85

Georgi

преди 1 година

Не е така! Украинската, унгарската и казахстанската пшеница са три пъти по-качествени от нашата! Те затова се продават и много по-скъпо

84

Анонимен

преди 1 година

Една от причините украинската пшеница да е по-евтина от българската/румънската/полстата е че в Украйна пръскат с всякакви евтини пестициди, които са забранени е ЕС.

83

Анонимен

преди 1 година

До ДА ВИ Е СЛАДКО Трябва да се радваш от това, притеснявай се от тия хлябове, които стоято пресни сумати дни. Ако един производител използва единствено вода, брашно, сол и мая, хлябът му на другия ден за нищо няма да става. Подобрителите, химиите правят хлябът да стои повече време годен за употреба. Запомни го това.

82

платена статия

преди 1 година

това мирише на платена статия. Платена от родните "земеделци" с ферарита и мазератита.

81

Анонимен

преди 1 година

да се наложат санкции на украйна!

80

Анонимен

преди 1 година

До ДА ВИ Е СЛАДКО- НЕ ПРЕДИ 30 А 78г.

79

АНГЕЛ

преди 1 година

България има достатъчно механизми да се справи с тоя вност! Налагаш Антидъмпингово мито за внос на зърно от Украйна е проблема е решен. Имаме редица Антидъмпингови мита за внос от Китай. На пример България е топ производител на Велосипеди в Европа. Имаме 48.5% Антидъмпингово мито за внос на Велосипеди от Китай с цел защита на нашите производители ! Така се прави!! Или Европата ни забранява с цел да стимолира Укрия !

78

Анонимен

преди 1 година

Христов иска да продава хляб по 20 лв. и затова каканиже простотии.

77

До нЕкой

преди 1 година

Торовете скочиха петорно, горивата, препаратите и семената двойно - това изправя зърнопроизводителите на ръба на фалита и за капак някой изкупил на нещастните украинци старата продукция на цената на разчистване на склада и носи тука да продава на цена тройно по-ниска от световната. Търговците не свалят цената ни на брашното, ни на олиото - зърнопроизводителят фалирва, а потребитлят го духа и в двата случая. Резултат - догодина каот няма местно пороизводство още 100% увеличение

76

Кривондел

преди 1 година

До 80България произвежда много повече зърно и слънчоглед, отколкото потребява. Нормално е да изнасяме и в това няма никаква конспирация.

75

Rr

преди 1 година

Айде стига вече мутренски номера, научихме ги наизуст и не вървят. Украинската пшеница била отровна. Отровна е защото нашите мутропрекупвачи, не могат да си пласира българската пшеница на двойни цени и хляба да расте всеки месец. Айде да ми отговорите, как украинската пшеница, произведена по време на война, товарена и превозвана на стотици километри с кораби, идва у нас на двойно по ниска цена от нашата докарана от Добруджа. И това ви пречи, разбира се. Затова е големия ви рев.

74

ДА ВИ Е СЛАДКО

преди 1 година

ХУБАВИЯТ ХЛЯБ ИЗЧЕЗНА ОЩЕ ПРЕДИ 30 ГОДИНИ,А СЕГАШНИЯТ ПЛЕСЕНЯСВА ОЩЕ НА ТРЕТИЯТ ДЕН В МАГАЗИНА !!!

73

Анонимен

преди 1 година

СЛЕД 45г. КОМУНИЗЪМ И 15г. В ЕС ТИ БЪЛГАРИНО ОЩЕ ЛИ НЕ СИ СЕ ОТУЧИЛ ДА ЯДЕШ ХЛЯБ. ОТ ХЛЯБА СЕ ПЪЛНЕЕ И ТЪПЕЕ ЯЖ НЕМСКИ МАНДЖИ ПИЙ ФРЕНСКО ВИНО СЛУШАЙ ГРЪЦКА МУЗИКА.

72

Анонимен

преди 1 година

******ци, Украйна от 2013 година има спогодба с ЕС за безмитен внос на пшеница, как така изведнъж точно това лято стана световен проблем в главите на някои?

71

Хлебар

преди 1 година

НАШАТА ПШЕНИЦА се изнася ОТ ГОДИНИ Трябва само да отидете на пристанище Варна след жътва за да видите какви огромни количества излизат от България и се продават скъпо на международните пазари защото земята ни е плодородна и житото ни няма нужда от химия за да расте. А както един зърнопроизводител каза : Това е пазарна икономика.Аз я произвеждам и аз решавам какво ще я правя . А тък като българина все пак трябва да яде нещо се внася най-ефтиното което може да се намери... като житото от Украйна.

70

аз

преди 1 година

Стига сте писали русофилски глупости. Украйнското жито минава транзит през нас и отива при гладните африканци, които за благодарност гласуват против Украйна в ООН.

69

Хлебаря

преди 1 година

Г-н Христов е за затвора, защото слага един цял бизнес под общ знаменател а именно хлебарството,лично аз ако не е всеки месец през месец давам проби в независима лаборатория за да знам качеството на брашното което купувам от съответната мелница.Тази година качеството на брашното е в пъти по доро от миналата година,така че тоя говори неистини

68

Анонимен

преди 1 година

Не искали бай Тошо, че било лошо. Който не скачал бил червен. Сега европейци, пък било скъпо и некачествено и последната дупка на кавала, отзад други няма. Няма угодия. Така е при капитализма, и мама на тате баница без пари не прави. Който както си го направи.

67

Кривондел

преди 1 година

Когато цените растяха главоломно без никаква връзка с разходите същите тези хора мазно обясняваха, че зърното било борсова стока и затова им се налага на горките да го продават 3-4 пъти по-скъпо. Когато пазарът започна да се нормализира тези огромни разлики им липсват. И искат да ги защитят. Това е.

66

Fake news

преди 1 година

Пропагандата на ГРу- КГБ лъже както обикновено.