61

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 54 И как точно се пази в тайна мобилизацията според теб бе диванен експерт? Убиват близките на всеки мобилизиран за да не казват на никой може би? То бива да си т .п ама ти създаде нова единица за т пота.

60

русофил

преди 5 месеца

Искам цяла България да е бедна и изостанала като Русия. Стига все само аз да съм беден.

59

Анонимен

преди 5 месеца

До 57Е видяхме го украинските русофили как избягаха някой друг да ги храни пък ти си крякай,а и кравофилите платени как се пробутват пък българите нека плащат скъпия ток

58

Мда

преди 5 месеца

Ако бях на зельо щях да подготвям , вече бягство в аржентина или сащ като хитлеристите преди него

57

Анонимен

преди 5 месеца

Скачахте ли на майдана, сега скачайте в окопите фашисти

56

Актьорите играят

преди 5 месеца

Та дотук с актьора Зе. Избраха го за да умиротвори конфликта и да подобри отношенията с Русия. Но той повярва на курабийките, започна да се прави на велик, и сега приполви, поне по население Украйна. То да играеш добре във филм, в който скачаш 10 метра и се биеш с великани е едно, и показва актьорско майсторство, но ако си помислиш че това е действителността вече не е изкуство а работа за доктора. Зе все още може да се радва че мобилизираните по улицата не са се ориентирали с лице към него.

55

Анонимен

преди 5 месеца

До Чудя се, същото може да го напишеш и за Русия, да приемем че спечели, какво ще спечели? една опустушена земя и крепостни без абсолютно нищо, а освен това и пълен позор на международната сцена изключена от всякакви международни мероприятия

54

Анонимен

преди 5 месеца

До анонимен ***: всеки живот е безкрайно скъп. Някой ден може би ще го разбереш. Да се радваш на нечия смърт е много тъжно. Все още можеш да промениш това.

53

Анонимен

преди 5 месеца

За чист арийски европейски райх без славяни и украйнци и българи и сърби! Зиг Зеленски Викинг и Хайл чист ариец Сунак! Тевтонци Кирчо и Тапирчо юбер алес!

52

Анонимен

преди 5 месеца

До 50Или Зеленски ще ходи в Северна Корея да види ,кво е това комунизъм ,ако не го свитнат неговите

51

Анонимен

преди 5 месеца

Русофилите си мечтаят някой да ги храни и гледа. Като дойдат обаче руснаците първо ще избият непотребните пенции по селата и ще им изпият ракията. За какво са им? На тях им трябват нови територии и роби, дето да работят за Масква..

50

да

преди 5 месеца

който избягъл-избягъл, останалите фашисти под ножа!

49

Последно теглене

преди 5 месеца

Молим желаещите да се включат като доброволци на страната на Уркайна да се ориентират спешно, поради висок риск , ако изчакат да няма фронт докато стигнат! Хахаххахахах Тази година НАТО и ЕС приключват с хегемонията си, а на третите полове и останалите *** ще им се стъжни!

48

Анонимен

преди 5 месеца

е то щото в Русия все едно не тече мобилизация, само че не се обявява, щото при последното обявяване 1,5 млн си биха капаците

47

зозо

преди 5 месеца

До анонимен *** така много правилно си им го написал:)))))))) Русофилите се побъркаха :))))))) Я кажи кво реши за довечера. Ще ходим ли в нас да направим секс? Цунки и гушки, братле. :))))))))))))))))

46

Анонимен

преди 5 месеца

Мобилизирайте накрая човека с хиляда поста на ден!

45

Чудя се

преди 5 месеца

Да предположим , че еврея спечели войната какво ще получат - украинските мьже и жени останали в една опустошена територияС заеми които -5 поколения не могат да вьрнат изобщо

44

Дааа

преди 5 месеца

Именно затова казвам че има ред и той трябва да се спазва! Първо трябва да се унищожат най големите защото те са най вредни. САЩ, Китай, Русия, Великобритания, Франция и всичките там бивши и настоящи колонизатори и империи. И после вече могат да се унищожават и малките държави. Но трябва да се спазва реда! Не като сегашните да се стрелят както им падне.

43

Да попитам

преди 5 месеца

За контранастъплението? Върви ли контраофанзивата? Кога ще влизат в Москва последните 7-8 живи мобилизирани украинци на по 74 години?

42

До анонимен келеш

преди 5 месеца

Не е баш така - значи, първо дали Русия е с -300к човека е спорно. Намирам за меродавно по-скоро тази цифра да са убити и ранени заедно. Второ - Русия в момента не е - 300к човека, ами +8 милиона плюс още екстра 2 милиона бежанци от Украйна, ама това няма да го прочетете никъде. Трето - някакви разрушения в Русия, освен новите територии? Освен някой акт на диверсия и да потопят на година 2-3 кораба украинците не могат да направят нищо друго за момента! А ЕС са я втасали!