61

ГНУ СНИ ЗЕМЕВЛАДЕЛЦИ

преди 9 месеца

ДА СТЕ ЧУЛИ ЗА ПАЗАРНА ИКИНОМИКА

60

Уточнение

преди 9 месеца

Те не протестират, защото ги е грижа какво яде българският народ. Протестират, защото няма да могат да си пробутват остатъчната плява с 200% надценка.

59

Зозо

преди 9 месеца

Бенчо /спонсорът на БСП / ще протестира с Бентлито :)))))) Ай сиктир!!! Комунисти руски.

58

да знаете

преди 9 месеца

Да знаете, че няма голям земеделец, животновъд, строител, хотелиер и т.н., който по един или друг начин да не се отчита на ГЕРБ и шкафчето. Няма такъв просто. Така действаха толкова години тези.

57

Факт

преди 9 месеца

Наближават местни избори - тогава ще си рполичи много добре колко от хората са за Въzzраждане, БКП и другите проруски предатели. Колко ли кметове в големите градове ще имат тези партии? Аз залагам за 0.

56

Прост народ

преди 9 месеца

Познавам един земеделец от тези, кара кола за 1 милион лева и тракторите са му по 200 000 лв. Вика пука ми за бедните...както се казва да го духат. Усвояват субсидии от евро съюза за милиони и изе.ба де що има с пола женени и неженени. Като го видиш е чиста мутра..това са ви колхозниците. И не е вярно,че украинското зърно е отровно. Просто това е житницата на Европа и света. И изнасят за цял свят хората. Това е реална пазарна икономика, а не тука всичко е картел,включително богаташи.

55

млякото е по-евтино,

преди 9 месеца

До АнонимеНзащото тук след влизането в ЕС лека, полека унищожиха животновъдството. Да припомня клането на здрави животни в Ямболско, Бургаски и т.н. Предполягам, че и разни епидемии по животните не са били толкова реални, колкото политика на ЕС, защото ни смятат за кункуренти на тяхната с.стоп.продукция

54

Анонимен

преди 9 месеца

Пьлна подкрепа от мен за бьлгарските земеделци

53

Анонимен

преди 9 месеца

До сложен казус Много точен кометар.

52

Анонимен

преди 9 месеца

Да затварят цялата страна до спиране на вноса на зърно, царевица, яйца и т н. от тази отровена страна. И никакви помощи от бюджета за зърно- богаташите. Зяпнали са за народна пара да им запушат устите и да пуснат бокклучавата продукция оттам и така да плащат на сопот и т.н. за военната продукция. Инача доставките на бомби ще спеат и ще трябва да преговарят уккритр

51

До XXX

преди 9 месеца

Тъй като си платено руско тро лче с впн-че и питаш що не купуваме жито от Рассия, ще ти обясня - защото не искаме да спонсорираме икономиката на жалката фаши стка ко чина агресор която нападна суверенната държава Украйна и избива цивилното им население ежедневно.

50

Анонимен

преди 9 месеца

Представете си какво ще е положението когато приемат Украйна в ЕС

49

Анонимен

преди 9 месеца

От Бентли и Мазерати ще се включат ли в протестите?

48

анонимен

преди 9 месеца

Ха , Ха - милионерите протестират , ама трябва не с тракторите , а с Майбасите да излязат на проотест !!!!!

47

Анонимен

преди 9 месеца

Пълна подкрепа, няма да ядем на монсанто гмо-то, а нашето да заминава за ЕС, защото е с регулации. Долу ес и нато, осрааайна не е държава.

46

Анонимен

преди 9 месеца

Американските фирми (тъй като земята отдавна не е на украинците) искат да пласират отровите които дори африканците отказаха! България вече не е в трети а в четвърти свят!

45

На Боко Чекмеджето

преди 9 месеца

Ха ха ХА! Оли Го Френите от ПП сами си Го натресоха! Повечето зърнари са ГЕРБ. Сега Боко е с развързани ръце! Ще погледаме малко сеир преди ВОТА! Искам да видя как Киро *** ще прати полиция срещу протестиращи! Ха ха ХА!

44

А.Колев, пасе кози

преди 9 месеца

Каузата е справедлива, и повечето мрънканици идват от хора, дразнещи се на проссташката парввенющина на фермерския елит, най-вече тези от зърното, които са Алекови персонажи от 21 век с малки изключения.

43

Анонимен

преди 9 месеца

Само вижте с кои гласове в НС падна забраната и после пак гласувайте за Герб, които сега мълчат и оставят ПП да обере негатива

42

Вьзмутен

преди 9 месеца

Здравето не сьм си го намерил на улицата - всички трябва да сме на протеста