52

Анонимен

преди 1 година

Какво по хубаво от съюз между икономика нонвр едно Китай и богаъа на ресурси и военна сила Русия.

51

смеххх

преди 1 година

*** Късия се моли на Си да му гостува от две години

50

Анонимен

преди 1 година

Нямам търпение този съюз да се оповести.Тогава всичио от хамерика и дупелюбци от запада, ще бъдат със сериозно стомашно-чревни проблеми.Също така нвмам търпение, брат Путин да надене на брат Зеленски кожен латексов панталон и дс го направи негов личен гей асистент, който ще смърка кокич 24/7 и ще пеее детски хамерикански песнички.Кво да Ви кажа...нормално е, а вие русофобите си стискайте зъбките и си трайте...

49

Анонимен

преди 1 година

Фашистка Русия - Няма такова понятие... Ноооооооо Фашистка Европа е факт.. само че нацитата са станали страхливи, опитват се да си приписват дори собствената идеология на дурите.... хахахах

48

До 30 ха ха

преди 1 година

На вашите твърдения че Русия е пудел на Китай е достатъчно да видите добре, кой идва на крака при Путин в Кремъл ? Да сте видяли Путин да се моли на Макарон Борко Джонс ? И двамата бяха в Кремъл. Аятолаха на Иран и Саудитския крал също бяха на Червеният килим в Москва....Забравих и смешния Шолц.

47

ох

преди 1 година

Русофила се надява че Китай ще тръгне срещу САЩ Макой ще си ритне кафето заради пропаднала Русия

46

Анонимен

преди 1 година

Краварите са в шок, че хегемонията им е към края си. Тук всякакви краварофили ни обясняват, че Китай искал само ресурсите на Русия, че и иска териториите и т.н. Но истината е, че ако Русия загуби, Китай ще е следващата цел на краварите. Само двете страни заедно могат отстоят на краварското безумие от войни по всички точки на света.

45

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Обичам когато Русия е сама и непобедима.На Си не вярвам,защото е очевидно,ч е е ром.Ромите са сред всички раси.Смешението е доказателство за ромщина.Си ,а това личи на лицето му,ала и на движенията му,е ром,а не чист Китаец.Си няма нищо обо с аспекта на монасите от Шао ЛинПредричам Си да издъхне скоро.Подготвя се замяната муНа роми никаква вяра! Ром означава евреин.ДА ЖИВЕЕ НЕПОБЕДИМА И ЛЮБЯЩА МАЙКА БЪЛГАРИЯ РУСИЯ!

44

мхм

преди 1 година

То пише "...снощи двамата лидери продължиха срещата си...", а аз чета "...снощи двамата милиардери продължиха срещата си..."

43

Анонимен

преди 1 година

До 31 Китай имали Африкански пазар :)) ХАХАХХСХС какви клоуни само. Всеки иска Европа и САЩ моето момче. Тук са парите. Байй Африкански ли ще ти купува фалшивите крадени китайски телефони?;) Неподправен клоун. Е вземи продай някой стока в Африка пишшман търговец ;))

42

хаха

преди 1 година

А бре русофоби про,,,,, Европа я интересува само СКЪПИ СУРОВИНИ но от братска Хамерика.... хахахах

41

Анонимен

преди 1 година

Китайците и сега са си добре в Русия източната част . Фирмите им се множат , териториите си увеличават, бизнеса им върви . Това, че администрацията е руска или друга не ги претеснява. Бъдещето е тяхно. Руснака само гледа , кърка и подсмърча и за бой се стяга. Крим да спасява.

40

Анонимен

преди 1 година

И Китай, и Русия откровено плюят на измислените правила, ценности и глобален ред, доминиран от Пиндостан и неговите слуги и васали.

39

Анонимен

преди 1 година

"А бре русофили про,,,,, Китай го интересува само ЕВТИНИ СУРОВИНИ Ич не им е еня за Русия" .............аве Гейлорд западнал, Европа явно се интересува от скъпи суровини

38

Правят ви Зомбита

преди 1 година

Абе кой назначи този психопат за Главен Прокурор, този командирова полицаи с прикачени банди в Европейският Съюз за да се гаврят с Българи!?

37

Анонимен

преди 1 година

Планетата е на белите:)))) --- хаххахахахаахааххаха И от кога бе отворко? Само като погледнем населението на територията - и става ясно. Роми, ромчета и тук таме некой турчин... Бели ама минали покрай белите ... хахахахаххаха

36

Анонимен

преди 1 година

Ако сте ходили в Африка наскоро може би сте забелязали масовото навлизане на Китай там. Китайците са навсякъде. Строят пътища, магистрали, заводи. Банките са техни, магазините, моловете , мобилните оператори. Китай яко инвестира в Африка. Ангола, Замбия, Кения, Нигерия. Пълно е с китайци.

35

ха ха

преди 1 година

А бре русофили про,,,,, Китай го интересува само ЕВТИНИ СУРОВИНИ Ич не им е еня за Русия

34

Анонимен

преди 1 година

Китайската империя е номер 1 в Света! Икономика с жизнен стандарт от 95,8%, почти нулева безработица, почти 2 милиарда население.

33

Анонимен

преди 1 година

От поне 10 години японските и корейски фирми не изнасят топ продуктите си за ЕС. Защото пазарът на ЕС е второстепенен. Само неграмотните про'с'таци не са го вдянали още.