63

Българи

преди 1 година

АЙДЕ ВСИЧКИ МАЙМУНИ МАРШ ОТ НС СТИГА ТОЗИ ЦИРК БЪЛГАРИЯ НЕ АРЕНАТА НАРОДА ИСКА НОВИ ИЗБОРИ ДА ДОЙДЕ ДЕНЯ НА 00000% ЗА ВСИЧКИ ВАС

62

И в Украйна

преди 1 година

Така се биеха в Верховната Рада! Даже същите обиди- Проруска Партия срещу Проксито на САЩ! Видяхме докъде стигнаха!

61

Крундел

преди 1 година

не че съм голям фен на клоуните от харвард или на опг-то на баце ви, но всичкото русофилистично *** и консуматор на биоотходи се е хвърлило срещу тях, което показва, че те са на прав път, ако направят правителство, трябва първо импийчмънт на руският агент - резидена рундьо и след това масова чистка от ***, ама масова с бутане в затвора за работа за вражески държави...

60

Театър Сълза и Смях

преди 1 година

Щом не е имало скубанЬе на подмишници, значи нищо не е имало!

59

До 44

преди 1 година

Ти чувал ли си поговорката "Не е луд, който яде баницата". Вълка не е направил измамата сам. Кмета на София и сие са организирали измамата и са си взели дяла, а Вълка се е възползвал от корумпирани управници. Същото е и за авансите за магистралите дето ги раздаде ББ и ги изнесоха от банките. Да не би парите да са прибрани от никому неизвестни хора? Хич не са отишли при ББ, нали?

58

Анонимен

преди 1 година

А вие кви сте от ПП, тоз бил русофил, московец , а вие какви сте? Що не кажете истината, че сте народоубийци и предатели? Вие убивате държавата в т.ч. народа, работите в интерес на чужди правителства!!!! Затвор и конфискация на цялото имущество на тези които изрекоха тия думи!!! А те се гордеят с тях, цинични до няма и къде, хем *** , хем горди!!! Народа ще се събуди, и да плюете Възраждане , страха ви ще се сбъдне и ще си върнем България,и ще ви изринем от политическия живот!! Предатели!!!

57

Посалството

преди 1 година

Добре работи! На принципа Раздиляай и Владей!

56

Дъното

преди 1 година

Пейков има сини по коленцата!!!

55

На работа!

преди 1 година

ПП са започнали скандала. Възраждане си говорят обичайните за тях неща. С новата любов в парламента, какво мислят и говорят те, ИТН и БСП няма значение.

54

Анонимен

преди 1 година

Просто ШурикНе ми пука. От думата "абсолютно". Достатъчно е да си припомним на коя страна са се били "братушките" в миналите световни войни и на чия страна са в настоящата.Вячеслав ЩербаковЗа кого Господ да пази България? Тя избра своя път и той отново срещу Русия. За пореден път историята не ни учи на нищо. Във всичко съм съгласен за подкрепата на Just Shurik.Михаил ЮсиповПросто трябва да забравите дори тази дума "братушки"! Ако Император Александър II знаеше предварително, че тези "братушки" ще предадат Русия за 4-ти път, той никога нямаше да изпрати десетки хиляди наши войници по

53

Анонимен

преди 1 година

Време е за ред и дисциплина , РФ почна сво, за да схване ес окупираните протекторати , че са жаби варени на бавен огън , геноцид по фашингтонски

52

Анонимен

преди 1 година

И ние в училище редовно се млатихме ама харабийската, а не като тия "одрана буза и счупени очила"... Ние си чупехме носовете...Честит първи юни на родните хрантутницци!!!!!

51

Bs

преди 1 година

Хората на Бялата Златка са същите, като на Копейкин..."Хора'' , условно казано де...

50

Анонимен

преди 1 година

Циркът продължава,повече от ясно е,че всеки един опит за редовно управление на България ще бъде бойкотиран,време е на хората които ни докараха до това дередже,а именно,ушатият фелдфебел Радев и кохортата червени крадци които седят зад гърба му да си понесат последствията!Радев трябва да бъде отстранен чрез импийчмънт а червените бичмета в лицето на олигархията която му дърпа конците да бъде притисната в ъгъла!

49

И в Украйна

преди 1 година

Така се биеха в Верховната Рада! Даже същите обиди- Проруска Партия срещу Проксито на САЩ! Видяхме докъде стигнаха!

48

Анонимен

преди 1 година

Искаме бой, *** и сръбска музика.

47

Анонимен

преди 1 година

Ако няма редовно правителство и работещ парламент, Русия ще нахлуе в България до няколко седмици. Точно както направи с Украйна. А Еъзраждане подготвят почвата за Руската инвазия.

46

1234

преди 1 година

Хайде стига с тази дезинформация. Тази статия е манипулативна. Никой няма да стане да се бие че са го нарекли проруска партия. "Докато говорел , срещу него тръгнали депутати". Защо умишлено е пропуснато в статията , как ги е е нарекъл тези депутати,че да тръгнат към трибуната.Това противно същество Божанков скоро ще си намери майстора,ако продължава в същия дух.

45

да

преди 1 година

е, голямо заседание, няма що!...тия нещастници трябва да ги изгонят още утре в 8.00 ч. и повече никой да не чуе за тях....ама няма кой!

44

Възмутен

преди 1 година

Пълно падение. Държавата е на автопилот, хората се чудят как да изкарат финансово всеки месец, а те се плюят, викат и държат хулигански и просташки.Дали не е дошло времето ние като общество да ги изведем от Парламента и да свършва тази мъка?!