:

преди 7 месеца

Ние никога няма да правим коалиция с ДПС и ГЕРП! Ние обещаваме и обещахме!

128

Анонимен

преди 7 месеца

да ама не е така

127

Анонимен

преди 7 месеца

Да имах мангизити на путин, на негово място щяф да си присъдъ нов скалп, барабар с мозъка!

126

Распутин

преди 7 месеца

Ще задействат Фаб-500,1000,1500,и 2000кг.Само 500 поразява територия с големината на 4-5 футболни игрища като заличава всичко.А те им сложиха и крила да могат да ги направляват.

125

ПУТИН

преди 7 месеца

Е АНТИХРИСТА

124

123

преди 7 месеца

До Изклатен демократ. Я поясни кое е това "Едно от първите места в СИВ" щото от 8 страни бехме 5ти . От 8 страни в СИВ само 3 бяха по зле от нас. Това са Румъния, Албания и СССР. Албания и Русия и сега са си по зле от нас.

123

Анонимен

преди 7 месеца

до Изклатен демократ-тия като не можеш да надделееш на конкретната тема и почваш за едно време не си пълен ............... кажи честно.ЕДНО ВРЕМЕ НИКОГА НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕ И НИКОЙ НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА ЕДНО ВРЕМЕ СЕГА СМЕ 2024 ГОДИНА

122

Анонимен

преди 7 месеца

русия няма шанс при никакви обстоятелства. злото не може да доминира на тази планета.

121

Анонимен

преди 7 месеца

Укрите заляха тубата с клипчета преди месец ": THE FALL OF AVDIVKA"" сякаш става въпрос за източното полукълбо на планетата. И ето сега 2 месеца по късно руснаците се обадиха че още малко и я превземат. Сега на кого да верваш. Тия са един дол дренки.

120

Анонимен

преди 7 месеца

ПП, ДБ, ГЕРП и ДПС са една и съща фирма. ПП са по маркетинга и рекламата, ДПС са връзки с инвеститорите, ГЕРП са специалисти по усвояването и отчетността, ДБ са правен отдел! Баце е прокуриста, Пеефски е шеф на надзорния съвет. Кирчовците са изпълнителни директори. Денков е рекламно лице на компанията.

119

Анонимен

преди 7 месеца

Фейк мейк, ша има римейк лятото херсонов вариант!

118

Анонимен

преди 7 месеца

Да питам демократите от ДБ и ПП: харесва ли ви да ви пердашат (бр. онодат) бойко и пеефски на почивки всеки ден? На мен ми харесва да ви гледам провисналите физионимии (като на атанас атанасов) всеки ден! хахаха

117

Анонимен

преди 7 месеца

НЕ ОТКЛОНЯВАЙТЕ ВНИМАНИЕТО НИ:Бойко вече е добър! Нито кирчо, нито кокорчо нито нещастните им поддръжници говорят за "модела ГЕРП", за "Мафията", за "кражбите на Борисов", за "чувалите с пари", "за кюлчетата", "за пачките" - всички тихо мълчат, протакат имунитета на Бойко и перат ли перат със сапуна ризите на Борисов, Пеефски, Доган и другите от групата. А Христо Иванов забрави как се кара лодка на Росенец, щото вече ходи там на отчет с кола на НСО - смех и срам за всички "демократи" от ДБ и ПП

116

Анонимен

преди 7 месеца

БАЙТОШО НЕ УСПЯ ДА НИ НАПРАВИ 16-ТА РЕПУБЛИКА, АМА ДЕМОКРАТИТЕ НИ НАПРАВИХА МНОГО БЪРЗО ПОСЛЕДНАТА ИЗОСТАНАЛА РЕПУБЛИКА НА ЕССР!

115

Смях

преди 7 месеца

Хи-хи-хи, жалката "могучая" вече пет месеца не може да превземе селцето Авдиевка. А уж щяха да превземат Европа, света и вселената.