9

Анонимен

преди 5 месеца

И кво фашисти ли сме вече? Да вадим ли Месершмитите? Опа те бяха унищожени от освободителите ни

8

Анонимен

преди 5 месеца

Мочате над собствената ни история днес. Даже с големи букви. Много сте жалки.

7

До7

преди 5 месеца

А на какво прилича държавата. На Бангладеш. Ходил си да видиш как изглеждат нормалните държави?? Не не си излизал от Панелистан

6

до 1

преди 5 месеца

Ами като цялата държава прилича на паметника, защо не вземете да я демонтирате? Окончателно, имам предвид. Или той процесът вече върви?

5

Анонимен

преди 5 месеца

Ако с такива темпове строихте и новото трасе на ТМ 5 нямаше да има 3 год. забавяне!

4

Анонимен

преди 5 месеца

Не трябваше да се позволява това нещо, а пък май беше и незаконно. Но в крайна сметка ефектът е обратен. Сега ПСА е в главите не само на старите ***, а на всички българи. От там трудно ще го махнат.

3

Българин

преди 5 месеца

И какво? Сега по-добре ли ще живеем? Защото аз виждам една държава, която се тресе от протести. Хората вече масово изнемогват. И освен това властта прави всичко възможно не да обединява хората, а да ги разединява още повече с такива действия. Истината е, че продадохме държавата си. И ще страдаме, докато не се вдигнем и не основен Нов народен съд за продажниците. Мисля, че мястото на паметника е идеално за един ешафод.

2

Анонимен

преди 5 месеца

Дотук добре...

1

Да се притопи

преди 5 месеца

Тази грозотия. То всъщност цялата страна прилича *** този паметник - грозна, сива, порутена. Пародия на държава. Но прав е чешкият класик турски нyжниk