107

Анонимен

преди 1 година

Те дори нямат колани в самолета. Това може да е сцена като в Буча.

106

Анонимен

преди 1 година

Ясно е че в тоя форум няма разумни, да не кажа че повечето са си и .......с психо. Факт е, обаче че САЩ отказва на Украйна членство в НАТО. Някъде там разума ще надделее. Иначе форумни войници бол. Ама в реални действия.......

105

Анонимен

преди 1 година

Ахахахаа. Стана късно. Платената армия на Кремъл легна да спи. Няма кой да залее форума с пропаганда. До утре таваришчи рашисти

104

Анонимен

преди 1 година

Рашистите винаги на някой обидени. Сякаш турците са длъжни да се съобразяват с тях. Конплексарска държава. Джудже с мания за величие.

103

Анонимен

преди 1 година

Ердоган ще послуша Зеленски и Щатите, не престъпника Путин. Сега ли разбраха, че никой не зачита мнението на Русия, дори тези, които се пишат техни посредници. Така един ден може да се окаже, че Турция ще изиграе важна роля в предаването на Путин на международния съд.

102

Анонимен

преди 1 година

Пригожин разобличи брутално цялата подлост на фашистите в Кремъл и бункерния пcиxoпат относно причините довели до нападението "СВО" на Русия срещу Украйна. Не е имало никакви бомбардировки в Донбас през последните 8 години или нацисти....

101

3456

преди 1 година

Ердоган вече няколко пъти си прави гаргара с Путин, както и много други лидери на страни, които според копейките подкрепяли Русия. Премиера на Идния си правеше гаргара с Лавров в Бали, тие от бившите република от средна Азия караха Путин да ги чака и горкия седеше като наакан

100

Анонимен

преди 1 година

Очевидно може да се вярва само на силата и сопата.

99

Анонимен

преди 1 година

Руснаците ме изумяват колко са зле. Някакви воюват срещу тях, а те като ги пленяват ги пускат в друга държава.

98

Ревизия на доктринат

преди 1 година

Сега ще има ревизия на доктринта и резултата ще е -без военопленници нацики!

97

Анонимен

преди 1 година

Какво се палите толкоз. Руснаците имат мъдра поговорка - Ще поживеем и ще видим. Ако...поживеем. А преживелите ще разказват на децата си, защо когато има регионален конфликт, не трябва да става световен. *** ще оцелеят със сигурност. И това не е в преносен, а в пряк смисъл.

96

Споко

преди 1 година

Има кой да го набие по-голям на Нато Събитията предстоят. Досега само с подкупи действат натовските фашисти. Ами ако се изправят фашиските режими на европа и сащ срещу ядреният арсенал на Русия и после срещу Китайският гигант едновременно ? Когато се осъзнаят народите със сащ ще бъде свуршено ,дотогава разни мултимилионери ще наливат в пропаганда долните си лъжи и ще крепят от крах икономиката наливайки пари от собствените си банки. Докато хората ще стават все по зависими,ущетени и огнетени.

95

Анонимен

преди 1 година

Когато отидоха да вземат "Зе" с Еърбъса на българското правителство, понеже сме член на ЕС монтираха детско столче в самолета за президента на Украйна. Сега гледам на снимката няма такова столче. Това сигурно е турски самолет.

94

до 124

преди 1 година

Султаня го преизбраха и му дреме на фара за Русия или Путин - ами Султана за това е Султан да му дреме за Турция и Турците... Не като вас мацепродавници да ви дреме за всеки друг но не и за България и Българите.

93

Анонимен

преди 1 година

Щяхте да бесите азовците, а русофилчета? Ха-ха-ха! Нещо не ви се сбъдват клетвите...?

92

ОПААА!

преди 1 година

Кюрдите внезапно ще потрошат турските танкове ми се чини!

91

Анонимен

преди 1 година

До 115Представям си - изстрелват се 11 000 ракети и цялата огромна мощ се оттича ... Няма САЩ, няма Канада, няма Европа, няма Бг...///Кой те е излъгал ,че САЩ,Великобритания и Франция нямат ядрено оръжие ,и няма да отвърнат на удара ,още преди ракетите да са стигнали САЩ и Англия.

90

До 118

преди 1 година

последните които ще помагат са руснаците - Защо да помагат, вие си имате съюзници, те да ви помагат. Я македония я албания но за албанците не съм сигурен.

89

Анонимен

преди 1 година

По турските медии коментираха, че чрез дипломатически канали Кремъл е бил уведомен предварително. Русия не е "гневна". Заглавието е манипулация.

88

Така е

преди 1 година

Султаня го преизбраха и му дреме на фара за Русия или Путин. Русия и Путин са миналото, Украйна е бъдещето. Това го осъзнава всеки умен човек.